Me teimme suuren virheen

Elina Hytönen

> Kanadalainen immunologi ja rokotetutkija tri Byram Bridle sai japanilaiselta valvontavirastolta käyttöönsä Pfizerin biodistribuutiotutkimuksen. Tutkimus, jota ei ennen ole julkistettu, paljastaa että COVID-19-rokotteisiin liittyy hälyttävä ongelma.

> Rokotteiden kehittäjät ovat olettaneet, että niiden mRNA jää suurimmaksi osaksi pistoskohtaan ja sen lähiympäristöön. Pfizerin tutkimusdata kuitenkin näyttää, että rokotteen mRNA ja siihen liittyvä piikkiproteiini leviävät laajalti kehoon jo muutamassa tunnissa.

> Tämä on vakava ongelma, koska piikkiproteiini on toksiini (myrkky), jonka on osoitettu aiheuttavan sydän-ja verenkiertoelinten sekä hermoston vaurioita. Sen toksisuus ulottuu myös suvunjatkamiselimiin, ja Pfizerin biodistribuutio-data osoittaa sen kertyvän naisen munasarjoihin.

> Verenkiertoon päästyään piikkiproteiini sitoutuu verihiutaleiden reseptoreihin ja verisuonten seinämäsoluihin. Kun tämä tapahtuu, piikkiproteiini voi saada hiutaleet takertumaan toisiinsa, niin että syntyy hyytymiä tai tulppia ja/tai epänormaalia verenvuotoa.

> Euroopan Lääkevirastolle (EMA) luovutetut Pfizer-dokumentit osoittavat myös, että yritys ei noudattanut prekliinisten toksikologisten tutkimustensa aikana teollisuuden standardivaatimusten edellyttämiä laadullisia tuotantokäytäntöjä ja että avaintutkimukset eivät täytä hyvän laboratoriokäytännön standardien ehtoja.

> Tuore tutkimus kyseenalaistaa COVID-19-rokotteiden käytön pandemian hoitovälineenä. Tutkimuksen mukaan meidän on hyväksyttävä 2 rokotteista johtuvaa kuolemaa voidaksemme ehkäistä 3 COVID-kuolemaa. ”Tämä on osoitus vakuuttavan hyödyn puutteesta, jonka pitäisi saada hallitukset arvioimaan rokotepolitiikkansa uudestaan,” tutkijat sanovat.

Mitä enemmän saamme tietoa COVID-19-rokotteista, sitä pahemmalta ne näyttävät, kirjoittaa tri Mercola artikkelissa ”Me teimme suuren virheen” (14.6.2021). Kanadalainen immunologi ja rokotetutkija tri Byram Bridle oli äskettäin Alex Piersonin haastateltavana (Newzworldtoday.com June 2, 2021) ja pudotti totuuspommin, joka heti levisi internettiin, huolimatta siitä että Google sensuroi sen.

Se pääsi mukaan myös The Poynter Instituten Politifactin ”faktantarkistukseen” (Politifact May 31, 2021). Tämä julisti Bridlen havainnot ”vääriksi” haastateltuaan tri Drew Weissmania, joka on ollut mukana kehittämässä COVID-mRNA-rokotteiden teknologiaa. Politifact ei kuitenkaan haastatellut ketään muuta henkilöä kuin Weissmania, jolla niin sanotusti oli oma lehmä ojassa.

Vuonna 2020 Bridle sai Kanadan hallitukselta 230.000 dollarin apurahan COVID-rokotteen kehittämiseksi. Osana tätä tutkimustyötä hän ja hänen kansainvälinen tutkijaryhmänsä anoivat Japanin hallitukselta Freedom of Information Act -lain perusteella pääsyä Pfizerin biodistribuutiotutkimuksen tietoihin japanilaisessa valvontavirastossa. Biodistribuutiotutkimuksella selvitetään, minne injektoitu aines leviää kehossa ja mihin kudoksiin tai elimiin se kertyy.

Tämä Pfizerin tutkimus, jota ei aiemmin ole nähty, osoittaa että kaikkiin COVID-19-rokotteisiin liittyy suunnaton ongelma.

Me teimme virheen,” Bridle sanoo.”Meistä piikkiproteiini oli erinomainen kohdeantigeeni (antigeeni on aine, joka aiheuttaa elimistössä vasta-aineiden muodostumisen tai soluvälitteisen immuunivasteen). Emme tienneet, että piikkiproteiini on itsessään toksiini ja patogeeninen proteiini. Joten kun rokotamme ihmisiä, me rokotamme heitä myrkyllä.”

SARS-CoV-2-viruksella on pinnassaan piikkiproteiinia. ”Juuri piikkiproteiinin avulla virus infektoi ihmisen,” Bridle selittää. ”Siksi käytimme sitä rokotteissa. Rokotteet saavat kehon solut tuottamaan piikkiproteiinia. Jos pystymme aikaansaamaan immuunireaktion proteiinia vastaan, silloin voimme teoriassa estää virusta infektoimasta kehoa. Sen teorian pohjalta rokote on laadittu.”

Tämä piikkiproteiini on kuitenkin myrkky, Bridle toteaa, joka voi aiheuttaa sydämen ja verisuonten vaurioita ja hedelmättömyyttä – asia, josta ovat samaa mieltä tutkijat tri Stephanie Seneff ja tri Judy Mikovits, joita Mercola on aiemmin haastatellut näistä kysymyksistä. (kts. esimerkiksi https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/06/06/stephanie-seneff-covid-vaccine-aspx?…)

Pfizer ei tehnyt teollisuusstandardien edellyttämiä turvallisuustutkimuksia

TrialSite Newsin raportin mukaan asiakirjat, jotka Pfizer jätti Euroopan Lääkevirastolle (EMA), paljastavat että lääkeyritys ”ei ole noudattanut prekliinisten toksikologisten tutkimusten aikana teollisuusstandardien edellyttämiä laadullisia tuotantokäytäntöjä…eivätkä sen avaintutkimukset täytä hyvän laboratoriokäytännön standardien ehtoja” (Trialsitenews May 28, 2021).

Pfizer ei tehnyt tutkimuksia suvunjatkamiseen kohdistuvasta toksisuudesta eikä genotoksisuudesta (DNA mutaatiot), vaikka molempia pidetään kriittisen tärkeinä, kun kehitetään ihmiselle tarkoitettuja uusia lääkkeitä tai rokotteita. Tästä johtuvat ongelmat ovat vakavia, koska ne muuttavat merkittävästi riski-hyöty-analyysiä, jolle rokotteiden hätätilaluvan myöntäminen on perustunut. Trial Site News:

”Viime aikoina ovat herättäneet huolestusta mahdolliset turvallisuussignaalit, jotka liittyvät COVID-19-mRNA-rokotteisiin. Monia epätavallisia, pitkittyneitä tai viiveellä tulevia reaktioita on raportoitu, ja usein ne ovat voimakkaampia toisen rokoteannoksen jälkeen.

Naiset ovat ilmoittaneet muutoksista kuukautisissa mRNA-rokotteen jälkeen. Veren hyytymisongelmia – jotka ovat tavallisia COVID-19-taudin aikana – on myös raportoitu. Pfizerin COVID-mRNA-rokotteen kohdalla äskettäin paljastuneet dokumentit nostavat lisäkysymyksiä tämän tuotteen genotoksisuuriskeistä ja suvunjatkamiseen liittyvistä riskeistä.

Näiden riskien arvioimiseksi ei suoritettu vakiotutkimuksia hyväksyttyjen empiiristen tutkimusstandardien mukaisesti. Joitain eläinkokeita on tehty, mutta niiden olemassaolokin on välillä kiistetty.

Kaiken lisäksi avaintutkimuksissa, joissa tutkittiin, jääkö rokote pistoskohdan lähettyville vai vaeltaa kaikkialle kehoon, Pfizer ei edes käyttänyt kaupallista rokotetta (BNT162b2), vaan käytti ”korvike”-mRNA:ta, joka tuottaa lusiferaasiproteiinia (lusiferaasi on entsyymi, joka tuottaa luminesenssia eli valoa).

Uudet paljastukset viittavat siihen, että Yhdysvaltojen ja muiden maiden hallitukset ovat suorittamassa massiivista rokotusohjelmaa puutteellisesti tutkitulla kokeellisella rokotteella. Normaalirutiiniin kuuluvia laatututkimuksia jätettiin tekemättä väliaikaisen myyntiluvan kiireellisessä hyväksynnässä.

Ihmisiä rokotetaan nyt mRNA-geeniterapiaan perustuvalla rokotteella (tai oikeammin injektoitavalla geenihoidolla), joka tuottaa heidän soluissaan SARS-CoV-2-piikkiproteiinia, ja rokote saattaa myös kuljettaa mRNA:ta ja tuottaa piikkiproteiinia aivan muissa sisäelimissä ja kudoksissa … kuin on ollut tarkoitus.”

Kesäkuun viime päivinä 2021 Health Impact News -sivusto kertoi, että Euroopan Lääkevirasto EMA oli julkaissut Pfizerin, Modernan ja Johnson&Johnsonin (Janssen) eläinkokeiden antaman datan kokonaisuudessaan. Data osoittaa, että COVID-rokotteet ovat vaarallisia sikiölle. Koe-eläimet kokivat keskenmenoja, joista 92,3 % ennen 13. raskausviikkoa, sekä synnynnäisiä epämuodostumia (www.ema.europa.eu). Tämä vahvistaa VAERS:sista saadut tiedot. VAERS:ille oli toukokuun 22. päivään mennessä tullut 283 ilmoitusta spontaanista keskenmenosta tai sikiökuolemasta. Valtaosa näistä tapahtui 0-30 päivän sisässä rokottamisesta.

Tuhannet naiset ovat ilmoittaneet ongelmista kuukautisissa, mm. 4.000 naista Britanniassa (The Sunday Times 20.6.2021). Pfizerin biodistribuutiotutkimus osoittaa piikkiproteiinin kertyvän voimakkaasti munasarjoihin. Steve Kirsch, koronarokotteiden haittavaikutuksia tutkinut teknologiayrittäjä, kirjoittaa tutkimusdatan osoittavan, että niiden naisten kohdalla, jotka ottavat COVID-rokotteen raskauden alkuvaiheessa eli ollessaan alle 20. raskausviikolla, keskenmenojen ja ennnenaikaisten syntymien prosentti on huomattavan korkea. Huhtikuussa 2021 VAERS:in ilmoitusten perusteella se oli 29 %. Normaali vastaava prosentti on 5 (Letter to Editor, Comment on mRNA COVID-19 Vaccine Safety in Pregnant Women (PDF) ja artikkeli Should You Get Vaccinated?, Trial Site News May 25 2021). CDC ja THL:kin suosittelevat edelleen COVID-rokotteita raskaana oleville.

Kirsch kirjoittaa: ”On häkellyttävää, että CDC sanoo rokotteen olevan turvallinen raskaana oleville naisille, kun se ilmiselvästi ei ole. Esimerkin vuoksi, perhetuttavamme on tämän uhri. Hän sai keskenmenon 25. raskausviikolla…Hän otti ensimmäisen rokotteen 7 viikkoa sitten ja toisen 4 viikkoa sitten.

Vauvalla oli voimakas aivoverenvuoto ja useita epämuodostumia. Hänen gynekologinsa sanoi, ettei ollut eläessään nähnyt mitään vastaavaa. Paikalle kutsutun erikoislääkärin mielestä kysymyksessä oli varmaan geneettinen häiriö (koska kaikki lähtevät siitä, että rokote on turvallinen, sitä ei koskaan pidetä mahdollisena syynä).

Ei raporttia VAERS:iin (johon rokotehaitat voi Yhdysvalloissa ilmoittaa). Ei raporttia CDC:lle. Silti lääkärit joiden kanssa olen puhunut sanovat, että syynä oli yli 99%:sen varmasti rokote. Perhe ei halua ruumiinavausta pelosta, että tytär saa tietää, että syyllinen oli rokote. Tämä on täydellinen esimerkki siitä, miten näistä kauheista haittavaikutuksista ei ilmoitetan minnekään.”

Toksinen piikkiproteiini menee verenkiertoon

Rokotteiden kehittäjät ovat olettaneet, että rokotteiden mRNA (tai DNA Johnson & Johnsonin ja AstraZenecan rokotteissa) pysyy pääosin pistoskohdan luona eli olkalihaksessa, pienen määrän ajautuessa paikallisiin imusolmukkeisiin.

Pfizerin data kuitenkin näyttää, että näin ei suinkaan ole. Lääkeyritys käytti tutkimuksessa mRNA:ta, joka oli ohjelmoitu tuottamaan lusiferaasiproteiinia, ja radioaktiivisella merkillä varustettua mRNA:ta. Näiden avulla se osoitti, että vaikka enin osa mRNA:sta aluksi jäi pistoskohdan alueelle, se levisi silti neljässä tunnissa lajalti koko kehoon (Trialsitenews May 5, 2021). Veressä se kiertelee useita päiviä.

Lähetti-RNA (mRNA) leviää verenkiertoon ja kertyy sisäelimiin, etenkin pernaan, luuytimeen, lisämunuaisiin ja naisilla munasarjoihin. Piikkiproteiini vaeltaa lisäksi sydämeen, aivoihin ja keuhkoihin, joissa se aiheuttaa verenvuotoa tai hyytymiä/tulppia, sekä erittyy rintamaitoon.

Tämä on ongelmallista, sillä rokote ei ohjeistakaan lihassoluja tuottamaan piikkiproteiinia (joka on se antigeeni, joka käynnistää vasta-ainetuotannon), vaan piikkiproteiinin tuotanto tapahtuu verisuonten seinämissä ja sisäelimissä, missä se voi aiheuttaa suurta vahinkoa.

”Nyt ensimmäisen kerran tutkijat ovat voineet nähdä, minne nämä lähetti-RNA:t kulkeutuvat rokotuksen jälkeen,” Bridle sanoi Piersonille (Newzworldtoday.com June 2, 2021).

”Voidaanko varmasti olettaa, että rokote pysyy olkalihaksessa? Lyhyt vastaus on: ehdottomasti ei. Se on hyvin hämmentävää…Olemme kauan tienneet, että piikkiproteiini on patogeeninen (sairautta aiheuttava) proteiini.

Se on toksiini (myrkky). Se voi aiheuttaa vaurioita kehossa, jos se pääsee verenkiertoon… Piikkiproteiini on lähes kokonaan yksin vastuussa verenkiertoelinten (sydän ja verisuonet) vaurioista, jos se pääsee verenkiertoon.”

Ennen tutkimuksen paljastumista terveysviranomaiset ja rokotteen kehittäjät ovat vakuuttaneet yleisölle, että rokote pysyy olkapäässä mihin se on pistetty ja ettei se ole biologisesti aktiivinen – vaikka kaikilla terveyspäättäjillä maailman eri maissa oli hallussaan tämän tutkimuksen kopio (Children´s Health Defense, Big Pharma News 17.6.2021).

Ongelmana on piikkiproteiini

On jo monta kuukautta tiedetty, että vakavan COVID-19-taudin pahimmat oireet, varsinkin verihyytymät, ovat viruksen piikkiproteiinin aiheuttamia. Siksi näytti todella vaaralliselta idealta ohjeistaa kehon soluja tuottamaan juuri sitä, mikä oli vakavien ongelmien syy, Mercola sanoo.

Bridle kertoo tutkimuksista, joissa laboratorioeläimiin ruiskutettiin SARS-CoV-2-viruksen purifioitua (puhdistettua) piikkiproteiinia suoraan vereen. Eläimille kehittyi verenkiertoelinten ongelmia ja aivovaurioita.

Olettamus että piikkiproteiini ei kulkeutuisi verenkiertoon oli Bridlen mukaan ”vakava erehdys”. Hän pitää japanilaisilta saatua dataa ”kirkkaana näyttönä”, että rokote ja sen tuottama piikkiproteiini menevät verenkiertoon ja kertyvät tärkeisiin sisäelimiin. Bridle kertoo myös tuoreen tutkimustiedon, jonka mukaan piikkiproteiini jäi ihmisen vereen 29 päiväksi. (Clinical and Infectious Diseases, 20.5.2021, Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients, https://doi.org./10.1093/cid/ciab465). Tutkimuksessa mitattiin Modernan rokotteen saajilta veren plasman pitoisuudet 1 ja 29 päivää 1. rokoteannoksen jälkeen ja 1 ja 28 päivää 2. annoksen jälkeen. 13:sta koehenkilöstä 11:llä oli plasmassa SARS-CoV-2-proteiinia jo 1 vuorokausi 1. annoksen pistoksen jälkeen, kolmella havaittiin myös piikkiproteiinia. Keskimäärin piikkiproteiini näkyi veressä 15 päivää 1. annoksen saannin jälkeen. Piikkiproteiinin alayksikkö S1:n antigeenituotantoa havaittiin 1. päivästä lähtien paitsi olkapäässä ja lähistön imusolmukkeissa myös muualla kehossa. Havainnot kertovat, että rokotuksen jälkeen kehossa kiertelee noin 0,3 mikrogrammaa vapaata antigeenia, kun rokotteen varsinaisena tavoitteena on aikaansaada lihaksen solukalvoon kiinnittynyt antigeeni.

Verenkiertoon tultuaan piikkiproteiini sitoutuu verihiutaleiden reseptoreihin ja verisuonten seinämäsoluihin. Bridlen selityksen mukaan silloin voi tapahtua jokin seuraavista:

 1. Piikkiproteiini voi saada verihiutaleet takertumaan hyytymiksi. Verihiutaleet eli trombosyytit ovat erikoistuneita soluja, jotka pysäyttävät verenvuodon. Kun verisuoni vaurioituu, verihiutaleet takertuvat yhteen hyytymiksi. Siksi hyytymä/tulppa-ongelmia esiintyy sekä COVID-19:n että rokotteiden yhteydessä.
 2. Se voi aiheuttaa epänormaalia verenvuotoa.
 3. Sydämessä piikkiproteiini voi aiheuttaa sydänongelmia.
 4. Aivoissa se voi aiheuttaa neurologisia vaurioita.

”ACE2-reseptoreita, joihin piikkiproteiini sitoutuu, on runsaasti sydämessä ja aivoissa”, sanoo Stephanie Seneff, Massachusetts Institute of Technologyn tutkija. ”Siksi juuri piikkiproteiini aiheuttaa sydän- ja kognitiivisia ongelmia.”

Tärkeä varoitus on, että COVID-19-rokotteen saaneiden ei missään nimessä pitäisi luovuttaa verta – sekä rokote että piikkiproteiini liikkuvat verenkierron mukana. Heikkokuntoiselle ”hauraalle” ihmiselle tällaisen verensiirron saaminen voi olla kohtalokasta.

Imettävien naisten on myös hyvä tietää, että rokote ja piikkiproteiini erittyvät kumpikin rintamaitoon, mikä voi olla kohtalokasta lapselle. Imettävä ei siirrä eteenpäin vasta-aineita vaan itse rokotetta ja piikkiproteiinia, mikä voi johtaa verenvuotoihin ja/tai verihyytymiin lapsella. Näistä syistä myös johtuu, että henkilöillä, joilla on matala riski saada COVID-19 kuten erityisesti lapsilla ja teini-ikäisillä, näiden rokotteiden riskit ovat merkittävästi hyötyjä suuremmat.

Piikkiproteiini ja verihyytymät

Tri Malcolm Kendrick julkaisi sivustollaan artikkelin, joka käsittelee SARS-CoV-2 piikkiproteiinin yhteyttä vaskuliittiin (drmalcolmkendrick.org June 3, 2021). Vaskuliitti tarkoittaa sydän-verenkiertoelinten tulehdusta.

Vaskuliitteja on monenlaisia, kuten Kawasakin tauti, antifosfolipidi-syndrooma, reuma, scleroderma ja Sjögrenin tauti. Kendrickin mukaan niillä on kaksi yhteistä tekijää.

 1. Keho hyökkää jostain syystä verisuonia vastaan, aiheuttaen vaurioita ja tulehdusta. Syy voi vaihdella tapauksesta toiseen, mutta yhteistä on, että immuunijärjestelmä tunnistaa verisuonen seinämässä jotain vierasta, mikä käynnistää hyökkäyksen. Hyökkäys vaurioittaa seinämää ja aiheuttaa tulehduksen. Tavallinen seuraus tästä ovat verihyytymät, joiden syynä voi olla joko verihiutaleiden takertuminen ja ”klimppiintyminen” seinämävaurion takia, tai sitten verihyytymien estojärjestelmä on vioittunut. Vahvin hyytymien vastustaja on glykokalyksi, verisuonten seinämissä oleva suojelevien glykoproteiinien kerrostuma. Glykokalyksissä on muun muassa erilaisia antikoagulantteja (hyytymiä estäviä) tekijöitä, kuten kudosfaktorin estäjä, proteiini C, typpioksidi ja antitrombiini (tulpan estäjä). Se myös säätelee verihiutaleiden kiinnittymistä endoteeliin. Jos verihyytymät tukkivat verisuonen kokonaan, seurauksena on halvaus tai sydänkohtaus. Verihiutaleiden väheneminen (trombosytopenia) on luotettava merkki siitä, että järjestelmässä muodostuu verihyytymiä, koska hyytymät kokoavat verihiutaleita itseensä. Trombosytopenia on yleisesti ilmoitettu COVID-19-rokotteiden haittavaikutus, kuten ovat verihyytymät, halvaukset ja kohtalokkaat sydänkohtaukset – ja kaikki nämä viittaavat piikkiproteiineihin, jotka aiheuttavat verisuonten vaurioitumista.
 2. Vaskuliitit lisäävät merkittävästi kuoleman riskiä, nostaen joissakin tapauksissa kuolleisuutta 50-kertaisesti verrattuna henkilöihin, joilla ei ole näitä sairaustiloja.

Koronaviruksen piikkiproteiini voi vahingoittaa mitokondrioiden toimintaa

Toiset tutkimukset osoittavat, että SARS-CoV-2:n piikkiproteiinilla voi olla vakava haittavaikutus mitokondrioiden (soluelin, joka vastaa solun energia-aineenvaihdunnasta) toimintaan. Mitokondrioilla on tärkeä tehtävä terveyden ylläpidossa, immuunipuolustuksessa ja erilaisten sairauksien ehkäisyssä.

Kun piikkiproteiini pääsee tekemisiin ACE2-reseptorien kanssa, se pystyy ehkäisemään mitokondrioiden signaalitoiminnan ja aiheuttaa näin reaktiivisia happilajeja ja hapetusstressiä (oksidoiva stressi). Jos vaurio on kyllin vakava, tuloksena voi olla hallitsematonta solukuolemaa, mikä taas aiheuttaa mitokondrioiden DNA:n (mtDNA) vuotamista vereen (F1000 Research 2017; 6: 169).

Vapaasti (verivirrassa) kierteleviä mtDNA:ita on havaittu akuuteissa kudosvaurioissa, sydänkohtauksissa ja sepsiksessä (verenmyrkytys), mutta niiden on todettu myös olevan osasyynä useihin kroonisiin sairauksiin kuten systeeminen tulehdusresponssisyndrooma (SIRS), sydäntaudit, maksasairaudet, HIV-tulehdus, reuma ja tietyt syövät (sama lähde kuin yllä). Artikkeli ”COVID-19: A Mitocondial Perspective” (DNA and Cell Biology April 19, 2021 DOI: 10.1089/dna.2020.6453) kertoo:

”Mitocondrioilla on tärkeä rooli energian tuotannossa, mutta ne ovat ratkaisevan tärkeitä…luonnolliselle immuniteetille, reaktiivisten happilajien (ROS) tuotannolle ja apoptoosille (solujen itsesäädelty kuolema, ”itsemurha”). Kaikki ne ovat merkittäviä tekijöitä COVID-19-taudin synnyssä. Huonosti toimivat mitokondriot altistavat hapetusstressille ja solujen toimintojen ja vitaliteetin heikkenemiselle. Lisäksi mitokondriovauriot johtavat…poikkeavaan ja sitkeään tulehdukseen.

SARS-koronavirus 2 (SARS-CoV-2)…tunkeutuu soluun kiinnittymällä solujen pinnalla oleviin angiontensiinin kääntäjäentsyymin reseptoreihin (ACE2-reseptorit)…Kun infektio on käynnistynyt, ACE2-reseptorien toimintakyky heikkenee.

Verisuonten endoteelissä (seinämien sisäpinnassa) ACE2 suorittaa angiotensiini II:n kääntämisen angiotensiini I:ksi (1-7). Siten SARS-CoV-2-infektion aiheuttama matala ACE2-toimivuus johtaa reniini-angiotensiinijärjestelmän epätasapainoon, jossa angiotensiini II:a on liikaa.

Kun angiotensiini II sitoutuu ”omiin” 1-tyypin reseptoreihinsa, supistumistase edistää tulehdusta, verisuonten supistumista ja trombien (veritulppien) syntymistä, kun taas angiotensiini (1-7):llä on päinvastainen vaikutus…Lisäksi angiotensiini II edistää sytoplasmisten ja mitokondrioiden ROS:ien tuotantoa, mikä johtaa hapetusstressiin.

Kohonnut hapetusstressi voi johtaa endoteelitoiminnan häiriintymiseen ja pahentaa systeemistä ja paikallista inflammaatiota (tulehdusta) ja myötävaikuttaa näin vakavassa COVID-19-taudissa nähtävään akuuttiin keuhkovaurioon, sytokiinimyrskyyn ja verihyytymiin…

Tuore algoritmi osoitti, että suurin osa SARS-CoV-2:n genomisesta ja rakenteellisesta RNA:sta hakeutuu mitokondrioiden matriksiin. Siksi näyttää siltä, että SARS-CoV-2 kaappaa mitokondrio-koneiston omaan käyttöönsä, DMV-biogeneesi mukaan lukien (DMV=double-membrane vesicles, kaksikalvoisia rakkuloita, joita RNA-virus kehittää mitokondrion ulkokalvosta omia lisääntymisprosessejaan varten). Virus siis manipuloi mitokondriota omiin takoituksiinsa, mikä voi johtaa mitokondrioiden toiminnan häiriintymiseen ja kohonneeseen hapetusstressiin sekä lopulta mitokondrioiden lamaantumiseen ja solukuolemaan.

Mitokondriot pääsevät eroon vaurioituneista osistaan jakautumalla ja sitten mitofagialla (ts. solu syö huonokuntoisen tai kuolleen solun tai sen osan). Metabolomiset tutkimukset osoittavat, että SARS-CoV-2-virus estää mitofagian. Tämä johtaa vahingoittuneiden ja huonosti toimivien mitokondrioiden kasautumiseen. Se taas johtaa sekä heikentyneeseen MAVS-toimintaan (mitokondrioiden antiviraalinen signaalitoiminta) että lisää tulehdusta ja solukuolemia.”

Artikkelin kirjoittaja Pankaj Prasun huomauttaa, että SARS-CoV-2-viruksen vaikutus mitokondrioihin selittää osaltaan, miksi COVID-19 on niin paljon vaarallisempi iäkkäille, ylipainoisille ja henkilöille, joilla on diabetes, kohonnut verenpaine ja sydänsairaus.

Näillä riskitekijöillä on yhteinen piirre: ne liittyvät mitokondrioiden toimintahäiriöön. Jos mitokondrioiden toiminta on jo heikentynyt, SARS-CoV-2-virus ja sen piikkiproteiini pystyvät helpommin nujertamaan lisää mitokondrioita, mistä on seurauksena vakava sairaus ja kuolema.

Piikkiproteiini on bio-ase

Kun haastattelin tri Seneffia ja tri Mikovitsia, Mercola kertoo, he korostivat kumpikin, että keskeinen vaara – sekä COVID-19-taudissa että rokotteiden kohdalla – on piikkiproteiini itse. Kuitenkin on niin, että vaikka viruksen piikkiproteiini on paha, se piikkiproteiini jonka keho tuottaa vastauksena rokotteelle on paljon pahempi. Miksi?

Siksi että rokotteen synteettinen mRNA on ohjelmoitu antamaan soluille ohjeen tuottaa epäluonnollista, geneettisesti valmistettua piikkiproteiinia. Spesifiset muuntelut tekevät sen toksisuudesta paljon voimakkaaman kuin viruksen oma toksisuus. Mikovits menee niin pitkälle, että kutsuu piikkiproteiinia bio-aseeksi, koska se on sairautta aiheuttava tekijä, joka tuhoaa luontaisen immuniteetin ja vie luonnollisilta tappajasoluilta (NK-solut) kyvyn päätellä, mikä solu on viruksen infektoima ja mikä ei.

Lyhyesti, kun saat COVID-19-rokotteen, sinuun injektoidaan tekijä, joka ohjeistaa kehosi tuottamaan omissa soluissaan bio-aseen. Tämän pirullisempaa tapaa vaikuttaa ihmiseen tuskin voi keksiä, sanoo Mercola.

Artikkelissaan ”Worse Than The Disease: Reviewing Some Possible Unintended Consequences of mRNA Vaccines Against COVID-19” (Pahempaa kuin itse tauti: mRNA-koronatautirokotteiden mahdollisia tahattomia seurauksia, julkaistu International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research -lehdessä 10.5.2021, toinen kirjoittaja tri Greg Nigh), Seneff selittää, miksi keinotekoinen piikkiproteiini on niin ongelmallinen.

Kun viruksen pinnassa oleva piikkiproteiini on sitoutunut ACE2-reseptoriin, se normaalisti vajoaa kokoon ja putoaa soluun. Rokotteen tuottama piikkiproteiini ei toimi näin. Se jää avoimeksi ja pysyy kiinnittyneenä ACE2-reseptoriin, rampauttaen sen ja aiheuttaen joukon ongelmia, jotka johtavat sydämen, keuhkojen ja immuunijärjestelmän vioittumiseen.

Rokotteen RNA-koodiin on vielä lisätty ylimääräisiä guaniineja (G) ja sytokiineja (C) ja sitä on muokattu niin – lisäämällä siihen polyA-häntä – että se näyttää ihmisen lähetti-RNA-molekyyliltä, joka on valmis tekemään proteiinia. Tuloksena on, että rokotteen piikkipproteiinin RNA-sekvenssi näyttää siltä kuin se olisi osaksi bakteeri, osaksi ihmisperäinen ja osaksi virusperäinen, kaikkea yhtaikaa (Appl Environ Microbiol. 2010 May;76(9):2846-55; Trends Cell Biol. 2019 Mar;29(3):191-200).

On myös todisteita, että SARS-CoV-2:n piikkiproteiini saattaa olla prioni, ja sekin on todella huono uutinen, etenkin jos se koskee rokotteen tuottamaa piikkiproteiinia. Prionit ovat kalvoproteiineja, ja kun niiden laskostuminen epäonnistuu, ne muodostavat solun plasmaan kiteitä, jotka aiheuttavat prionisairauden (esim. Creutzfeldt-Jacobin tauti, etenevä neurologinen sairaus, ”hullun lehmän tauti”, Parkinson, Alzheimer).

Koska rokotteiden mRNA:ta on muokattu, niin että sen tuottamat piikkiproteiinimäärät ovat paljon suurempia kuin itse viruksen, on riski että piikkiproteiinia kertyy sytoplasmaan ylenmäärin. Ja koska piikkiproteiini ei tunkeudu solukalvoon, on suuri vaara että siitä tulee ongelmallinen, jos se tosiaan käyttäytyy kuin prioni.

Kuten muistanet, Bridlen tämän artikkelin alussa siteeraama tutkimus havaitsi, että piikkiproteiini kertyy muun muassa pernaan. Parkinsonin tauti on prionisairaus, joka on jäljitetty pernasta peräisin oleviin prioneihin; pernasta prionit vaeltavat vagus-hermoa pitkin aivoihin. Samalla tavoin on täysin mahdollista, että COVID-19-rokotteet käynnistävät Parkinson taudin ja muita ihmisen prionisarauksia kuten Alzheimerin.

Monia turvallisuusongelmia – joista FDA ja maailman terveyspäättäjät ovat tienneet. Meidänkin.

mRNA-teknologian luoja tri Robert Malone, biologian tri Brett Brownstein ja rokotteiden haittavaikutuksia tutkinut teknologiayrittäjä Steve Kirsch keskustelivat 10.6.2021 ”Dark Horse Podcast” -videolla kolmen tunnin ajan Pfizerin ja Modernan rokotteiden turvallisuusongelmista (poistettu YouTubesta, koska se ”rikkoi YouTuben yhteisön sääntöjä”). He keskustelivat ylläkuvatusta, Byram Bridleyn julkistamasta Pfizer-tutkimuksesta, kunnollisten eläintutkimusten puutteesta mRNA-rokotteiden kohdalla ja virologi Geert Vanden Bosschen teoriasta, että massarokotukset mRNA-rokotteilla voivat luoda vielä tarttuvampia ja mahdollisesti tappavia virusvariantteja.

Japanilaisilta saatu Pfizer-tutkimuksen data osoitti, että rasvananopartikkeleita – joihin rokotteen mRNA on pakattu – havaittiin kiertelemässä kaikkialla kehossa neljä tuntia injektion jälkeen. Sitten ne asettuivat suurina kertyminä munasarjoihin, luuytimeen ja imusolmukkeisiin, Malone toteaa.

Tämä tieto edellyttää Malonen mukaan rokotettujen seurantaa leukemian ja lymfoomien varalta, koska kysymyksessä ovat luuydin ja imusolmukkeet. Mutta nuo signaalit tulevat esiin usein vasta 6 kuukauden – 3 tai 9 vuoden päästä. Tavallisesti tällaiset signaalit tavoitetaan eläinkokeissa ja pitkäkestoisissa turvallisuuskokeissa, mutta niitä ei ollut mRNA-rokotteiden kohdalla.

Malonen mukaan Yhdysvaltain Ruoka- ja lääkevirastolle FDA :lle on nyt selviämässä kaksi vakavien haittavaikutusten signaalia. Toinen niistä koskee trombosytopeniaa eli verihiutaleiden puutosta, näitä muodostuu luuytimessä. Toinen on latenttien virusten uudelleenaktivoituminen. Malone pitää munasarjasignaalia hämmentävänä, koska testeissä kertymiä ei näkynyt.

”Alkuperäisissä datakokoelmissa tämä biodistribuutio-informaatio oli jo mukana,” Malone huomauttaa.”Tämä data on ollut saatavilla jo kauan, suojellussa, ei-julkisuuteen tarkoitetussa terveyspäättäjien tietopaketissa kaikkialla maailmassa.”

Malonen mukaan FDA tiesi, että rokotteen COVID-piikkiproteiini oli biologisesti aktiivinen ja kykeni vaeltamaan pistoskohdasta ja aiheuttamaan haittavaikutuksia ja että jos piikkiproteiini on biologisesti aktiivinen, se on hyvin vaarallinen.

Itse asiassa Malone oli yksi monista tutkijoista, jotka yrittivät varoittaa FDA:ta vapaan piikkiproteiinin vaaroista. FDA ei katsonut, että oli aihetta huoleen, sanoen ettei se uskonut, että piikkiproteiini oli biologisesti aktiivinen.

Robert Malone arvioi, että autoimmuunisairauksien vaara voi liittyä piikkiproteiiniin, joka kiertelee vapaana elimistössä – mitä rokotteen kehittäjien vakuutuksen mukaan ei voinut tapahtua. ”Autoimmuunisairauksien toteamiseen tarvitaan 2-3 vuoden seuranta-aika 3-vaiheen kliinisissä tutkimuksissa, jotta todetaan rokotteen mahdollisesti aiheuttamat autoimmuuniseuraukset koehenkilöissä – mutta sitä seurantaa ei tapahtunut Pfizerin ja Modernan rokotteiden kohdalla.”

”Pfizer ja Moderna eivät myöskään suorittaneet kunnollisia eläinkokeita”, sanoi tri Brett Brownstein. ”Eläinkokeet antavat meille signaalin siitä, mitä meidän on seurattava ihmisissä. ”

COVID-rokotteiden satoa: myös mitä enemmän täysin rokotettuja, sitä enemmän COVID:ia

VAERS on rokotehaittojen vastaanottajana samanlainen virasto kuin Suomen Fimea. Sinne saa vapaaehtoisesti ilmoittaa rokotteen haittavaikutuksista. Ilmoittaminen on hankalaa ja laiminlyödään monesta syystä, johtuen tietämättömyydestä ja terveydenhoitohenkilökunnan passiivisuudesta ja haluttomuudesta. Mutta myös aktiivista haittojen peittelyä on esiintynyt niin kauan kuin on rokotettu. Useampi tutkimus on osoittanut, että noin 1 – 10 % kaikista rokotehaitoista tulee ilmoitetuksi. Kuinka paljon niitä peitellään, ei liene tutkittu. Todisteita peittelystä on myös pandemian aikana ilmaantunut VAERS:in kohdalla, kun virastolle jätettyjä ilmoituksia on kadonnut. Miksi ne on poistettu? Kysymättä lupaa lähettäjältä?

Suomen viranomaiset ilmoittavat, että haittavaikutusten seuranta on lähinnä lääketurvallisuuden työkalu, sillä etsitään epätavallisia haittavaikutuksia.Tällä asenteella viranomaiset näyttävät kertovan, etteivät heitä kiinnosta niinkään määrät kuin erikoistapaukset, toisin sanoen signaalit, joita esimerkiksi Pfizer ja Moderna eivät ehtineet puutteellisten turvallisuuskokeidensa vuoksi saada. Silloin THL ja Fimea tekevät työtä lähinnä Pfizerille ja Modernalle, ehkä muillekin rokoteyrityksille.

Syystä tulee mieleen Israelin sopimus Pfizerin kanssa. Siinä Israel suostui luovuttamaan massarokotustensa tiedot Pfizerille korvaukseksi rokotteista, jotka se sai – tähtitieteelliseen hintaan – Pfizerilta, kun muut maat potivat rokotepulaa ja Pfizer tutkimusdatan pulaa. Kuka poliitikko päästäisi meidät epävarmuuden tilasta ja kertoisi, maksoiko Suomi ja minkä hinnan tämänkertaisesta rokotekokeilustamme? Ja paljonko Suomi sai vastalahjaksi? Suomen into rokottaa lapsia COVID-rokotteilla viittaa samaan ”yhteistyöhön”, jolla Suomessa on jo pitkä historia.

Totta kai viranomaisen pitää pyrkiä tilastoimaan mahdollisimman tehokkaasti kaikki haittavaikutukset, epätavalliset mukaan lukien, että tietoja voidaan käyttää rokotteiden hyöty/riski-suhteen arvioimiseen ja tutkimustyöhön, jossa selvitetään, onko rokote edistänyt kansan terveyttä. Tällaista tutkimusta ei vielä ole, mutta odotan, mikä puolue ensimmäisenä vaatii rokotehaittojen raportoinnin muuttamista terveydenhuoltohenkilökunnan velvoitteeksi ja rokotehaittojen virallisen tutkimuksen aloittamista. Haittojen tilastointi ja tutkimus onnistuu luotettavimmin itsenäisen, riippumattoman viraston työnä, sen on rokotehistorian seuraaminen tehnyt selväksi. Sellaisen viraston tutkimukset olisivat ehkä myös vihdoinkin tieteellisesti luotettavia.

Mutta vaikka VAERS:in (ja veikkaisin Fimeankin) ilmoitustilastoja manipuloidaan, raportoituja rokotekuolemia on silti kertynyt ennennäkemättömästi. Steve Kirschin mukaan yksinomaan COVID-19-rokotteiden aiheuttamia kuolemia on Yhdysvalloissa kertynyt puolessa vuodessa määrä, joka on suurempi kuin kaikkien muiden 70 rokotteen yhteenlaskettujen kuolemien määrä viimeisen 30 vuoden ajalta. COVID-rokotteet ovat noin 500 kertaa tappavampia kuin kausi-influenssarokotteet, jotka tähän asti ovat tuoneet runsaimmin rokotehaittoja, tämä myös siksi että influenssarokotuksia annetaan niin paljon.

Eli puolessa vuodessa yhdestä rokotteesta enemmän kuolemia kuin 30 vuoden aikana 70 rokotteesta. Eikö se olisi uutisen arvoinen asia? Ei median mielestä, eikä terveyspäättäjien. Kun Suomessa 2,8 miljoonaa ihmistä oli runsas 10 vuotta sitten saanut ”sikapiikin” ja 253 ihmistä sai vakavan haittavaikutuksen, rokotukset lopetettiin. Fimeankin niukkojen ilmoitusten perusteella tuo raja on jo reippaasti ylitetty. 15.6.2021 Fimea raportoi, että vakavia haittavaikutuksia oli ilmoitettu 1.531, kun rokoteannoksia oli annettu 3.574.132. Kuolemista ei kerrottu. Mikä on muuttunut 10 vuodessa? Onko biomedisiininen lääketiede taintunut omaan rokotusdogmaansa eikä pysty enää kohtaamaan todellisuutta? Vai onko Suuri Raha ottanut meillä kaikki ohjat käsiinsä?

CDC:n julkaisema VAERS-raportti 18.6.2021 sisälsi COVID-rokotteiden aiheuttamia kuolemia 5.993 ja 29.871 vakavaa rokotevauriota ajalta 14.12.2020 – 11.6.2021; kaikkiaan erilaisia haittavaikutuksia oli ilmoitettu 358,379. Kuolemista 23 % tapahtui 48 tunnin kuluttua rokottamisesta ja 38 % tapahtui ihmisille, jotka sairastuivat 48 tunnin sisällä rokottamisesta. Rokotteet olivat Pfizerin, Modernan ja Johnson & Johnsonin.

Kuolleiden joukossa on nykyään myös 12 – 17-vuotiaita, nyt 7 kuolemaa.Vakavia vaurioita oli 271, haittavaikutuksia kokonaisuudessaan 6.332. Tässä ikäryhmässä myokardiitteja (sydäntulehduksia) oli 109, yhtä lukuunottamatta kaikki Pfizerin. Kaikki ikäryhmät huomioon ottaen sydänkuolemia oli 21 %, keskenmenoja ja ennenaikaisia syntymiä 707. CDC on päättänyt järjestää hätäkokouksen nuorissa ikäluokissa esiintyvien sydäntulehdusten johdosta, joita sen tietoon on tullut 475 (alle 30-vuotiaat). FDA on myös päättänyt vaatia rokotevalmistajia Pfizeria ja Modernaa (USA:ssa ei käytetä AstraZenecaa) varoittamaan sydäntulehduksen vaarasta rokotteen tuoteselosteessa. Tuoreiden raporttien mukaan myokardiitin vaara nousee, kun koronataudin sairastaneelle (ja siksi immuunille!) annetaan COVID-rokote. Kaikkien ikäryhmien kohdalla määrä oli 1.117, näistä yli puolet Pfizerin rokotteen saaneilla. Kiinnostuneet voivat tarkastella näitä viikottaisia tilastoja esim. Cildren´s Health Defensen tai Health Impact Newsin sivuilla.

Israelin rokotustilastot kertovat, että 16-24-vuotiaat pojat ja miehet sairastuvat COVID-rokotteen saatuaan 25 kertaa useammin myokardiittiin kuin muut rokotetut (Ottawa Citizen June 4, 2021). Lisäksi moni nuori tosiaan myös kuolee myokardiittiin.

Myös Euroopan lääkevirasto EMA :n virasto EudraVigilance ryhtyi kevätkaudella 2021 julkaisemaan raportteja 27 jäsenvaltionsa ilmoittamista, COVID-rokotusten aiheuttamista haitoista ja kuolemista. Euroopassa on kaikkiaan noin 50 valtiota, joten EMA:n raportit koskevat ehkä puolta Euroopan väestöstä. Kesäkuussa (19.6.2021) EMA:n alueelta oli ilmoitettu 1.509.266 rokotevauriota, mukana 15.472 kuolemaa. Kokeelliset rokotteet, jotka saivat tämän aikaan, olivat Pfizerin, Modernan, AstraZenecan ja Johnson&Johnsonin (nimellä Janssen). Puolet kokonaisluvusta eli 753.657 on ”vakavia” haittoja ja vaatii määritelmän mukaan erikoissairaanhoitoa tai sairaalahoitoa, johtaa pysyvään tai merkittävään vammautumiseen, synnynnäiseen kehityshäiriöön tai kuolemaan. Näitä katsauksia on julkaissut mm. VaccineImpact.com., ja niissäkin vauriot on luokiteltu sairaustiloittain ja koskien kutakin kokeellista rokotetta erikseen.

Näistä valtavista sairaus- ja kuolleisuusluvuista, jotka ovat kuitenkin vain murto-osa todellisista, ei media ole koskaan sanonut sanaakaan.

Tähän kevennys, joka itkettää ja naurattaa. USA Today kertoi 21.6.2021, että tänä vuonna Australiassa on kuollut enemmän ihmisiä AstraZenecan rokotteen aiheuttamiin verihyytymiin kuin COVID-tautiin. Eikä lehti valehdellut. Australian ainoa COVID-kuolema tänä vuonna oli 80-vuotias matkailija, joka oli saanut tartunnan ulkomailla. Rokotteen aiheuttamiin hyytymiin sen sijaan on kuollut kaksi naista. Koko maanosassa ei esiinny COVID-tautia, mutta johtava terveysvirkamies kehoittaa kaikkia ottamaan rokotukset, AstraZenecaa 60 täyttäneille ja Pfizeria 50-59-vuotiaille. Terveyspäättäjien todellisia vaikuttimia on yhä vaikeampi ymmärtää.

Kaksi rokoteannosta ei suojaa koronatartunnalta, kuten myös valmistajat Pfizer ja Moderna ovat alunperin ilmoittaneet. COVID-rokotteet on tehty vain lievittämään koronataudin lieviä oireita, niiden ei ole tarkoitus estää tartuntaa tai sairaalahoitoon joutumista tai kuolemaa.

Tuhansittain kaksi rokoteannosta saaneita sairastuu koronatautiin kaikkialla Yhdysvalloissa ja muualla. Osa heistä kuolee. CDC:n raportin 18.6.2021 mukaan Mainen osavaltio on ilmoittanut 457 tapausta (8 kuolemaa), Kalifornia yli 5.723 (ainakin 47 kuollut), Texas 768 (61 kuolemaa) ja Washington 1.837 (31 kuolemaa). Tiedot ovat kesäkuulta 2021. Massachusettsin valtion Terveysministeriön mukaan 4.000 täysin rokotettua oli 12.6.2021 mennessä sairastunut COVID-19:ään (3.791 miljoonasta rokotetusta). Fimean raportointi ei kerro Suomen tilanteesta juuri mitään. Puutteellisesta tiedottamisesta johtuen ei myöskään voi tietää, kuinka paljon uusista koronatapauksista on rokotusten käynnistämiä sairastumisia.

Keväällä CDC ilmoitti, että Yhdysvalloissa oli 13.4.2021 mennessä ollut 5.800 ”läpimurtotapausta” eli täysin rokotettuja COVID:iin sairastuneita. Näistä 396 eli 7 % tarvitsi sairaalahoitoa ja 74 kuoli. Miten CDC sai nämä luvut, emme voi tietää. Tiedämme vain, että ne tulivat noin 4 kuukaudessa, ja niistäkin suurin osa muutaman viimeisen viikon aikana, kun rokotusvauhti kiihtyi.

Mutta trendi on selvä. COVID-tartuntatapausten määrä nousee nopeasti lähes jokaisessa maassa, joka on aloittanut massarokotukset COVID:ia vastaan. COVID-tapaukset lisääntyvät nyt neljässä maailman eniten rokotetussa maassa. Tai näin: Kambodshassa ei ollut ainuttakaan koronatautiin kuollutta, kun maa aloitti rokotukset helmikuussa 2021. Parin viikon kulutua maaliskuussa alkoivat kuolemantapaukset. Näyttää myös siltä, että FDA tiesi, että täysin rokotetut sairastuvat helpommin COVID:iin. FDA:n omassa selonteossa koskien Pfizer-BioNTech COVID-19-rokotetta sanotaan s.42:

”Epäiltyjä COVID-19-tapauksia, joita esiintyi 7 päivän sisässä rokotuksesta, oli rokotursryhmässä 409 ja kontrolliryhmässä 287. …Seuraavassa näkyy dataa eri puolilta maailmaa valituista kohteista. On tietysti tärkeää alleviivata, että korrelaatio ei ole yhtä kuin kausaatio. En ole kuitenkaan voinut löytää yhtäkään maata, jossa COVID-tartunnat olisivat lähteneet laskuun rokotusten alettua tai missä lasku olisi osunut yhteen rokotusten alkamisen kanssa,” sanoo artikkelin kirjoittaja (Inform Scotland April 6, 2021).

”Kun katsoo dataa kaikkialta maapallolla, käy hyvin selvääksi, että rokotukset eivät liity luotettavaan tapausten vähenemiseen missään ennustettavissa aikarajoissa.Tähän on tosiaan puututtava, kokeiden havainnotkin huomioon ottaen. Mitä on tapahtumassa? Onko niin, että rokotukset alkavat sattumalta samaan aikaan kuin paikalliset tartunnat? Hyvin monessa paikassa ?…Vai altistaako rokote ihmiset infektiolle? Jos näin on…onko vaikutus väliaikainen? Mikä aiheuttaa sen? Kauanko kestää ennen kuin lisääntynyt alttius vähenee?…Meille sanotaan, että kaikkien on otettava rokotus (mutta) miten on mahdollista antaa informoitu vapaa suostumus näissä oloissa?”

Koska näitä COVID-kuolemia täysin rokotettujen parissa esiintyy tuhansittain Yhdysvalloissa, Britanniassa ja EU:ssa ja ne tapahtuvat tavallisesti heti rokotuksen jälkeen tai 3 viikon sisällä, tutkijat arvioivat, että rokote saattaa käynnistää COVID-19:n kaltaisia oireita. ”On myös hyvin todellinen mahdollisuus, mitä eläinkokeet ja muut tutkimukset tukevat, että rokote itse tuottaa haavoittuvissa ihmisissä oireita, jotka sitten luetaan COVID-19:n aiheuttamiksi. Erityisen haitallinen vaikutus rokotteella voi olla henkilölle, joka on äskettäin ollut tai on paraikaa viruksen infektoima…Tilanne on niin vakava, että jotkut lääkärit ja tutkijat vaativat COVID-rokotusten keskeyttämistä, kunnes rokotteet on kunnolla tutkittu” (The Conservative Woman May 3, 2021).

Kesäkuussa 2021 tehtiin historian ensimmäinen ruumiinavaus COVID-rokotuksen saaneelle henkilölle. Vanha mies tuli sairaalahoitoon ripulin vuoksi ja ilmeisesti sai koronatartunnan samalla osastolla olleelta potilaalta, koska hänen testinsä muuttui positiiviseksi sairaalassa ollessa. Hän kuoli tästä seuraavana päivänä. Ruumiinavaus näytti, että ruumiin joka elimessä oli viruksen RNA:ta, ”mikä merkitsee, että rokote on tehoton tai että koronavirus leviää nopeammin rokotetuissa” (EU Times, 14.6.2021).

Influenssakortti sujahti pandemiakortin alle

Kanadassa ja Yhdysvalloissa terveysviranomaiset ja media ovat viime aikoina hämmästelleet kausi-influenssan katoamista – ainakin tilastoista. ”Pandemian alkamisesta lähtien 2020 tammikuusta influenssapotilaiden määrä on laskenut 1400:sta viime flunssakaudella tämän kauden nollaan”, kirjoittaa Mimi Montgomery Washingtonian-lehdessä 6.6.2021 Children´s National Hospitalista kertoessaan.

Samaa kertoo Memorial Health, Savannah, Kanada ja koko Yhdysvaltoja koskien nbcnews.com (”200.000 laboratorion vahvistamaa tapausta tähän aikaan tyypillisena flunssakautena”); Maine Medical Center, Portland, ei yhtään vahvistettua influenssatapausta, sama tilanne Montanan ja Washingtonin valtioissa. Kanadan hallituksen virkamiehet sanovat, ettei tänä vuonna 2021 ole löytynyt ainuttakaan influenssatapausta (CBC News, 21.6.2021). Kanadan BCCDC (sikäläinen THL) kertoi tehneenä 30.000 nenäpuikkotestiä influenssaa etsiessään. Kampanjassa saatiin vain tusina positiivista tulosta, jotka kaikki johtuivat eläviä heikennettyjä viruksia sisältävästä influenssarokotteesta, joka annetaan nenäsuihkeena. Tämä ei sinänsä ole uusi ilmiö. Useimmissa maapallon maissa ei ole vuosiin ollut poliota muutoin kuin silloin, kun maassa ruvetaan rokottamaan poliota vastaan. Tämän WHO:kin on joutunut myöntämään.

Koronatartunnat – ja mahdolliset influenssatartunnat – ovat nyt kesäkauden alettua huomattavasti hiljentyneet. Näyttääkin siltä, että suurin osa COVID-19-tautiin kuolevista on tällä hetkellä niitä, jotka ovat ”täysin rokotettuja”. Nämä tapaukset lisääntyvät tietysti samaan tahtiin kuin rokotukset. Mutta Fimea ei niitä erittele.

z3news.com otsikoi: ”Influenssan kokonaiskuolleisuus epäilyttävästi pudonnut nollaan influenssakautena 2020-21”. Kommentoija jatkaa: ”Influenssakautena 2019-2020 oli toinen piikki tartunnoissa, joka toi 50.000 kuolemaa, tämä kuitenkin putosi nollaan 2020-2021 influenssakauden aikana. Se on minusta mielenkiintoista, sillä alkuvuosi 2020 on ajankohta, jolloin raportoitiin ensimmäiset merkittävät COVID-19 kuolemantapausten määrät.” Mielenkiintoista on sekin, että Fact Checkers eli Faktantarkistajat tuomitsi ”vääriksi tiedoiksi” Face Bookissa nähdyt raportit, että tänä vuonna ei ole influenssatartuntoja.

Lissabonilainen tuomioistuin langetti kesäkuun lopulla 2021 päätöksen, jonka mukaan vain 0,9 % ”varmistetuista COVID-kuolemista” tapahtui COVID-taudin vuoksi. Tämä merkitsee, että COVID-19-kuolemia oli 152, ei 17.000, kuten Portugalin hallitus väitti. Päätös todistaa, että hallitus vääristeli kuolleisuustilastoja. Kaikki muut kuolivat muista syistä, vaikka heidän PCR-testinsä oli positiivinen. Oikeudenpäätös syntyi yksittäisen kansalaisen vaatimuksen seurauksena (https://greatgameindia.com/lisbon-court-death-covid-cases/; Sistema de Informacao dos Certificados de Obito SICO). Tämä koronakuolemia liitoitteleva kuolinsyyn merkitsemistapa tuli vallitsevaksi ainakin teollisissa maissa Suomea myöten kohta pandemian alettua, viimeistään huhtikuussa 2020. Niihin tilastoihin katosi tiettävästi influenssakin. Esimerkiksi CDC yhdisti alkusyksystä 2020 keuhkokuume-, influenssa- ja COVID-19-tapaukset PIC-kirjainyhdistelmän alle ”tilastoinnin helpottamiseksi”.

Varianteilla pelottelu ja Vanden Bosschen teoria

Terveyspäättäjillä on ollut tapana julkaista värikkäitä uutisia entistä tartuttavammista uusista COVID-19-varianteista, kun on ollut tarpeen kannustaa rokotusjonoihin. Variantteihin vedoten on myös tiukennettu sosiaalisia rajoituksia ja sulkuja.

Mutaatiot ovat osa viruksen elämää. SARS-CoV-2-virus on raporttien mukaan poiminut mukaan yksi-kaksi mutaatiota kuukaudessa pandemian alusta lähtien (MIT Technology Review December 21, 2020). Yleensä virukset luonnollisessa kehityskulussaan heikkenevät, kun yhä useampi ihminen altistuu niille. Aina joskus olosuhteet suosivat virusta, niin että siinä tapahtuu useampi otollinen mutaatio, joka tekee siitä omailmeisen variantin. Tällainen oli variantti B117, joka tuli esiin Etelä-Englannissa viime syksynä (2020). Media iloitteli variantin tartuttavuudella aikansa, ja pääministeri julisti sulkuja, mutta virus ei osoittautunut kovin pahaksi. Alkuinnostuksen jälkeen sama on pätenyt muihinkin variantteihin.

Virukselle otollisia kehitysolosuhteita ovat tarjonneet nimenomaan sulkutoimet. Ne häiritsevät viruksen luonnollista heikkenemistrendiä. Ne rajaavat viruksen leviämistä sairaaloihin ja hoivakoteihin sairaiden ja huonokuntoisten pariin ja estävät vaarallisten kantojen laimenemisen lievien kantojen seassa. Tämä antaa tappavammille kannoille mahdollisuuden dominoida. On aihetta ajatella, että sulkutoimet ovat sekä hyödyttömiä (kuten tutkimuksissakin on havaittu) että saattavat pidentää epidemiaa (The Telegraph December 22, 2020, Matt Ridley).

Geert Vanden Bossche kiinnitti keväällä 2021 yleisön huomiota vaaraan, joka liittyi sulkutoimiin ja massarokotuksiin. Vanden Bossche on rokotteiden kehittäjä, joka on ollut töissä Glaxo-Smith-Klinen Biologicals-osastolla, Solvay Biologicals:issa, Bill & Melinda Gates Foundationin Global Health Discovery-ryhmässä ja Global Alliance for Vaccines and Immunization -järjestössä Genevessä.

”Hänen mukaansa yhdistelmä, johon kuuluu sulkutoimia ja virukseen kohdistuva, intensiivisten massarokotusohjelmien aiheuttama voimakas valintapaine...johtaa lopulta vakavaa huolta herättäviin mutantteihin (variantteihin). Vanden Bossche kutsuu tätä ”immuuniväistöksi”, mikä tarkoittaa että immuunijärjestelmä ei kykene täydellisesti eliminoimaan virusta edes rokotuksen jälkeen,” sanoo Brownstein.

Immuuniväistö sitten innostaa rokoteyrityksiä valmistamaan kohdistetumpia rokotteita, jotka lisäävät – eivät vähennä – valintapainetta, mikä tuottaa yhä tartuttavampia ja mahdollisesti tappavampia variantteja.

Valintapaine tulee keskittämään mutaatioita piikkiproteiinin suuntaan; piikkiproteiini taas on virukselle elintärkeä, kun se pyrkii hengitystiehyissä solukalvon läpi ihmiseen. Ja lopulta virus voittaa oveluudessa hyvin spesifiset, antigeenipohjaiset rokotteet, jotka suunnataan milloin mihinkin kiertelevään varianttiin. Tämä kaikki voi johtaa vakavien ja mahdollisesti tappavien muotojen lisääntymiseen – itse asiassa hallitsemattomaan pandemiaan.

”Vanden Bosschen huoli ei ole teoreettinen,” sanoi Malone. ”Se on todellinen, ja meillä on (sitä osoittava) data. Tämä virus tai sen variantit pysyvät täällä jokseenkin lopun elämäämme, ja siitä tulee hyvinkin influenssan kaltainen. Sen evoluutio ja sen varianttien kiertely keskuudessamme jatkuu, ja se on immuuniväistöä.”

Hyöty-riski-tutkimus:

3 estettyä koronakuolemaa edellyttää 2 kuolemaa rokottamalla

Juhannuksena 2021 julkaistiin riippumaton tutkimus, jonka tekijät halusivat verrata COVID-19-rokotusten riskejä ja hyötyjä. He tekivät siis selvityksen, jonka terveyspäättäjät ja hallituksetkin vakuuttavat tehneensä, kun tarjoavat rokotetta ihmisille.

Tutkimuksen ”The Safety of COVID-19 Vaccinations – We Should Rethink the Policy” julkaisi 24.6.2021 Multidisciplinary Digital Publishing Institute MDPI, maailman suurin kansainvälinen avoimien tieteellisten julkaisujen kustantaja, jonka päämaja on Sveitsissä. Harald Walach et al.-työryhmän tutkimusta ovat tukeneet Poznanin yliopiston lastensairaala Puolassa, Witten/Herdecken yliopiston psykologian osasto Saksassa, Change Health Science Institute Berliinissä, Leopoldina Hospitalin syöpäosasto Saksassa ja Independent Data and Pattern Scientist Hollannissa.

”SARS-CoV-2-pandemian aikana astui voimaan uudenlainen sääntelymalli, joka teki mahdolliseksi datan nopeutetun käsittelyn ja uusien rokotteiden käyttöönoton ilman turvallisuusdataa,” tekijät aloittavat. ”Moni uusista rokotteista käyttää täysin uusia teknologioita, joita ei ole koskaan ennen käytetty ihmisillä. Päätöksen selityksenä oli, että pandemia oli sellainen kaikkialle ulottuva, vaarallinen uhka että se oikeutti poikkeukselliset toimenpiteet. Rokotuskampanja SARS-CoV-2:ta vastaan alkoi. Tähän mennessä (18.6.2021) EU:ssa on annettu noin 304,5 miljoonaa rokoteannosta.” Rokotteet ovat olleet pääasiassa AstraZenecan markkinoima ja Oxford-ryhmän valmistama Vaxzevria (noin 25 % kaikista annetuista EU:ssa), BionTechin RNA-rokote Comirnaty, jota markkinoi Pfizer (noin 60 %), ja Modernan mRNA-rokote (noin 10 %). Muiden rokotteiden osuus oli yhteensä 5 %.

”Koska yhdenkään rokotteen turvallisuutta ei ole testattu myyntiluvan jälkeisissä seurantakokeissa, pidimme hyödyllisenä selvittää rokotteiden tehokkuus ja verrata sitä hintaan, joka maksetaan haittavaikutuksina.

Käytimme laajaa israelilaista kenttätutkimusta, joka koski lähes miljoonaa henkilöä, ja sen ilmoittamaa dataa laskeaksemme, kuinka monta henkilöä on rokotettava, jotta estetään yksi SARS-CoV-2-tartuntatapaus ja yksi COVID-19-taudin aiheuttama kuolema. Lisäksi käytimme säädösten mukaisten 3-vaiheen kokeiden antamaa dataa kuinka monta henkilöä on rokotettava -arvion saamiseksi.”

Kun tutkijat tarkistivat Euroopan Lääkeviraston EMA:n Eudravigilancen rokotehaittailmoitukset (28.5.2021), he huomasivat haittavaikutusten raportoinnissa suuria eroja. Euroopan maiden keskiarvo on 127 yksilökohtaista turvallisuusraporttia/100.000 rokotusta. Hollannin terveysviranomaiset olivat rekisteröineet 701 ilmoitusta/100.000 ja Puolan vain 15. Tutkijat olettivat, että tämä johtui nimenomaan erilaisista kansallisista ilmoitusstandardeista, ja päättivät käyttää Hollannin kansallista rekisteriä (https://www.lareb.nl/coronameldingen) selvittääkseen vakavien ja kuolemaan johtaneiden haittavaikutusten määrät/100.000 rokotettua. Näitä määriä he vertasivat lukumäärään, joka kertoo kuinka monta henkilöä on rokotettava yhden COVID-19:n kliinisen tapauksen ja myös yhden kuolemantapauksen ehkäisemiseksi.

Tuloksia, kuolemat

 • noin 9.000 – 50.000 ihmistä on rokotettava 1 COVID-19-kuoleman estämiseksi
 • venäläinen Sputnik-rokote: 22.000 ihmistä rokotettava 1 kuoleman estämiseksi
 • Moderna: 3.050 rokotettua 1 kuoleman estämiseksi
 • Pfizer: 6.150 rokotettua 1 kuoleman estämiseksi

Noin 16 saa vakavia haittavaikutuksia/100.000 rokotettua, näistä noin 4 kuolee.

Toisin sanoen, estääksemme rokottamalla 3 COVID-kuolemaa, me aiheutamme 2 kuolemaa. Riski-hyöty-suhde ehkäistyjen kuolemien ja aiheutettujen kuoleminen välillä liikkuu rajoissa 2:3 ja 1:8, joskin todellisen elämän (real life) data tukee niinkin korkeaa suhdetta kuin 2:1 eli riski kuolla rokotuksen vuoksi on kaksi kertaa suurempi kuin riski kuolla COVID-19:ään. ”

COVID-19-rokotteisiin liittyy suhteellisen korkea määrä haittavaikutuksia ja kuolemia. Luku 4 kuolemaa/100.000 rokotettua perustuu Euroopan perusteellisimpaan dokumentointijärjestelmään eli Hollannin haittavaikutusrekisteriin, jonka raportit ovat lääketieteen spesialistieen vahvistamia, etenkin kuolemantapaukset. Tuore analyysi USA:ssa antoi tuloksen 3,4 (Pfizer ja Moderna). Tutkijoilla oli käytettävissä vain yksi kenttätutkimus, Israelin, josta oli sensuroitu pois paljon tapauksia tuntemattomista syistä. Rokotteiden kliiniset kokeet korjasivat osin puutteita, mutta niitäkään ei ole suunniteltu maksimivaikutusten selvittämiseen. EudraVigilancen raportointistandardeissa on suuria vaihteluja maittain, tutkijat kertovat. Seuranta-ajat rokotuksen jälkeen olivat lyhyet, kuusi viikkoa (Israel) tai 4-6 viikkoa (USA).

”Moni haittavaikutus saattaa kuitenkin kehittyä vasta myöhemmin. Tätä pitäisi tutkia systemaattisesti pitempikestoisella tutkimuksella. Tuoreet tutkimukset osoittavat, että SARS-CoV-2-viruksen piikkiproteiini pystyy yksinään aiheuttamaan endoteliaalivaurioita (esim. verisuonten seinämissä) ja verihyytymiä. COVID-19-rokotteet tuottavat piikkiproteiineja, jotka moninkertaistavat mahdolliset vauriot ja kiihdyttävät tulehdusprosesseja. Tutkimukset ovat listanneet useita muita COVID-19-mRNA-rokotteiden haittavaiktuksia, jotka saattavat ilmaantua myöhemmin kuin tämän tutkimuksen aikarajoissa.”

Tutkijat painottavat, että nyt ei pidä odottaa, että saamme lisää kuolemantapauksia, vaan käyttää jo saatua koottua ja tutkia, ketkä ovat alttiita riskeille, ja toimia sen mukaan. He muistuttavat, että vain murto-osa haittavaikutuksista tulee ilmoitetuksi viranomaisten tietopankkeihin.

Mitä ratkaisuja?

Vaikka tämä on todella ongelmallista, apuakin on. Nämä neuvot välittää tri Mercola ja ne ovat viimeisenä mainittua maarianohdaketta lukuun ottamatta lähinnä lääkärin keinoja. Mikovitsin mukaan rokotuksen jälkeen mahdollisesti kehittyviä sairauksia voi lääkitä muun muassa näillä:

 1. Hydroksiklorokiini ja ivermektiini. Etenkin ivermektiini vaikuttaa lupaavalta, koska se sitoutuu piikkiproteiiniin. Ole hyvä kuuntele tri Pierre Koryn haastattelu (Youtube Bret Weinstein interviews Dr. Pierre Kory June 1, 2021, luultavasti vain englanniksi, Suomessa koronarealist.com tarjoaa videon suomenkielisellä tekstityksellä). Suhtautuminen ivermektiiniin on yksi pandemian hoidon häpeällisimpiä lukuja. WHO, FDA ja Euroopan lääkevirasto EMA eivät suosittele ivermektiinin käyttöä koronataudin hoidossa, joten lääkettä ei Suomessa saa kuin ”erityisluvalla”. Lääkärit ovat maailmanlaajuisesti nousseet protestoimaan tätä ilmiötä vastaan: koskaan ei vielä historian aikana ole lääkäreitä aktiivisesti ja systemaattisesti estetty hoitamasta sairaita, niin kuin COVID-19:n kohdalla on tapahtunut. Ivermektiini on 60 vuotta käytössä ollut hyvin toimiva, hyvin siedetty ja halpa loislääke, jonka kykyä tuhota viruksia on tutkittu vuodesta 2012. Sen on osoitettu sitoutuvan piikkiproteiiniin, jolloin se estää viruksen pääsyn soluun eli estää solua infektoitumasta. Ivermektiiniä koskevia tutkimuksia on kymmenittäin, ne ovat tieteellisesti moitteettomia satunnaistettuja, vertaisarvioituja, kontrolloituja kokeita. Ne osoittavat että ivermektiini estää SARS-CoV2-viruksen (ja influenssaviruksen) lisääntymisen, alentaa viruskuormaa, estää tulehdusta, suojelee sisäelinvaurioilta, jouduttaa paranemista ja alentaa sairaalahoidon ja kuoleman riskiä. 18 tutkimusta osoittaa, että ivermektiini vähentää kuolleisuutta 75 %. WHO:n metatutkimuksen mukaan COVID-19-kuolleisuus aleni sen avulla jopa 83 % (Swiss PolicyResearch, December 31, 2020). Terveysviranomaisten veruke on, että tarvitaan laajempia tutkimuksia. Tämä tarkoittaa ehkä vuosien viivytystä. Mutta kun kliininen näyttö vakuuttavasti osoittaa, että lääke toimii, pitkien kontrolloitujen tutkimusten suorittamista voidaan pitää epäeettisenä, koska silloin verrokkiryhmä altistetan sairastumiselle ja kuolemalle. Sitäpaitsi juuri tätä selitystä rokotevalmistajat käyttävät, kun he jättävät rokotetutkimuksista pois verrokkiryhmät ja antavat kaikille rokotteen. Lääkäreiden Frontline COVID-19 Critical Care Alliance FLCCC suosittelee Ivermektiiniä COVID-19-taudin hoitoon sen kaikissa vaiheissa sekä sen ehkäisyyn. Suomessa kehitetyssä COVID-19-lääkkeessä on hydroksiklorokiinin, ivermektiinin ja aprotiniinin (nautaperäinen proteiini) yhdistelmä (Therapeutica Borealis Oy). Se on tarkoitettu itsehoitolääkkeeksi ja saanee kansainvälisen patentin tämän kesän aikana. Kaupalliseeen käyttöön se tulee kuitenkin vasta kahden vuoden päästä, kliinisten testien jälkeen. Meksikon kokemus ivermektiinistä: maan terveysviranomaiset kutsuivat koolle kliinikoista eli sairaita hoitavista lääkäreistä koostuvan komitean, kun sairaalat olivat täyttymässä koronapotilaista. Komitea suositteli testi ja hoito -strategiaa. Testipositiivinen henkilö sai heti käyttöön kahden päivän ivermektiiniannoksen eli 4 pilleriä (12 mg). Kuolemat ja sairaalahoidon tarve syöksyivät laskuun. Tällä hetkellä Meksikon sairaalapaikoista on käytössä 25-30 %. Meksikkoa on onniteltava, heitä palvelevat todelliset kansanterveystyön tekijät, jotka tekivät todellisen riski-hyöty-arvion. Maan terveysministeri hyökkäsi (!) IMSS:ää vastaan (Meksikon THL), mutta IMSS puolustautui menestyksellään. Tutkimukset osoittivat sairaalahoidon tarpeen laskeneen 50 – 75% neljän pillerin hoidolla (tri Pierre Kory, yllä mainittu PodCast-video).
 2. Matala-annoksinen antiretroviraalihoito immuunijärjestelmän normalisointiin.
 3. Matala-annoksinen interferonihoito, esimerkiksi Paximune immuunijärjestelmän stimuloimiseksi (kehittänyt interferonitutkija tri Joe Cummins).
 4. Peptidi T (HIV:in estäjä, kehitetty HIV-proteiinista gp120, estää viruksia sitoutumasta ja infektoimasta – viruksia jotka käyttävät CCR5-reseptoria solujen infektoimiseen).
 5. Dimetyyliglysiini tai betaiini (trimetyyliglysiini) metylaation vahvistamiseksi, tämä vaimentaa latentteja viruksia.
 6. Silymariini (Silybum marianum, maarianohdake), auttaa maksan puhdistamisessa.

Minun näkökulmastani (sanoo tri Mercola) paras mitä itse voi tehdä on luontaisen immuunijärjestelmän vahvistaminen. Sitä varten on tultava metabolisesti joustavaksi ja rakennettava hyvä ruokavalio. On myös hyvä varmistaa, että D-vitamiinitaso on 60 ng/ml – 80 ng/ml (100 nmol/l – 150 nmol/l), mieluiten järkevällä auringonotolla hankittuna (Suomessa onnistuu ehkä joskus kesäisin). Auringonvalo on hyödyllinen muillakin tavoilla kuin D-vitamiinin tuottajana. Lapset jäävät näitä hyötyjä vaille, jos heidät pakotetaan pitämään aurinkolaseja heti, kun aurinko vähänkin paistaa, sillä silmien merkitys on tärkeä kehon D-vitamiininkin tuotannossa.

Päivän ateriat kannattaa Mercolan mukaan rajata noin 8 tunnin ”ikkunaan”. Vältä kaikkia vihannesöljyjä (paitsi luomuoliiviöljyä ja sesamöljyä) ja teollisia ruokia. Syö mahdollisimman laajalti luomuruokia glyfosaattialtistuken vähentämiseksi ja lisää ruokavalioon runsaasti rikkipitoisia ruokia (kuten esimerkiksi parsakaali ja kukkakaali). Ne pitävät mitokondriot ja lysosomit terveinä. Nämä kaksi asiaa ovat myös tärkeitä solujätteiden poistamiseksi, piikkiproteiinia myöten. Voit myös vahvistaa elimistösi rikkiä ottamalla Epsom-suolakylpyjä.

Piikkiproteiinnin myrkyllisyyden voittamiseksi on hyvä tehostaa autofagiaa (kehon sisäinen kierrätysohjelma, jossa kuona ja turha aines siivotaan pois soluista ja tärkeät osat käytetään energiantuotantoon ja uusien solujen rakentamiseen, tärkeä solujen energiatasapainon ylläpitäjä). Se auttaa soluja käsittelemään ja poistamaan piikkiproteiineja. Aikarajoitettu syöminen parantaa autofagian toimivuutta. Saunaterapia taas parantaa kuumashokkiproteiinien toimivuutta, auttaa huonosti laskostuneita proteiineja laskostumaan oikein ja merkitsee vaurioituneet proteiinit niin että ne voidaan poistaa. On tärkeää että sauna on tarpeeksi kuuma (noin 170 Fahrenheitia eli 76,6 C) eikä siellä ole vahvoja magneetti- tai sähkökenttiä, sanoo Mercola.

Kommentti:

Olen käyttänyt kirjoituksen pohjana tri Josph Mercolan artikkeleita, mm. Researcher: ”We Made a Big Mistake” on COVID-19 Vaccine, 14.6.2021 ja Inventor of mRNA Interviewed About Injection Dangers, 21.6.2021 sekä Children´s Health Defensen artikkeleita ”We Made a Big Mistake” – COVID Vaccine Spike Protein Travels from Injection Site, Can Cause Organ Damage, 3.6.2021 ja Inventor of mRNA Technology: Vaccine Causes Lipid Nanoparticles to Accumulate in ”High Concentrations” in Ovaries, 17.6.2021. Muutkin lähteet on osoitettu lähdeviittein.

Elina Hytönen

1.7.2021

Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

10 kommenttia

 1. Olisiko myös lääkehiilestä apua myrkyllisen piikkiproteiinin aiheuttamaan ripuliin sekä kalanmaksaöljystä?

  Vastaa
  • Elina

    /  6.12.2021

   Ainakin lääkehiilestä. Mutta myös bromelaiinista, NAC:sta ja kversetiinistä, koska ne poistavat piikkiproteiinia, tuelehdusta ja patologista veren hyytymistä.

   Vastaa
 2. Tässä on lasku virhe ja outo väite. Ole kiltti jä korjaa ja ilmoita lähteelle että voidaan sieltäkin poistaa virhe.

  Virhe: Kerroin on 2.5

  ”On myös hyvä varmistaa, että D-vitamiinitaso on 60 ng/ml – 80 ng/ml (100 nmol/l – 150 nmol/l), mieluiten järkevällä auringonotolla hankittuna (Suomessa onnistuu ehkä joskus kesäisin).”

  myös lähteessä

  ”You’ll also want to make sure your vitamin D level is optimized to between 60 ng/mL and 80 ng/mL (100 nmol/L to 150 nmol/L), ideally through sensible sun exposure. Sunlight also has other benefits besides making vitamin D.”

  Väite:
  ”Auringonvalo on hyödyllinen muillakin tavoilla kuin D-vitamiinin tuottajana. Lapset jäävät näitä hyötyjä vaille, jos heidät pakotetaan pitämään aurinkolaseja heti, kun aurinko vähänkin paistaa, sillä silmien merkitys on tärkeä kehon D-vitamiininkin tuotannossa.”

  Mistä lähteestä tämä on kotoisin? Silmille hyvä saada aurinkoa myös mutta onko D-Vitamiiniin liittyvä asia?

  Vastaa
  • Elina

    /  6.12.2021

   Silmien kautta saatu auringonvalo aedistaa kehon D-vitamiinituotantoa.

   Vastaa
 3. Vilja

   /  8.8.2021

  Hei! Mistä tämän Pfizerin nyt julkaistun biodistribuutiotutkimuksen löytää? Se olisi todella tärkeä saada nähtäväksi!

  Vastaa
  • Elina

    /  6.12.2021

   Se pitäisi kaivaa Pfizerin omista arkistoista. Pfizer on juuri vaatinut USA:lta omien kliinisten tutkimusmateriaaliensa salassapitoa 55 vuoden ajaksi tästä eteenpäin. Joku senaattori on vaatinut päätöksen purkua ja tuloksia esiin.

   Vastaa
 4. Jani

   /  3.11.2021

  Euroopan parlamentin päätöslauselmaesitys EU:n korvausrahaston perustamisesta covid-19-rokotteiden uhreille (23.9.2021)

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_FI.html

  Euroopan Unionin oman tiedon mukaan:

  Miljoona haittavaikutustapausta,
  75000 vakavaa neurologista vaikutusta ja
  lähes 5000 rokotteen aiheuttamaa kuolemantapausta.

  Suomen mediasta en ole löytänyt mitään kirjoitusta tästä THL:ltä tai muulta. Saisitko selvitettyä tätä mitenkään lukijoillesi? Miten on mahdollista että samaan aikaan rokotetta lähes pakotetaan ottamaan ja samaan aikaan maksetaan haittavaikutuksista rahakorvauksia ihmisille?

  Vastaa
  • Elina

    /  6.12.2021

   Suomen media on tehnyt saman kuin varmaan kaikkien muidenkin teollisten maiden ja Kiinan valtamedia: ei sanaakaan virallista rokotetarinaa vastaan, ei edes kysymyksiä. Ne jotka tutkivat asiaa ja tietävät jotain on suljettu pois Googlesta, YouTubesta, yleensä FB:stäkin + että sivustoja suljetaan ja häiritään jatkuvasti. Valtamedia ei julkaise, ellei kannata virkamiesten tarinaa. Jäljelle jäävät yksilöt ja muutamat sivustot maailmalla. Mutta tosiasioita pitää kertoa siellä missä voi. Se kuitenkin lopulta muuttaa tilanteen.

   Vastaa
 5. Hei Elina,
  Kiitos kaikesta mitä teet🥰 se on tärkeää!

  Haluaisin kysyä sinulta neuvoa. Lapseni, 27- ja 28-vuotiaat, sairstivat koronan (alfa vuosi sitten ja delta puoli vuotta sitten). Molemmilla katosi haju-ja makuaisti hetkeksi. Parani kuitenkin miltei kokonaan. Mutta n.3-4kk sairastamisesta haju-ja makuaisti menivät ”pilalle”. Nyt tyttäreni ruokavalio on kaventunut vain oikeastaan juustoihin ja salaatteihin, kylmäsavustettuun loheen. Liha tuoksuu raakana ok:lta, mutta paistettuna kauhealta. Kaikki, mikä on paistettua jää syömättä. Muna ja sipuli ovat pahimmat. Haju ja maku saa heidät lähes oksentamaan.

  Tein heille hypnoosin, jossa he tarkastelivat vikaa, ja molemmat löysivät sen samasta paikasta, makuhermosta. Ongelma on kovin, kovin elämää rajoittava.😓

  Olisiko joku aine, mikä heitä voisi auttaa?

  Vastaa
  • Elina

    /  22.10.2022

   Pahoittelen vastauksen viivästymistä. Haju ja maku saattavat korjautua tosi hitaastikin – ja on jo ehkä vähän muuttunutkin parempaan suuntaan? Mutta ongelman taustalla on ilmeisesti piikkiproteiini, joka on tulehduttanut aivoja. On mahdollista, että piikkiproteiinia viipyy elimistössä vielä koronataudista paranemisen jälkeen, siitä kertonevat todetut long covid -tapaukset, jollaisesta tässäkin on ehkä kyse. Sitä kannattaa saada pois elimistöstä ja tukea samalla immuunipuolustusta. Sauna on amerikkalaisten tutkijoiden mielestä hyvä piikkiproteiinin poistaja (”kuumashokkihoitoa”). Erittäin hyvä olisi antaa ivermektiiniä, mutta sitä eivät suomalaiset lääkärit taida vieläkään määrätä tähän tarkoitukseen. Hyviä ravintolisiä ja muita keinoja voisivat olla rypäleensiemenöljy (grape seed oil), NAC, voikukanlehtitee (ei -juuri!), männynneulastee, mustakuminaöljy (saa öljynä Ruohonjuuresta, kapseleina netistä black seed oil), kversetiini sekä ubiqinol (aivojen, sydämen, lihasten hoitoon), pyknogenol (antioksidantti). kurkumiinia tulehdukseen. D- ja C-vitamiini (luonnollinen, ei synteettinen) ovat tärkeitä. Muitakin on. Näitä voi hiljalleen ottaa käyttöön, vähitellen ja kokeillen. Ihmiset ovat niin yksilöllisiä, että kannattaa katsoa rauhassa, mistä on hyötyä, eikä ottaa heti monia.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *