Sydäntulehdus rokotehaittana

Elina Hytönen 10.3.2022

Koronarokotukset uhkaavat lasten ja nuorten terveyttä

HARKITSE TARKKAAN ENNEN KUN ANNAT ROKOTTAA LAPSESI, tri Robert Malone varoittaa vanhempia COVID-19-rokotusten johdosta. Robert Malone on virologi ja immunologi ja yksi mRNA-rokotteiden teknologian pääkehittäjistä. Hän on useaan kertaan varoittanut vanhempia, jotka aikovat rokotuttaa lapsensa COVID-19-rokotteella.

”Sillä jos jotain ikävää tapahtuu, et voi palata taaksepäin ja sanoa ohhoh, tehdään tämä kohta toisella tavalla,” Malone sanoi EpochTV:n American Thought Leaders -ohjelman haastattelussa sunnuntaina 30.1.2022.

”On selvää, että vanhempien pitää pohtia tarkkaan kaikkea, mikä liittyy heidän lastensa rokottamiseen COVID-19:ää vastaan”, Malone jatkaa. Hän varoittaa vanhempia vakavista haittavaikutuksista, joista yleisimpien joukkoon on noussut lasten ja nuorten myokardiitti, sydäntulehdus.

Koronarokote aiheuttaa sydäntulehdusta

Normaalisti myokardiittia eli sydänlihastulehdusta ja perikardiittia, sydänpussin tulehdusta, esiintyy lapsilla ja nuorilla äärimmäisen harvoin. Vuonna 2017 myokardiittia arvioitiin esiintyvän näissä ikäluokissa vuosittain 4 tapausta miljoonasta (Journal of the American Heart Asociation, 18.11.2017; 6:e005306). Vuonna 2020 Yhdysvalloissa oli 73,1 miljoonaa alle 18-vuotiasta. Tämän mukaan vuosittainen odote olisi alle 18-vuotiailla 292 myokardiittia vuodessa.

Mutta jotain on muuttunut. Yhdysvaltain Rokotteiden haittavaikutusten ilmoitusrekisteriin (VAERS) oli joulukuun 17. päivään 2021 mennessä ilmoitettu 12 kuukauden ajalta 1.475 koronarokotteiden aiheuttamaa myokardiittia alle 18-vuotiailla (info@openvaers.com). Tämä on viisi kertaa enemmän kuin vuosittainen odote. On myös otettava huomioon, että vain noin 1 % kaikista haittavaikutuksista tulee ilmoitetuksi. Tämän on todennut useampi tutkimus VAERS:ia koskien, mutta todennäköisesti sama pätee muihinkin rokotevaurioilmoituksia vastaanottaviin virastoihin, kuten Suomen Fimeaan.

Yhdysvaltain Sairausvirasto CDC ja terveysviranomaiset kaikkialla ovat mielellään nimenneet vakavat haittavaikutukset ja kuolemat koronataudin aiheuttamiksi, koska virallisen pandemialegendan mukaan COVID-rokotteet ehkäisevät hyvin koronataudin vakavia muotoja ja kuoleman. Odottamaton myokardiittivyöry herätti kuitenkin terveyspäättäjissä huolestusta. Paineen alla CDC joutui myöntämään, että pandemian alusta (maaliskuu 2020) tammikuuhun 2021, jolloin rokotukset oli juuri aloitettu, ”myokardiitti oli potilailla epätavallinen”, oli koronatautia tai ei. Vain 23,7 % nuorista myokardiittipotilaista oli sairastanut COVID:in, joten suurin osa ikäryhmän myokardiiteista ei johtunut koronataudista (CDC MMWR September 3, 2021; 70(35);1228-1232).

Myokardiitin valtava lisääntyminen – kuinka paljon jää piiloon?

Terveiden lasten ja nuorten sydäntulehdukset lisääntyivät vuoden 2021 aikana yhtäkkiä räjähdysmäisesti. Samaan aikaan nousi yleinen kuolleisuus useassa maassa, kuten Britanniassa ja USA:ssa. Siellä henkivakuutusyhtiöiden data osoitti työikäisten eli 18-64-vuotiaiden liikakuolleisuuden nousseen 40 %:iin vuonna 2021. Muuta viime vuoden alussa alkanutta, jatkuvaa, väestöön laajasti ja voimakkaasti vaikuttavaa ulkoista ympäristötekijää ei ole tarjolla kuin pandemiaa vastaan annetut COVID-19-rokotteet. 12-17-vuotiailla myokardiitti on nyt Yhdysvalloissa yleisin koronarokotteen aiheuttama vakava haittavaikutus.

Kun puhe kääntyy myokardiittiin, Malone toteaa: ”On täysin mahdollista, että jos lapsesi ottaa rokotteen, hän ei vahingoitu, hänessä ei näy kliinisiä oireita – mutta hänellä voi olla subkliinisiä vaurioita (vaurio joka ei vielä näy tai tunnu).”

”Mutta kysymys kuuluu, haluatko ottaa sen riskin oman lapsesi kanssa? Sillä jos vedät lyhyen korren ja lapsesi saa vaurion, useimmat tai kaikki vauriot ovat peruuttamattomia. Ei ole tapaa millä niitä voisi korjata. Minulle tulee koko ajan näitä sähköpostiviestejä: Tohtori, tohtori, mitä me voimme tehdä? Näin meille tapahtui. – Ja kun se on tapahtunut, siitä ei ole paluuta.”

Esimerkki pienen lapsen myokardiitista. 6-vuotias Milo Edberg sai koronarokotteen 10.12.2021. Hän oli silloin Minneapolisin sairaalassa pienen hoitotoimenpiteen vuoksi, ja lääkäri suositteli rokotetta, sanoen että se oli ”turvallinen ja haitaton”. Illalla pojan oli vaikea hengittää eikä hän pystynyt kävelemään. Hänet vietiin takaisin sairaalaan ja intuboitiin (intubaatioputki äänihuulten välistä henkitorveen). Diagnoosi oli myokardiitti. Kaksi kuukautta myöhemmin helmikuussa hän oli edelleen samassa tilassa. Lääkärit eivät voi selittää mistä hänen vaivansa johtuu, he eivät suostu keskustelemaan rokotteesta, eivätkä he osaa sanoa toipuuko lapsi koskaan. ”Hän oli täysin terve, ja nyt hän ei voi niellä edes omaa sylkeään,” äiti kertoi. Äiti raportoi VAERS:ille, ja pojan luona kävi 10 minuutin vierailulla tartuntatautilääkäri, joka lupasi lähettää ilmoituksen CDC:lle ja Pfizerille. Sen koommin äitiin ei ole oltu yhteydessä. (Alfa News 7.2.2022, Minnesota)

Tässä esimerkki subkliinisestä myokardiitista. 26-vuotias terve Joseph Keating, South Dakota, kuoli 12.11.2021 neljä päivää kolmannen rokoteannoksen jälkeen. Hänellä oli vain väsymystä, lihasarkuutta ja kohonnut sydämen syke. Hän ei kokenut olevansa sairas. Hän jäi väsymyksen takia töistä kotiin ja menehtyi tuoliinsa kesken kännykkätekstailun. Ruumiinavaus vahvisti, että hän kuoli vakavaan sydänvaurioon eli ”vasemman kammion myokardiittiin, jonka aiheutti äskettäin saatu Pfizer-tehosteannos.” Tämä selvisi vasta kun sydän avattiin, päällisin puolin kaikki näytti olevan kunnossa. Josephin vanhempien ja sisaren mukaan CDC ei tutkinut Josephin tapausta, ei ottanut yhteyttä ruumiinavauksen suorittaneeseen patologiin eikä pyytänyt nähtäväksi dokumentteja, kuten kuolintodistusta, jotka todistivat kuoleman aiheutuneen Pfizerin rokotteesta.

Vielä esimerkki. Kaksi teini-ikäistä poikaa kuoli kotonaan kolme ja neljä päivää Pfizerin koronarokotteen saamisesta. Kolme patologia, joista kaksi oli lääketieteellistä tutkijaa, julkaisi ruumiinavaustutkimuksistaan 14.2.2022 artikkelin ”Autopsy Histopathologic Cardiac Findings in two Adolscents Following the Second COVID-19 Vaccine Dose” (online, Archives of Pathology and Laboratory Medicine). Pojat eivät olleet sairastaneet Covid-tautia, eikä heidän elimistössään ollut jäämiä lääkkeistä tai huumeista. Tutkijat totesivat kuolinsyyksi rokotteen. Kummankaan sydän ei osoittanut tyypillisiä myokardiitin piirteitä, vaan heillä havaittiin stressi-kardiomyopatia (takotsubo), oireyhtymä joka voi kehittyä äärimmäisen fyysisen, kemiallisen tai emotionaalisen stressin tai hyperinflammaation sytokiinimyrskyn seurauksena (jota kyllä voi esiintyä koronavirusinfektionkin yhteydessä). Sitä kutsutaan myös nimillä ”neurogeeninen myokardinen vaurio” tai ”särkynyt sydän -oireyhtymä”.

Journal of American Medical Association JAMA julkaisi heinäkuussa 2020 tutkimusartikkelin, jonka mukaan takotsubo on lisäntynyt merkittävästi pandemian aikana. Helmikuussa 2022 osastoylilääkäri Juha Sinisalo kertoi, että HUS:issa on takotsubo-oireyhtymää raportoitu tuplasti enemmän kuin ennen. Potilaat ovat pääasiassa yli 50-vuotiaita naisia (!). Heidän kerrotaan ”toipuvan muutamassa viikossa” sydämen vajaatoiminta- ja verenohennuslääkkeillä. Ylläkuvatun perusteella olisi viisasta ottaa potilaiden rokotushistoria huomioon ja antaa lääkityksen lisäksi muutama varoituksen sana, ainakin kehoittaa välttämään koronarokotteita jatkossa. (YLE Uutiset, 20.2.2022)

Poikien saama takotsubo-sydänvaurio voidaan ruumiinavauksen suorittaneiden patologien mukaan varmasti todeta vain sydänbiopsialla tai ruumiinavauksessa. He olivat terveitä, eikä sydänvaurio antanut myokardiitin oireita (kuume, rintakipu, sykerytmin muutos ja hengenahdistus). He kokivat sydänpysähdyksen ja kuoleman oireettomina! Toisella oli ohimenevästi päänsärkyä ja vatsakipua, toisella ei mitään.

Esimerkki Suomesta. 22-vuotias Tampereen Ilveksen jääkiekkoilija Santeri Virtanen poti vuoden sisällä toista sydäntulehdustaan, kun MTV Uutiset haastatteli häntä 6.3.2022. Hän oli sairastellut ja saanut sitten kolmannen koronarokotuksen. Koronatartuntaa ei koskaan todettu testeissä. Lääkäreiden oletuksena oli silti, että myokardia saattoi olla koronataudin ”jälkioireita”. Nyt voidaan spekuloida: lääkärit eivät tienneet, että rokotteet ovat aiheuttaneet sydäntulehdusepidemian maailmalla, tai tiesivät, mutta eivät kertoneet, tai kertoivat, mutta MTV Uutiset ei kertonut sitä – täytyykö tätäkin pitää mahdollisena? Vielä, lääkäreitä on kielletty julkisesti liittämästä tällaisia vaurioita rokotuksiin, vaan heidän on aina puhuttava koronataudin jälkioireista?

Tätä legendaa sairaalat näyttävät pitävän yllä, Suomessa ja muualla. Toisin sanoen, kun rokotetuilla potilailla on selviä, tunnistettavia rokotteen aiheuttamia sairaustiloja kuten anafylaksia, halvaus, sydäntulehdus, sydänkohtaus, trombosytopenia, verenvuoto, Bellin kasvohalvaus, keskenmeno, kouristuksia jne., heidän katsotaan potevan COVID-19-taudin jälkioireita ja merkitään koronapotilaiksi. Ovatko lääkärit ottaneet Virtasen hoidossa huomioon, että sydäntulehdusten aiheuttaja on ilmeisesti koronarokote? Lääkärit olivat puhuneet vain kuntouttamisesta ensi syksyn kautta varten. Virtanen itse halusi ehdottomasti jatkaa pelaamista. Toivotaan parasta, mutta riskejä on.

Kuinka moni muu saa rokotuksesta salakavalan sydänvamman, joka ilmenee vasta kun hän sairastuu vakavasti koronatautiin tai influenssaan? Tai kun hän kokee kilpaurheilun edellyttämän fyysisen stressin? Nämä tapaukset ja löydökset herättävät ajatuksen, että huomattava osa rokotettujen kuolemista voi johtua itse rokotteista.(https://childrenshealthdefense.org/defender/autopsies-vaccinating-teens-covid-heartbreaking/)

13 kuukautta rokotuksia – ja alle 30-vuotiaiden sydänsairaudet moninkertaistuneet

Myokardiitti korreloituu ikään siten, että mitä nuorempi henkilö, sitä suurempi on rokotteen tuoma riski. Riski on myös riippuvainen annoksesta: nimenomaan poikien riski saada sydäntulehdus kasvaa 6-kertaiseksi toisen rokoteannoksen jälkeen.

Yhdysvaltain Sairausviraston CDC:n mukaan 96 % niistä alle 30-vuotiaista, jotka saavat koronarokotteesta sydänvaurion, joutuu sairaalahoitoon. 12 – 17-vuotiailla on viisinkertainen riski joutua sairaalaan COVID-rokotteen aiheuttaman myokardiitin takia kuin itse koronataudin. VAERS:in, Amerikan Fimean, tilastot ovat osoittaneet huimaa kasvua kaikissa tunnetuissa rokotteiden haittavaikutuskategorioissa sen jälkeen, kun koronarokotukset alkoivat Yhdysvalloissa joulukuun puolivälissä 2020. Samaa osoittaa Yhdysvaltain puolustusvoimien tietokannan data (DMED); tosin sen myokardiittilukuja on näkyvästi tohtoroitu elokuun 2021 jälkeen, niin että myokardiittien kokonaismäärä oli vuoden 2021 elokuussa 1.239 tapausta ja tammikuussa 2022 vain 307 tapausta).

Alle 30-vuotiaiden sydänsairauksien kohdalla sydänongelmia on VAERS:ille ilmoitettu 15.600 % enemmän kuin 31 vuoden aikana yhteensä ennen näiden rokotusten alkamista. Ennennäkemätön nousu on tapahtunut siis runsaassa 13 kuukaudessa. Ehkä nämä luvut auttavat hahmottamaan tilanteen (1/21/2022 release of VAERS data, National Vaccine Information Center NVIC, MedAlerts.org):

– Kaikki FDA:n hyväksymät rokotteet ovat aiheuttaneet alle 30-vuotiailla 31 vuoden aikana

725 sydänsairautta eli keskimäärin 23 tapausta vuodessa

– FDA:n kokeelliset COVID-19-rokotteet (Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson) aiheuttivat alle 30-

vuotiailla 13 kuukaudessa

3.912 sydänsairautta

19 % kaikista, kohta rokotuksen jälkeen tapahtuneista rokotekuolemista johtui sydämestä. Kaikki ikäluokat mukaan laskien sydänkohtauksia ASC oli 12.314 ja myokardiitteja 33.590. Koronarokotteiden aiheuttamia kuolemia oli 23.990. (VAERS COVID Vaccine Adverse Event Reports, 11.2.2022) EU:n alueella – 27 valtiota – kuolemia ilmoitettiin 37.927. Sydänvaurioita oli 93.746, luvussa ovat mukana sydänkuolemat (EudraVigilance 20.1.2022).

Sana ”sydänsairaus” sisältää tässä kaikki myokardiitit (sydänlihastulehdus) ja perikardiitit (sydänpussintulehdus). Siinä ovat mukana myös sepelvaltimotautikohtaukset (ACS). Niiden määrän mRNA-rokotteet ovat tutkimuksen mukaan yli kaksinkertaistaneet (Circulation, 16.11.2021). ”mRNA-rokotteet lisäävät dramaattisesti endoteliumin tulehdusta ja T-solujen tunkeutumista sydänlihakseen ja voivat olla syynä lisääntyneisiin trombooseihin, kardiomyopatioihin ja muihin verisuonitapahtumiin, joita havaitsemme rokotusten jälkeen.”

Myokardiitit ovat koronarokotteiden yleisimmin raportoituja ja tunnetuimpia haittavaikutuksia, ja ne mullistavat kokijansa elämän. Niiden voimakas lisääntyminen lapsilla, nuorilla ja etenkin nuorilla miehillä pakotti lopulta FDA:n (Amerikan ruoka- ja lääkevirasto) tunnustamaan tilanteen ja vaatimaan, että rokotevalmistajat lisäävät pakkausselosteeseen varoituksen kohonneesta sydänsairausriskistä. Jotkut maat ovat rajoittaneet koronarokotteen antoa pojille ja nuorille miehille, Suomi on lakannut suosittelemasta alle 30-vuotiaille miehille Modernan rokotetta, mutta suosittelee edelleen muita.

Robert Malonen nettisivustolla (www.rwmalone.com) on runsaasti informaatiota Covid-rokotteista, mukana myös lista vertaistarkistetuista tutkimuksista, jotka koskevat koronarokotteiden haittavaikutuksia lapsilla ja näistä etenkin myokardiittia. Siellä on nähtävissä joukko haittavaikutusraportteja ja lasten kuolemia koskevia ilmoituksia, joita on lähetetty VAERS:iin.

”Ne toimivat linkkeinä VAERS:in tietokantaan, ja kun klikkaat niitä, näet varsinaisen VAERS-raportin, jonka on kirjoittanut raportin lähettänyt lääkäri,” Malone sanoo. ”Voit päätellä itse, johtuuko se mielestäsi rokotteesta. Kaikki data on siellä.”

Malone viittaa sivustollaan artikkeliinsa Toxicology Reports Journal -lehdessä ”Why are we vaccinating children against COVID-19?” (Miksi rokotamme lapsia COVID-19:ää vastaan?”, julkaistu myös online 14.9.2021, doi:10.1016/j.toxrep.2021.08.010). ”Lasten vaara kuolla COVID-19:ään on häviävän pieni (huomattavasti alle prosentin, ja silloin on jokin vakava perussairaus mukana), mutta näiden myrkyllisten ruiskeiden aiheuttaman vakavan terveysvahingon mahdollisuus tulevassa elämässä ei ole häviävän pieni.” (Katso myös Robert Malonen haastattelu Joe Rogan Experience -ohjelmassa 31.12.2021, Koronarealistit, suom.tekstitys)

Piikkiproteiini on ehkä vaarallisin tekijä

Joulukuun puolivälissä 2021 Robert Malone kohdisti uudestaan sanansa lasten vanhemmille: ”(Rokotteessa) lapsesi soluihin injektoidaan virusgeeni, joka pakottaa lapsen kehon valmistamaan myrkyllisiä piikkiproteiineja” (Physicians Declaration/Lääkäreiden julistus, 17.000 lääkärin ja lääketieteen tutkijan allekirjoittama avoin kirje, jonka sanoma on, että terveitä lapsia ei pidä rokottaa COVID-19:ää vastaan; Malone on julistuksen laatineen The Unity Projectin johtaja).

”Piikkiproteiinit aiheuttavat usein pysyvää vahinkoa lasten tärkeissä sisäelimissä kuten aivoissa ja hermostossa, sydämessä ja verisuonissa sekä sukuelimissä. Rokote voi aikaansaada perustavanlaatuisia muutoksia lasten immuunijärjestelmään.”

COVID-rokotteet ohjelmoivat rokotetun ihmisen solut valmistamaan SARS-CoV-2-piikkiproteiinia. Tarkoitus on, että immuunijärjestelmä kehittää vasta-aineita, jotka neutraloivat piikkiproteiinin ja estävät sitä infektoimasta soluja. Rokote synnyttääkin suuria määriä vasta-aineita. Se kuitenkin tapahtuu ohittamalla immuunipuolustuksen ykköslinja, soluvälitteinen immuunipuolustus. Tämä on erittäin vahva puolustuslinja ja torjuu ”luonnollisen” koronatartunnan siten, että sen solut siivoavat piikkiproteiinit pois ja dumppaavat ne lymfajärjestelmään. Vahva ykköslinja tekee sen turvautumatta vasta-aineisiin. Vasta-aineet tulevat peliin vasta, jos ykköslinja ei onnistu torjunnassa.

Miksi rokote ohittaa voimakkaan ykköspuolustuksen? Rokote injektoidaan olkavarren lihakseen, mikä ei ole viruksen luonnollinen sisääntulotapa. Koronavirus hengitetään yleensä sisään nenän, kurkun ja keuhkojen yläosan läpi. Niitä laskeutuu myös suolistoon. Silloin limakalvojen lymfosyyttien IgA-vasta-aine-eritys aktivoituu suojelemaan hengitysteitä ja ruoansulatuskanavaa. Näin koronatauti keskittyy keuhkoihin tai aiheuttaa ripulia. Kun rokote tulee käsivarteen, näitä tärkeitä vasta-aineita ei synny, ja ihminen on altis tartunnalle.

Valitettavasti nykyiset rokotteet keskittyvät hengitysteiden ja suoliston limakalvojen sijaan verivirran vasta-aineisiin (IgG ja siellä kiertelevät IgA). Nämä eivät suojele tehokkaasti limakalvoja koronatartunnalta, vaan niiden luontainen tehtävä on suojella sisäelimiä verivirrassa kulkevilta infektion aiheuttajilta. Rokotteiden vaikutus kohdistuukin kehon syvällä sijaitseviin soluihin ja saa ne tuottamaan piikkiproteiinia, mitä ne eivät luonnollisessa kulussa ikinä tekisi.

Näin syntyy vahinkoa tärkeissä sisäelimissä. Immuunijärjestelmä hyökkää jokaisen solun kimppuun, joka ilmentää pinnallaan vieraan taudinaiheuttajan kuten piikkiproteiinin. Hyökkäyksessä on mukana sekä IgG-vasta-aineita että sytotoksisia (soluille myrkyllisiä) T-lymfosyyttejä. Tämä voi tapahtua missä tahansa elimessä, mutta suurimmat vauriot tapahtuvat elintärkeissä sisäelimissä.

”Me näemme nyt, kuinka monen nuoren ihmisen sydän vaurioituu, johtaen myokardiittiin tai jopa äkilliseen sydänpysähdykseen ja kuolemaan. Toisin sanoen me pudotamme väärän pommin väärään kohteeseen vääränä aikana. (Myös) nykyiset rokotesuojan läpäisevät tartunnat – eli rokotettujen sairastuminen koronatautiin – ovat juuri seuraus tästä geeniteknologisesta suunnitteluvirheestä ”(Ronald Kostoff, Trial Site News, 8.11.2021, artikkeli ”The Wrong Bomb Over the Wrong Target at the Wrong Time”).

Itse asiassa keho, elimistö on saatu uskomaan, että luontainen immuunijärjestelmä on pettänyt ja varmistusjoukot on otettava peliin. Elimistö siis ylireagoi johonkin, joka ei ole totta. Todellisuudessa se ei ole saanut virustartuntaa eikä sen immuunipuolustus ole pettänyt, mutta keho on pakotettu reagoimaan ikään kuin kumpikin olisi tapahtunut.

Tiedämme nykyään, että piikkiproteiini on viruksen vaarallisin osa. Se on myös todennäköisesti rokotteeen vaarallisin osatekijä. Moni tutkija on huomannut tämän jo rokotusten alkaessa ja ihmetellyt, mitä rokotteen valmistajilla on ollut mielessä, kun he ovat valinneet juuri piikkiproteiinin antigeeniksi (vasta-ainereaktion herättäjäksi) rokotteeseen. Olen myös lukenut hämmästelyjä siitä, että Pfizer ei ole ottanut huomioon piikkiproteiinia kliinisissä tutkimuksissaan.

Mutta Pfizer on kuitenkin tiennyt mistä on kysymys. Sen FDA:lle luovuttamien, rokotteen hyväksymiseen liittyvien paperien joukossa on japanilaisperäinen tutkimus, joka osoittaa, että 15 minuuttia rokotuksen jälkeen mRNA:ta ja piikkiproteiinia on jo verivirrassa ja suurimmassa osassa kudoksia ja että injektiokohta ja maksa toimivat piikkiproteiinin pääasiallisina jakelijoina elimistöön (EMA, 2021; Pourquoi la protéine Spike est toxique dans le Covid-19…Et aussi dans les vaccins ARNm et ADN, Dr Jean-Francois Lesgards, 20/08/2021, FranceSoir).

Ei tiedetä tarkalleen, mitkä solut rupeavat tuottamaan rokotteen piikkiproteiinia, sillä sen koko tuotantoprosessi elimistössä on varsin anarkistinen, sanoo Lesgards. Rokotteen tuottama määrä piikkiproteiinia on kuitenkin suurempi kuin mihin luonnollinen virus pystyy. Mutta ei tiedetä tarkkaan, kuinka kauan piikkiproteiinin tuotanto jatkuu ja kuinka kauan sitä on elimissä ja muissa kudoksissa. Tutkimusten mukaan ainakin 15 kuukautta (New American, video, 8.11.2021), ehkä paljon kauemmin. Koko ajan se pystyy aiheuttamaan kroonisen tulehduksen, monessakin elimessä, ja verisuonten seinämien tulehtumisen myötä myös verihyytymiä ja verenvuotoja. Piikkiproteiini osaa myös tunkeutua veriaivoesteen läpi ja tulehduttaa aivot. Aivojen hermosolut voivat itsekin ruveta ilmentämään piikkiproteiinia. Ja jokaisen rokoteannoksen ja boosterin mukana tätä toksista proteiinia saadaan elimistöön lisää.

Myös vasta-aineiden suuri määrä tuo sairautta

Geeniteknologinen mRNA-rokote siis pakottaa elimistön tuottamaan vasta-aineita piikkiproteiinille, jota sen omat solut tuottavat. Myös korkeat vasta-ainemäärät ovat terveysongelma. Joulukuussa 2021 Moderna ilmoitti, että sen tehosteboosteri nosti vasta-aineiden määrän 37-kertaiseksi, ja kun täysi rokoteannos annettiin, vasta-aineet lisääntyivät 83-kertaisesti (The New York Times, 20.12.2021). Pfizer on myös kertonut, että sen boosterit nostavat vasta-ainemääriä. Mitä siitä seuraa?

Keinotekoisesti paisutetut vasta-ainemäärät viestivät elimistölle, että se on koko ajan infektoitunut. Tulehdus ei lopukaan, niin kuin se normaalisti ennen pitkää tekisi. Niin tapahtuu myös luonnollisesti sairastetun koronainfektion jälkeen: kuume laskee, samoin T-solujen kohonnut määrä, vasta-aineet vähenevät tietylle matalalle tasolle, immuunipuolustus asettuu rauhantilaan, ja pitkäikäiset luuytimen plasmasolut, BMPC-solut takaavat, että olet kauan, ehkä koko ikäsi vastustuskykyinen koronataudille SARS-CoV-2 ja sen muunnoksille.

Sen sijaan korkeat määrät vasta-aineita, joilla ei ole paikkaa mihin mennä, ovat suuri vaaratekijä. Ne voivat sitoutua passiivisesti terveiden solujen reseptoreihin ja potkaista käyntiin joukon autoimmuunisairauksia. ”Piikkiproteiini S1:n vasta-aineilla on suuri samankaltaisuus ihmisen kudosten tiettyjen proteiinien kanssa. Koska mRNA-rokote koodaa samaa virusproteiinia, rokote voi laukaista autoimmuunisairauden sille alttiissa henkilössä,” sanoo COVID-analyytikko Marc Girardot (COVID Myth Buster News, 30.1.2021). Näitä sairauksia ovat mm. Parkinsonin tauti, Kawasaki, MS-tauti ja autoimmuuni hepatiitti.

Koronataudin sairastaneen tilanne on siis hyvin erilainen kuin henkilön, joka on saanut COVID-rokotteen/rokotteita/boostereita.

”Kun on kysymys (korona)infektiosta, riski on melko rajoitettu, koska enin osa vasta-aineista sitoutuu ympärillä vaeltelevaan runsaaseen virusmateriaaliin. Mutta toistuvien rokoteannosten kohdalla tilanne on aivan toinen.

Silloin useimpiin meistä jää väistämättä suuria määriä vasta-aineita päämäärättömästi harhailemaan, lisäten eksponentiaalisesti umpimähkäisen sitoutumisen riskiä (ts. riskiä että vasta-aineet sitoutuvat jossakin terveisiin soluihin). Seuraukset ovat katastrofaalisia.”(Girardot)

Myokardiitti on aina vakava, ”lieväkin”

Myokardiitti on sydänlihaksen tulehdus. Se tuhoaa sydänlihaksen soluja, niin että sydän vähitellen menettää kykynsä pumpata verta. Tulehdus voi koskea koko sydänlihasta tai sen osaa. Seurauksena voi olla kiihtynyt sydämen syke, vakavia rytmihäiriöitä, sydänkohtaksen kaltainen tila ja myös kuolema. Lapset ja nuoret, joiden luonnollinen immuunipuolustus hoitaa COVID-19-tapaiset virusinfektiot leikiten, ovat ilmeisesti erityisen alttiita rokotteiden sydänongelmille. Toisin sanoen heidän sydämensä, kuten nuorten hyväkuntoisten urheilijoidenkin, saattaa olla erityisen altis mm. piikkiproteiinin tuhoisalle vaikutukselle.

Sydäntulehdus voi olla niin ”hiljainen”, ettei se aiheuta lainkaan oireita tai vain hyvin vähän, jolloin se on nk. subkliininen myokardiitti. Jos tilanne on tämä ja tulehtunut sydän vielä on vahva ja sykkii alkupäivinä hyvin, tulehdusta sanotaan ”lieväksi”. Terveysviranomaiset ovat tarttuneet tähän ilmaisuun rokotetta puolustellessaan ja puhuneet vähätellen ”lievästä myokardiitista”, joka ”menee nopeasti ohi”. Mutta vaikka oireet saattavat olla lieviä, myokardiitti on aina vakava sairaus. Siksi myokardiittiin sairastuneet joutuvat aina sairaalahoitoon ja sen jälkeen viettävät kuukausia liikkuen rajoitetusti ja koettaen toipua. Pienikin tulehdus saattaa ärsyttää sydäntä niin, että se pysähtyy. Sydänpysähdys näyttää sattuvan useammin juuri niille sydäntulehdusta poteville, jotka ovat fyysisesti aktiivisia, vaikka he eivät edes tiedä että heidän sydämessään on vikaa.

University of British Columbian prof. Steven Pelech sanoi elokuussa 2021:

”Päinvastoin kuin monet ihmiset väittävät, mitään sellaista kuin ´lievä myokardiitti´ei ole olemassa. Siinä tuhoutuvat myosyytit, sydämen supistuskykyiset solut. Kun ne solut kuolevat, niitä ei korvaa mikään, vaan tilalle tulee arpikudosta, joka on peräisi fibroblasteista – ihosoluista, joilla ei ole supistuskykyä…Aina kun ihminen reagoi tulehduksella, supistuskyvystä katoaa taas lisää ja sydänkohtauksen ja muiden ongelmien riski kasvaa.”(Western Standard, 19.8.2021)

”On perusteetonta luonnehtia myokardiittia lieväksi ja ohimeneväksi, kun se todellisuudessa aiheuttaa pysyvän sydänvaurion ja lyhentää useimmiten elinikää,” sanoi sydänlääkäri tri Peter McCullough (senaattori Ron Johnsonin johtama paneelikeskustelu 27.1.2022, aiheena COVID-rokotteet ja hoitoprotokollat).

Myokardiitin jälkitauteja ovat mm. kardiomyopatia (laajentuneet kammiot) ja sydämen vajaatoiminta. ”Potilaat, jotka ensin toipuvat hyvin, voivat joskus vasta vuosia myöhemmin sairastua toistuvaan kardiomyopatiaan ja sydämen vajaatoimintaan” (Mayo Clinicin tutkijat, Lancet, 25.2.2012, doi:10.1016/S0140-6736(11)60648-X). ”Myokardiitin raskain taakka tulee ehkä näkyviin vasta 6 – 12 vuotta myöhemmin, kun lapset kuolevat tai tarvitsevat sydämensiirron.” Rintakipu, huonovointisuus ja rytmihäiriöt ovat tavallisia pericardiitinkin oireita, joka myös voi johtaa sydämen vajaatoimintaan ja muihin pitkäaikaisiin ongelmiin.

”Nykyhetken lievät oireet eivät kerro mitään pitkän aikavälin riskeistä”, sanoo uusiseelantilainen Helen Egmont (Breaking Views.co.nz, 17.11.2021, ”Shots in the Dark – Myocarditis, Mandates…”). Lapsia ja nuoria, jotka saivat myokardiitin COVID-rokotuksesta, tutkittiin MRI-skannauksella, käyttäen gadoliinivarjoainetta – tällä menetelmällä voidaan tarkastella sydämen vaurioituneita alueita, joita ei muuten havaita. Tutkimukset paljastivat, että suurimmalla osalla oli ”potentiaalisesti huono ennuste, vaikka sydän näytti palautuneen normaaliksi”. Huonoon ennusteeseen sisältyviä tapahtumia olivat elvytys sydänpysähdyksen jälkeen, sydämensiirto, sairaalahoito sydäntapahtuman jälkeen ja toistuva akuutti myokardiitti. Yksi viidestä myokardiitin takia sairaalahoitoon joutuneesta lapsesta poti myös sydämen rytmihäiriöitä, mikä dramaattisesti lisäsi kuoleman mahdollisuutta (Am J Cardiol, 2021 June 15).

Myokardiitti/perikardiitti on juonikas. ”Sitä ei löydä, ellei sitä osaa etsiä,” sanoo Helen Egmont. Sydänkuolema luokitellaan usein sydänkohtaukseksi, ellei ruumiinavausta tehdä. Näin käy etenkin vanhusten kohdalla. Siinä yksi syy lisää, miksi meillä ei ole tarkkaa dataa myokardiitin yleisyydestä rokotevauriona. Nuoremmissa ikäluokissa pitäisi äkillisen sydänkuoleman kohdalla aina tehdä ruumiinavaus subkliinisen myokardiitin selvittämiseksi. Eräässä tutkimuksessa tutkittiin 12-18-vuotiaita COVID-19-mRNA-rokotuksen jälkeen syntyneen myoperikardiitti-epäilyksen vuoksi aikana 10.5. – 20.6.2021. Sydämen magneettikuvaus osoitti, että kaikilla 16:lla MRI-tutkitulla nuorella oli sydänlihastulehdus, vaikka ultraäänitutkimuksessa ei näkynyt mitään epänormaalia. Osanottajien (25 kpl) yleisin oire oli rintakipu yksinään, vain muutamalla oli myös ollut hengenahdistusta, kuumetta, väsymystä, pahoinvointia, oksennusta tai vatsakipua. (Journal of Pediatrics, Bibhuti et al., 2021). Mutta kaikilla ei siis ollut rintakipuakaan.

Rokote-myokardiitti näyttää olevan lapsilla ankarampi

Lapsilla rokotteen aiheuttama myokardiitti näyttää olevan äkillisempi ja ankarampi kuin aikuisilla. Sydäntulehduksen vuoksi sairaalaan joutuneet lapset kuolevat todennäköisemmin kuin muista syistä sairaalaan päätyneet. Heidän kuolleisuutensa on arviolta 7 – 15 % (Children´s Health Defense, 31.1.2022, Vaccine-Induced Myocarditis Injuring Record Number of Young People).

5-11-vuotiaita lapsia on rokotettu COVID-19-rokotteilla Yhdysvalloissa lokakuun lopusta 2021 lähtien. Helmikuun 4. päivään 2022 mennessä eli kolmen kuukauden ajalta CDC ilmoitti tarkistaneensa ja vahvistaneensa 16 VAERS:iin tullutta raporttia myokardiitista ja perikardiitista. 12-17-vuotiaiden rokotukset alkoivat toukokuussa 2021. Siitä joukosta oli CDC:n mukaan tullut 629 raporttia myokardiitti/perikardiitista; näistä 617 tapausta Pfizerin rokotteen aiheuttamia. Kaikissa ikäryhmissä yhteensä VAERS:iin oli CDC:n mukaan tullut 14.12.2021 – 4.2.2022 välisenä aikana ilmoituksia myokardiitti/perikardiittitapauksista 3.950. Näistä 2.316 oli Pfizerin rokotteen aiheuttamia. Muistutukseksi, vain noin 1 % kaikista rokotehaitoista tulee yleensä ilmoitettua. CDC:llä on myös ollut tapana jättää pois tilastoista hyvinkin dokumentoituja tapauksia, joten todelliset luvut saattavat olla huomattavasti suuremmat. Moni rokotteen aiheuttama myokardiittitapaus ilmeisesti jää myös piiloon, koska tulehdus voi olla alussa lähes oireeton ja aiheuttaa ongelmia vasta pitemmän ajan kuluttua.

Erityisesti pojat ja nuoret miehet ovat alttiita COVID-rokotteen aiheuttamalle myokardiitille. CDC julkaisi helmikuun alkupuolella 2022 oman tutkimuksen, jonka mukaan Pfizerin ja Modernan mRNA-rokotteet lisäävät myokardiitin riskiä 133-kertaisesti alle 15-vuotiaissa pojissa. Rokotteet nostavat myös vanhempien miesten riskiä ”dramaattisesti”, tutkijat sanovat ( JAMA, 2022; 327: 331-340). Aliraportoinnista johtuen riski voi olla suurempikin, tutkijat myöntävät. Tutkijoiden Spiro Pantazatoksen ja Hervé Seligmannin mukaan aliraportointitekijä on noin 20, joten VAERS-CDC-datan luvuista saa paremmin todellisuutta vastaavia, jos ne kertoo 20:llä (COVID Vaccination and Age-Stratified All-Cause Mortality Risk (PDF),

Suurin osa sydäntulehduksista ja muista vakavista haittavaikutuksista tulee toisen rokoteannoksen jälkeen. Tähän on ilmeisesti syynä rokotteen käynnistämä piikkiproteiinin tuotanto, tai se voi olla nk. ADE-ilmiö, vasta-aineiden kärjistämä immuunireaktio, jossa rokotettu sairastuu koronaviruksen kohdatessaan ankaraan tautiin, ankarampaan kuin jos ei olisi saanut rokotetta.

Suurin riski oli 12 – 15-vuotiailla pojilla (133-kertainen riski ”normaaliin odotteeseen” verrattuna). 16 – 17-vuotiaiden riski oli 79-kertainen ja 18 – 24-vuotiaiden riski 32-kertainen. 82 % kaikista myokardiiteista esiintyi pojissa ja miehissä. Englannissa yli 30 poliitikkoa, lääkäriä ja immunologia lähetti kuningaskunnan Rokotusasioiden komitealle kirjeen, jossa he vetosivat 12-15-vuotiaiden Covid-rokotusten lopettamiseksi uuden tutkimusdatan valossa: ”Tutkimustieto osoittaa, että alle 40-vuotiaille miehille myokardiitin riski on rokotuksen jälkeen 40-kertainen verrattuna koronataudin aiheuttamaan riskiin ja että nuorten miesten ja poikien riski kasvoi huomattavasti toisen rokoteannoksen jälkeen.(Kirje kokonaisuudessaan The Defender 19.1.2022, Citing Myocarditis Data, 30 + Experts Call on UK regulators…)

Useimmat tapaukset ovat olleet ”lieviä”, CDC:n tutkijat sanovat yllä mainitussa tutkimuksessa – tiedämme jo mitä lievä-sana tarkoittaa. Sitten tutkijat käyttävät mielenkiintoista ilmaisua: ”mRNA-rokotteisiin liittyvistä kuolemantapauksista yhdelläkään ei ollut myokardiitti”.

Tähän asti CDC on järjestelmällisesti, periaatteellisesti kieltänyt, että koronarokotteet voisivat ylipäätään aiheuttaa kuoleman – vaikka VAERS:iin on rokotuskampanjan alettua tullut 224.827 ilmoitusta kuolemista, joita CDC työkseen tutkii (VAERS viikkokatsaus 4.3..2022). EU:n Eudravigilance-tietokanta oli 12.2. 2022 saanut ilmoituksia 39.997:stä koronarokotteiden aiheuttamasta kuolemasta. Näistä 4.872 oli sydänkuolemia; ikäluokkia ja sydäntulehduksia ei ole eritelty.

Jo ajallinen yhteys on usein vakuuttava. Puolet VAERS:iin ilmoitetuista koronarokotekuolemista on tapahtunut 48 tunnin sisällä rokotteen saamisesta, 80 % viikon sisällä rokotuksesta (VAERS:in tietokanta). Normaalisti käytäntönä on ollut, että lääke, oli se mikä tahansa, saa mustan varoitusmerkin, jos se on aiheuttanut 5 selittämätöntä kuolemaa. Jos näitä kuolemia on 50, lääke poistetaan myynnistä. Rokotusten alkutaipaleella 15.2.2021 VAERS oli jo saanut 182 ilmoitusta kuolemantapauksista. FDA ja CDC ovat jo vuoden ajan tienneet, että koronarokotteet ovat tappavia. Niin myös Suomen THL ja Sosiaali-ja terveysministeriö sekä maan hallitus.

CDC on myös tiukasti kieltänyt, että kukaan olisi kuollut myokardiittiin mRNA-COVID-19-rokotteiden vuoksi. Sen kieltolinjaa ovat lääkärit ja terveysviranomaiset maailman maissa noudattaneet lähes sataprosenttisesti. Kohta rokotusten jälkeen kentälle tai kotiinsa tuupertuneet sadat huippu-urheilijatkin ovat saaneet sydänpysähdykselle jonkin muun selityksen, joka ei liity rokotteeseen. Media osallistuu teeskentelyyn ihmettelemällä olympiaurheilijoita, joita ”lyyhistyy”kentälle, ladulle tai maaliin.

CDC on kuitenkin vihdoin myöntänyt, kuten sanottu, että COVID-rokotteet lisäävät myokardiitin esiintyvyyttä 133-kertaisesti (kts. CDC:n tutkimus yllä, WDDTY 10.2.2022). Ennen pitkää se joutunee myöntämään, että rokotteen aiheuttamaan myokardiittiin voi kuolla.

Ei hyötyä, vain riskejä lapsille

Koronavirus SARS-CoV-2, kuten sanottu, ei ole lapsille terveysriski. Lasten immuunijärjestelmä käsittelee erityisen tehokkaasti virusinfektion, minkä jälkeen lapsilla on luontainen immuniteetti tautia vastaan. Kardiologi, immunologi Peter McCullough arvioi, että kouluikäisistä lapsista 80 % on jo vastustuskykyisiä koronavirukselle. (https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/12/11/covid-vaccines-are-killing-people). Britannian Rokotuskomitean JCVI arvion mukaan tammikuun lopussa 2022 kokonaista 85 %: 5-11-vuotiaista jo oli luontaisesti immuuni koronatautia vastaan (Stats Jamie). Lasten riski joutua sairaalaan ja kuolla koronataudin takia on häviävän pieni. Lapset ja nuoret eivät oman terveytensä vuoksi tarvitse COVID-rokotetta.

 • Laaja tutkimus Saksassa osoitti, että alle 5-vuotiaiden kuolleisuus koronatautiin oli nolla
 • Johns Hopkins-tutkimus seurasi 48.000 COVID-diagnoosin saanutta tervettä (ei vakavia sairauksia) alle 18-vuotiasta, kuolleisuus oli nolla
 • Nature-lehdessä julkaistu tutkimus osoitti, että terveillä alle 18-vuotiailla COVID-kuolleisuus on käytännössä (virtually) nolla
 • Englannin Office of National Statics julkaisi 17.1.2022 Englannista ja Walesista dataa, jonka mukaan vuosina 2020 ja 2021 vain yksi terve alle 5-vuotias kuoli koronatautiin näissä maissa, joiden väkiluku yhteensä on 60 miljoonaa

(Children´s Health Defense, Robert J. Kennedy, kirje pääterveysviranomaisille, FDA:lle ja

sen rokotuspaneelille VRBPAC,11.2.2022)

COVID-19-rokotus tuo lapsille ja nuorille riskin sairastua muun muassa myokardiittiin, neurologisiin häiriöihin, halvaukseen, allergiseen shokkiin, autoimmuunisairauksiin, syöpään ja suvunjatkamisongelmiin sekä hedelmättömyyteen. Myös amputaatiot, halvaukset ja jatkuva kouristelu ovat lisääntyneet. Immuunijärjestelmän muutosten seuraukset voivat olla arvaamattomia.

 • COVID-rokotus lisää lapsen riskiä kuolla koronatautiin (COVID-19 and All-Cause Mortality Data Analysis, Kathy Dopp ja Stephanie Seneff, PDF)
 • Alle 18-vuotiailla on 51-kertaa suurempi riski kuolla koronarokotukseen kuin koronatautiin, jos he ovat rokottamattomia.
 • 18-29-vuotiaat: koronarokote tappaa 16 kertaa todennäköisemmin rokotetun kuin pelastaa hänen henkensä, jos hän saisi koronataudin. Heidän riskinsä kuolla rokotteeseen on 8 kertaa suurempi kuin heidän riskinsä kuolla koronatautiin, jos he ovat rokottamattomia.
 • 5-11-vuotiaita olisi rokotettava 4 miljoonaa, että estettäisiin yhden lapsen joutuminen teho-osastolle koronataudin takia. Tämä arvio koski omikronia.(Britannian Rokotusasiain komitea, Stats jamie, February 20, 2022).
 • Pfizerin FDA:lle toimittamat, maaliskuussa 2022 oikeuden päätöksellä julkistetut dokumentit kertovat, että COVID-rokotteen kliinisissä kokeissa havaittiin haitallisia rokotusreaktioita lähes 158.000. Erilaisia haittavaikutuksia oli 1.291. Sekin lista on julkistettu. Laskin a-kirjaimen kohdalla pelkästään autoimmuunisairauksia 32 kappaletta (kts. esimerkiksi os. https://greatgameindia.com/pfizer-covid-vaccine-side-effects-documents/ ; 5.3.2022; täydellinen lista ja alkuperäinen dokumentti koronarealistit.com)
 • 25.2.2022 mennessä VAERS/CDC data kertoi 5-11-vuotiaiden rokotetujen saaneen 8.817 rokotehaittaa, joista 200 oli vakavaa, kuolleita oli 4. Sydäntulehduksia oli 17. 12-17-vuotiailla oli 29.797 haittavaikutusta, joista 1.714 vakavaa ja kuolemia 39. Myokardiitti/perikardiitteja oli 648. Kehoitan kertomaan luvut 20:llä.
 • 11.2.2022 Pfizer yllättäen veti takaisin FDA:lle lähettämänsä hätätila-anomuksen, joka koski alle 5-vuotiaiden lasten koronarokotuksia. Tri Scott Gottlieb Pfizerin johtokunnasta kertoi CNBC:lle syyksi, että koronatautitapauksia oli sen ikäisillä lapsilla niin vähän, ettei rokotteella voitu osoittaa olevan mitään hyötyä (CNBC 14.2.2022). OpenVAERS kommentoi tätä todeten, että ”selitys ei aivan riitä, sillä Pfizer tiesi tämän jo ennen anomuksen lähettämistä 1.2.2022. Mahdollisesti syynä olivat kliinisten kokeiden aiheuttamat rokotevauriot, joista Pfizer ja FDA eivät halua puhua.”(OpenVAERS:in sähköpostiviesti tilaajilleen).

Luonnollinen vastustuskyky: laaja-alainen ja pitkäkestoinen

Rokotteen antama vastustuskyky: kapea ja lyhytkestoinen

Pandemian edetessä on voitu havaita, että koronainfektio jättää jälkeensä lujan ja todennäköisesti pitkään kestävän immuniteetin, toisin kuin pandemian alussa väitettiin ja toisin kuin Suomenkin terveysviranomaiset edelleen antavat ymmärtää. Vielä helmikuussa 2022 luin Suomen mediasta väitteen, että ”luonnollinen immuniteetti koronatautia vastaan kestää vain pari kuukautta.” Tämä on pari kuukautta enemmän kuin nolla-väite, mutta edelleenkään se ei ole totta.

Legenda luonnollisen immuniteetin heikkoudesta lähti sekin liikkeelle amerikkalaisesta terveysvirastosta. Jo ennen kuin FDA antoi Pfizerin rokotteelle hätätilalupansa joulukuussa 2020, tri Rochelle Walensky, josta Bidenin kaudella tuli CDC:n johtaja, lausui: ”Ei ole mitään näyttöä, että luonnollinen SARS-CoV-2-infektio – eli koronataudin sairastaminen – antaisi kestävän immuniteettisuojan.” Hän lupasi samalla, että kehitteillä oleva rokote antaisi ylivertaisen suojan ja kestävän immuniteetin, joka estäisi infektion ja tartunnan ja lopettaisi pandemian luomalla laumaimmuniteetin. Se oli katteeton lupaus.

Kun FDA oli hyväksynyt Pfizerin mRNA-rokotteen hätätilakäyttöön, CDC väitti tieteellisen näytön osoittavan, että luonnollinen immuniteetti on lyhytaikainen. Se ei ole totta. CDC poisti väitteen sivustoltaan, mutta antoi sen sijaan koronataudin sairastaneille kehoituksen rokotuttaa itsensä, koska luonnollisen immuniteetin kestoaikaa ei tiedetä. Siinä taas oli huijaamisen makua, koska CDC ei kertonut yleisölle, mitä tutkimukset olivat osoittaneet: sairastettu koronatauti antaa immuunipuolustukselle pitkäaikaisen muistijäljen (eli vastustuskyvyn).

Elokuussa 2021 CDC meni askeleen pitemmälle ja väitti, että rokotteiden antama suoja on parempi kuin luonnollinen vastustuskyky. Se ei ole koskaan ollut totta minkään kulkutautirokotteen kohdalla.

Ilmeisesti CDC joutui häpeämään puheitaan ja poisti väitteen sivustoltaan. Mutta se julkaisi tilalle legendan, että luontaisesti immuunit (COVID:in sairastaneet) tarvitsevat myös rokotuksen, koska siten suoja on paljon parempi kuin pelkkä luontainen immuniteetti. Näin CDC sanoo edelleen, ja samaa toistavat terveysviranomaiset kaikkialla missä COVID-rokotuskampanjoita on käynnistetty, koska CDC:n matkiminen on globaali käytäntö. Väite ei silti ole totta.

Samalla CDC on kuitenkin 28.1.2022 julkaissut oman tutkimuksen, joka osoittaa että luontainen immuniteetti on etevämpi kuin rokotteiden tuoma immuniteetti ja että rokoteimmuniteetti heikkenee lyhyessä ajassa olemattomiin, mutta luontainen immuniteetti ei osoita heikkenemisen merkkejä (CDC, 28.1.2022, MMWR Report, ”COVID-19 Cases and Hospitalizations by COVID-19 Vaccination Status and Previous COVID-19 Diagnosis- California and New York, May-November 2021). CDC myöntää myös, että COVID-rokotteet eivät pystyneet estämään delta-muunnoksen tartuntaa, mutta luonnollinen immuniteetti esti sekä tartunnan, sairaalahoidon että kuoleman. Covid-rokotteet eivät ole estäneet omikron-tartuntojakaan.

Luontaisen immuniteetin ylivoimaista paremmuutta todistavat kymmenet tuoreet tutkimukset. Jos aihe kiinnostaa, Dr. Mercolan esittelee 9 tutkimusta artikkelissa Denial of Natural Immunity in Vaccine Mandates Unprecedented (https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/02/10/unprecedented.… Sensuuritoimenpiteiden vuoksi teksti löytyy varmemmin Substackista.

Miksi siis CDC edelleen vaatii, että luonnollisen immuniteetin saaneet ottavat rokotteen? Miksi THL suosittelee samaa? Kenen edusta on kysymys, kansalaisen vai rokotemyyjän?

Ehkä Bill Gatesin erikoislaatuinen surunilmaisu valaisee tätä. Loppusyksystä 2021 laajalle levinnyt omikron-muunnos on ollut hyvin nopea tarttumaan ja lievä oireiltaan. Se on tosin osoittautunut rankemmaksi rokotetuilla, joilla myös delta monasti aiheutti ankaran taudin. Bill Gates taas on omistautunut koko maailman väestön rokottamiseen koronatautia vastaan ja myös sijoittanut valtavia summia rokotekehittelyyn ja rokoteyhtiöihin. Hän valittaa omikronin tehokkuutta laumasuojan luomisessa:

”Surullista kyllä virus, varsinkin sen omikron-niminen muunnos on eräänlainen rokote itse, sikäli että se antaa sekä T-solu- että B-solu-tyypin immuniteetin, ja se on osannut päästä väestön keskuuteen paremmin kuin me ja meidän rokotteemme”.(Twitter Jamie Jenkins February 18, 2022)

Jos rehellinen kansanterveyden edistäminen olisi ollut COVID-pandemian hoidon agendassa, viranomaiset olisivat heti rokotuskampanjan alkaessa ryhtyneet seulomaan rokotettavista pois ne, jotka jo ovat sairastaneet koronataudin. Lapset ovat vähemmän alttiita koronataudille kuin aikuiset ja varsinkin iäkkäät. Pienet lapset ovat ilmeisesti luontaisesti vastustuskykyisiä koronataudille. Ja kuten sanottu, lasten suuri enemmistö on todennäköisesti ehtinyt potea koronataudin ja on siksi sille immuuni. Luontaisesti immuunin rokottaminen on uusi ilmiö, jota ei ole koskaan tehty ennen COVID-rokotuskampanjaa. Se voi tuoda omat riskinsä, joita ovat ADE-ilmiö tai muu vakava sairaus, koska se heikentää immuunipuolustusta.

Laumasuoja hyötyy rokottamattomista lapsista

Koska on vaikea keksiä tieteellisesti vedenpitävää syytä, miksi lapsille pitäisi antaa COVID-19-rokote, terveysviranomaiset ovat esittäneet perusteluksi laumasuojan. Kansalaisiin on istutettu ajatus, että lapset voivat olla oireettomia taudinkantajia ja tartuttaa toverit, perheet ja vanhukset. Lasten harteille on laskettu raskas osavastuu pandemiasta. Sen takia heidän on otettava rokote oman terveytensä uhalla ja pidettävä maskia, myös oman terveytensä ja koulumenestyksensä uhalla. Mikään vakavasti otettava tiede ei tue tällaista ajattelua.

Jopa Yhdysvaltain korkein rokotusviranomainen J. Fauci on myöntänyt, että oireettomat eivät ole pandemian kiihdyttäjiä. Tutkimukset osoittavat, että lapset eivät edistä pandemian leviämistä ja levittävät virusta vähemmän kuin aikuiset (Pediatrics,2020;146(2), Nature Reviews Immunology 2020, doi.org/0.1038/s41577-020-00451-5). Rokottamattomat lapset ovat itse asiassa tärkeä osa väestön laumasuojaa. Kuten ovat myös koronainfektion sairastaneet ja siten immuniteetin hankkineet rokottamattomat aikuiset.

Kuolleisuus noussut myös nuorissa ikäluokissa

The Exposé teki Britannian National Health Servicen NHS ja ONS:in virallisen datan pohjalta tutkimuksen, joka havaitsi, että teini-ikäisten (15-19-v.) kuolemat lisääntyivät 47 % sen jälkeen, kun he alkoivat saada koronarokotuksia (The Exposé, 30.9.2021). Samaan aikaan lisääntyivät yllättäen myös koronatautikuolemat. Kesäkuun 26 p. ja syyskuun 18 p. päättyvien viikkojen välisenä aikana vuonna 2020 raportoitiin 148 kuolemaa 15 – 19 -vuotiaiden kohdalla. Mutta kesäkuun 25 p. ja syyskuun 17 p. päättyvien viikkojen välisenä aikana 2021 samassa ikäryhmässä sattui 217 kuolemaa. Tämä on 47 %:in nousu, ja nousu alkoi täsmälleen samaan aikaan kun teini-ikäisten rokotukset.

Mutta miksi myös koronakuolemat lisääntyivät rokotusten alettua? Tutkimuksen tekijä The Exposé löysi ONS:in datasta 8 koronakuolemaa Britannian15-19-vuotiailla aikana 19.6. – 17.9.2021. Kuitenkin 15 viikon ajalta ennen rokotusten alkamista 19.6. ikäryhmässä oli vain yksi koronakuolema. Moni tutkija on ilmaissut huolensa, että COVID-19-rokotteet saattavat muuntaa koronataudin vaikeammaksi vasta-aineriippuvaisen kärjistämisen ADE kautta. The Exposé:

”Korrelaatio ei ole sama kuin kausaatio, mutta on äärimmäisen huolestuttavaa nähdä, että kuolemat ovat lisääntyneet 47 % teini-ikäisillä 15-19-vuotiailla ja että COVID-19-kuolemat ovat myös alkaneet lisääntyä, kun ikäryhmä on ruvennut saamaan COVID-19-rokotteita. Siinä on ehkä yksi sattuma liikaa.”

”Liikakuolleisuusluvut Euroopassa (Euromomo.data as of week 52, 2021) ja Britanniassa näyttävät osoittavan, että nuoria ihmisiä on alkanut kuolla nopeammin kuin iäkkäitä ja että 0-14-vuotiaita kuoli enemmän vuoden 2021 toisella puoliskolla alkuvuoteen verrattuna. Lisää todisteita siitä, että rokotteet tappavat lapsia.” (Stevekirsch.substack 3.1.2022; 12-17-vuotiaiden rokotukset Britanniassa alkoivat kesäkuussa 2021, 5-11-vuotiaiden vasta helmikuun puolivälissä 2022).

Kuolleisuus nousi monessa maassa vuonna 2021, jolloin koronarokotukset alkoivat. Yhdysvalloissa työikäisten (18-64) kuolleisuus nousi keskimäärin 40%. Tämä paljastui, kun henkivakuutusyhtiöt kautta maan totesivat yllättävän kuolintapauskorvausten lisääntyminen vuoden loppupuoliskolla. CDC:n kuolintodistusdatan perusteella nousua oli yli 40 %, ja sitä esiintyi kaikissa osavaltioissa 18-49-vuotiaiden kohdalla (Epoch Times 12.1.2022). Intiassa todettiin vastaavaa kuolleisuuden nousua 41 %. COVID-19-tapausten osuus kuolemista on ollut laskeva. Vuoden 2021 lopussa se on ollut reilusti alle puolet tai yksi kolmasosa.

”Normaalisti väestön kuolleisuusluvut eivät muutu. Ne ovat hyvin vakaita. Tarvitaan jotain aivan valtavaa, että tapahtuu näin suuri muutos. Se on tapahtuma, joka sattumalta tapahtuisi kerran 2.832 vuodessa. Käytännössä ei koskaan. Toisin sanoen tämä ei ole tilastollinen sattuma. Jokin aiheutti hyvin suuren muutoksen…Mikä se onkin, se on suurempi ja tappavampi kuin COVID ja se koskettaa melkein jokaista ihmistä.”(Steve Kirsch, Roundingtheearth.substack 3.1.2022)

Väestön terveyden kannalta katastrofaalisesti hoidetun pandemian todellisten vaurioiden laajuus ja vakavuus alkaa vasta nyt hiljalleen nousta esiin tilastoissa ja tutkimuksissa. Vain suuret rokoteyhtiöt ja sijoittajat ovat menestyneet hyvin. Mutta käännekohta voi olla edessä. Uutiset kertovat rokoteyhtiöiden osakkeiden arvon laskusta pörsseissä. Tarkistamattoman tiedon mukaan lasku on ollut niin suuri, että Pfizer otti osakkeensa pois myynnistä. Ehkä lasku on reaktiota Pfizerin petoksiin sen omissa rokotetutkimuksissa, jotka nyt on oikeuden päätöksellä saatu julki. Mutta miten petoksista ja rokotteiden vaarallisuudesta tienneet terveysvirkamiehet saadaan vastuuseen, se on vielä nähtävä.

Pieniä valopilkkuja on.

Ruotsi päätti olla suosittelematta COVID-19-rokotuksia alle 12-vuotiaille. Maan Kansanterveysvirasto sanoi lehtitiedotteessaan 27.1.2022, ”ettei lasten rokottamisen antama hyöty ole suurempi kuin riskit. Tämän päivän tiedon perusteella lasten riski sairastua vakavasti on matala, emmekä näe selvää hyötyä heidän rokottamisessaan.” (Terveysviranomainen Britta Björkholm tiedotustilaisuudessa).

Florida on sanoutunut irti CDC:n suosituksista päättämällä, että se ”tulee olemaan ensimmäinen osavaltio, joka virallisesti suosittelee, että terveille lapsille ei anneta COVID-19-rokotetta,” sanoi Floridan pääterveysviranomainen Dr. Joseph Lapado 7.3.2022. Helmikuussa Ladapo ja kuvernööri Ron DeSantis antoivat uudet koronasuositukset, jotka eivät edellytä maskien käyttöä ja ohjeistavat lääkäreitä käytttämään omaa harkintaansa koronapotilaiden hoidossa ja ottamaan huomioon erilaisia hoitokäytäntöjä ja off-label-lääkkeitä. Tällainen olisi esimerkiksi 80 %:sesti tehokkaaksi todettu Ivermektiini, jota FDA on kieltäytynyt suosittelemasta, kuten on THL:kin. Ivermektiiniä on Suomen apteekeissa kalliilla hinnalla, mutta lääkärit eivät suostu kirjoittamaan sitä koronapotilaille tai muille haluaville, vaikka se monessa maassa on huokea kotiapteekkilääke. – Florida ei myöskään ole käyttänyt pandemian hoidossa pakkorokotuksia, maskipakkoa tai lockdowneja. Sen koronatapaukset olivatkin vähentyneet 2021 lopussa elokuusta 90 % ja tartuntoja oli vähiten/asukasluku koko Yhdysvalloissa. ”Olemme ylpeitä siitä, että olemme vankkumatta suojelleet vapautta koko pandemian ajan,” sanoi varakuvernööri Jeanette Munez (Fl.gov.com.Ron DeSantis 27.10.2021).

Japani varoittaa kansalaisiaan COVID-geeniterapiarokotteiden vaarallisuudesta, kuten sydäntulehdusriskistä (NHK World-Japan, 4.12.2021) Se haluaa saada todenmukaisen kuvan rokotusriskeistä ja vaatii mm. sairaaloita ilmoittamaan yksityiskohtaisesti kaikki haittavaikutukset, joita ilmenee 28 päivän sisällä COVId-rokotuksesta. Japani vastustaa pakollisia rokotuksia ja rokottamattomien syrjintää työpaikoilla ja edellyttää rokotettavalta ”tietoon perustuvaa suostumusta”, jota ihmisoikeussopimuksetkin edellyttävät. Japanin asennoituminen on jotain aivan toista kuin muiden valtioiden, jotka yleensä painostavat tai pakottavat ihmisiä ottamaan rokotuksen, vähättelevät haittavaikutuksia ja hylkäävät asiallisen rokostusvaurioiden raportoinnin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *