LIIKAKUOLLEISUUDEN VARSINAINEN SYY

Tämä pitää selvittää, tviittasi ministeri Aki Lindén 23.4.2022 nähtyään Tilastokeskuksen tuoreen katsauksen viime vuoden kuolleisuuslukuihin. Hän joutui näin silmätysten viime vuoden maailmanlaajuisen liikakuolleisuuden kanssa, tosin vain Suomen osalta.

Perhe-ja peruspalveluministeri Lindéniä hätkähdytti (hänen omien sanojen mukaan) tieto, että vuonna 2021 kuolleisuus nousi kokonaista 3,9 % tasosta, jossa se oli ollut vuosina 2017-20. Nousu alkoi toukokuussa 2021 ja oli marras-joulukuulta jopa 15 % edellisvuosien loppuvuoden lukuja korkeampi. Kuolleisuuden kasvu oli Tilastokeskuksen mukaan suurinta yli 35 vuoteen – sitä korkeammalla tasolla se oli viimeeksi 1940-luvulla. Asiasta kertoivat muun muassa Kauppalehti ja Kotimaa.

Erityisesti liikakuolleisuutta oli meillä yli 85-vuotiaissa. Nuorissa ikäluokissa enemmistö kuolleista oli poikia tai miehiä. Tyttöjen elinajan odote laski 0,16 vuotta. Yleinen kuolleisuusluku eli kuolleiden määrä / 1000 henkeä oli Suomessa aikaisemmin 10, nyt se oli 10,4.

Tämä pitää selvittää, ministeri päätti. Korona vai muut syyt?

Koska seuraan kansainvälisiä uutisia, uusia tutkimuksia, tilastoja ja politikointia rokoterintamalla, voin joiltakin osin auttaa ministeriä. Selvitystyö on nimittäin monesta syystä hankalaa. Varsinaiset kuolinsyyt Suomen osalta selviävät sitä paitsi Tilastokeskuksen mukaan vasta joulukuussa 2022. Jos selviävät, koska tilastoinnissa on puutteita.

The Economist-lehti, joka pitää omaa tilastoa, arvioi, että maailmanlaajuinen liikakuolleisuus oli vuoden 2021 lopulla 7-13 miljoonaa henkeä. Liikakuolleisuus tai ylikuolleisuus on liiallista kuolleisuutta, joka ylittää historiallisen odotettavissa olevan keskiarvon. Yleiset kuolleisuusluvut ovat nimittäin varsin vakaita ja liiallinen kuolleisuus harvinaista.

The Lancet -lehden mukaan vuosien 2020-21 liikakuolleisuutta oli 18,2 miljoonaa. Lehti siis niputtaa yhteen molemmat pandemiavuodet. Luvussa ovat silloin mukana sekä koronataudin aiheuttamat että koronarokotusten aiheuttamat kuolemat. Moni tilastoiva taho ilmoittaa asian näin, erottelematta koronatautikuolemia niistä, jotka johtuvat välittömästi koronarokotuksesta tai sen aiheuttamista monenlaisista sairaustiloista. Ilmeisesti juuri ne kuitenkin ovat olleet kuolleisuuslukujen paisuttajia – ja näyttävät olevan edelleen.

Pandemia-aika ennen rokotuksia ei nimittäin juuri vaikuttanut yleiseen kuolleisuuteen. Ei vaikka koronakuolemia suuresti liioiteltiin, kuten on käynyt ilmi ja kuten mm. CDC (Yhdysvaltain THL) on myöntänyt. Viime maaliskuussa (14.3.2022) CDC poisti Yhdysvaltain Covid-kuolemien tilastosta 72.277 kuolemaa – mukana 416 lasten menehtymistä – koska järjestön algoritmi ”laski vanhingossa mukaan kuolemia, jotka eivät liittyneet Covid-19:ään” (Children´s Health Defense 21.3.2022, CDC Removes Tens of Thousands of Deaths ”Accidentally” Attributed to COVID”).

Tilannearviointia vääristää myös Yhdysvaltain FDA:n (Ruoka- ja lääkevirasto) ja CDC:n (Centers for Disease Control and Prevention) jääräpäinen perusasenne, jonka mukaan rokotukset eivät voi aiheuttaa kuolemaa. Se on epätieteellinen asenne, joka vinouttaa rokotteiden hyöty/haittasuhteen arviointia, niiden haittavaikutusten tutkimista ja terveysviranomaisten ja lääkäreiden työtä maailmanlaajuisesti. Se aiheuttaa salailua, tilastojen manipulointia, terveydenhoidon politisoitumista ja vääriä päätöksiä. Niitä on jo ruvettu perumaan ja katumaan monessa maassa, ihan julkisestikin.

Kun kuolemia alkoi tulla yllättävän tiheään tammikuussa 2021, kohta rokotusten alettua, CDC muutti rokotusten suojelemiseksi kuolemien määrittelytapaa. Jos kuolema tapahtuu pian rokotuksen jälkeen, syynä ei ole rokotus, vaan vainaja on ”rokottamaton”. Suomi, kuten kai maailman valtioiden enemmistö, omaksuu yleensä kyselemättä Yhdysvaltain terveysviranomaisten toimintatapoja ja päätöksiä. Meillä tämä aikaraja on nyt 27 tai 21 vuorokautta (Yhdysvalloissa ”vain” 2 viikkoa).

Maailmalla ja meilläkin huomion kohteeksi nousseet sydänlihastulekset (myokardiitit) sattuvat enimmäkseen nuorille miehille ja pojille, kun 2. rokotuksesta on kulunut 4 päivää. Virallisesti pojat sairastuvat tai kuolevat siis rokottamattomina, joko heti tai jonkin vuoden kuluttua, koska menehtymiselle kirjataan yleensä muu syy kuin rokotus. CDC ei lisäksi hyväksy rokotusta syyksi, ellei vainaja ole ennen äkkikuolemaansa hankkinut lääkärin diagnoosia. Useimmiten potilas on ”yhteensattuman” uhri ja kuolinsyy on ”epäselvä”. Yhdysvalloissa arviolta 1/2000 18-24-vuotiasta nuorukaisesta hakeutuu myokardiittidiagnoosin vuoksi hoitoon saatuaan toisen mRNA-rokotteensa (Meryl Nass, Dr, COVID Persists – What About the Vaccine?, 28.4.2022, mercola.com).

Huhtikuussa (8.4.2022) VAERS:iin – joka USA:ssa ottaa vastaan vapaaehtoisia ilmoituksia rokotevaurioista – oli tullut 26.699 raporttia COVID-rokotteiden aiheuttamasta kuolemasta. CDC tunnustaa näistä virallisesti 9 (yhdeksän). (Madhava Setty, 6 Double Standards Public Health Officials Used to Justify Covid Vaccines, 13.4.2022, The Defender) Toukokuussa (6.5.2022) kuolemia oli 27.968, sydänlihaksen/sydänpussin tulehduksia 40.328 ja muuten pysyvästi vammautuneita 51.996.

Amerikassa vitsaillaankin, että yksi maan yleisimmistä kuolinsyistä on yhteensattuma ja että sille pitäisi tehdä jotakin.

Suomen Fimea, joka ottaa vastaan rokotteiden vapaaehtoisia haittailmoituksia, raportoi maaliskuussa 2022 kirjanneensa koko pandemian rokotuskampanjan ajalta (14 kuukautta) 164 rokotekuollutta. Kukaan ei voi tietää, mikä on todellinen luku. Pitääkö luku kertoa kymmenellä, 32:lla, 40:llä vai sadalla, kuten eri tutkijat ovat arvioineet?

Toisaalta CDC on hyväksynyt 986.000 koronakuolemaa, jotka sen mukaan ovat ”vahvistettuja tai oletettuja COVID-19-kuolemia”. CDC:n määritelmän mukaan COVID-kuolema ei tarkoita, että henkilö kuolee koronataudin vuoksi, vaan että kuolema liittyy (jotenkin) koronaan. Näin on ilmeisesti Suomessakin, sillä Suomikin tilastoi ”koronan kanssa” kuolleita. Rokotekuoleman vahvistukseksi CDC vaatii ruumiinavauksen, mutta ei koronakuoleman vahvistukseksi. Siihen riittää tietyn ajan sisällä saatu ”positiivinen koronatesti tai olettamus, että potilaalla on koronatauti”.

Miksi koronakuoleman kausaliteetin vahvistamiseksi riittää, että henkilö on ennen kuolemaansa altistunut koronavirukselle, mutta altistuminen rokotteelle on yhteensattuma joka ei liity kuolemaan? Onhan se epäjohdonmukaista, mutta palvelee ainakin tavoitetta, joka on mahdollisimman monen rokottaminen.

Kuolinsyiden ja kuolleisuuden nousun taustatekijöiden selvitys tulee siis olemaan vaikeaa, sekä Tilastokeskukselle että ministeri Lindénille. Se tulee olemaan vaikeaa maailmanlaajuisesti, poikkeuksina ehkä Britannia ja Israel ja mahdolllisesti Japani, joiden tieteellisesti kunnianhimoisemmasta tilastoinnista muutkin maat hyötyvät.

Moni seikka viittaa rokotuksiin

EU:n mukaan sen jäsenmaissa oli vuonna 2021 ylikuolleisuutta 7,4 %, paitsi että marraskuussa ylikuolleisuus lisääntyi äkillisesti ja huipentui 26,4 %:iin. Tämä trendi on jatkunut vuoden 2022 puolelle.

Yhdysvaltain CDC julkaisi helmikuussa 2022 dataa, jonka mukaan se on rekisteröinyt pandemian alusta kahden vuoden ajalta yli miljoona liikakuolemaa, joita ei voida selittää COVID:illa. Sydäntautien, korkean verenpaineen, dementian ja monen muun sairauden aiheuttamat kuolemat lisääntyivät tuona aikana. ”Emme ole koskaan nähneet mitään tähän verrattavaa,” Robert Anderson, CDC:n kuolleisuustilastojen johtaja kertoi Washington Postille 15.2.2022.

Warwickin yliopiston tutkijoiden mukaan ”ei-COVID-peräisten liikakuolemien määrä on niin suuri, että ne voidaan hyvin nähdä omana pandemianaan.” (Studies in Microeconomics October 19, 2021) Ilmiötä on yritetty selittää mm. sillä, että lockdownit ja muut koronarajoitukset ovat estäneet ihmisiä hakeutumasta hoitoon. On tämä toinenkin syy, jota kannattaa harkita.

Koko maailman skaalassa yleinen kuolleisuus on noussut samaa tahtia kuin väestö on saanut COVID-rokotteita. Eniten rokotettuilla alueilla kuolleisuus on korkeampi ja COVID:iinkin liittyviä kuolemia enemmän kuin vähiten rokotetuilla alueilla. Tämä voi olla vaikeasti hyväksyttävä tieto henkilölle, joka on sisäistänyt virallisen narratiivin. Ei näytä siltä, että koronarokotukset estävät vakavan Covid-sairauden ja alentavat riskiä kuolla koronatautiin tai muuhun syyhyn. Rokotukset näyttävätkin lisäävän vakavaa koronatautia ja riskiä kuolla koronatautiin tai muuhun syyhyn.

90 % Covidiin liittyvistä kuolemista tapahtuu täysin rokotetuille

Tämä on Britannian hallituksen virallisen raportin tieto helmikuulta 2022., tarkemmin maan terveysturvallisuuden viraston (Health Security Agency HSA) viikottaisesta katsauksesta. UK on niitä varsin harvoja maita, jotka ovat pitäneet tarkkaa tilastoa koronapandemian kulusta ja myös julkistavat datansa. Suomi ei kuulu niihin maihin.

Raportissa on useita taulukoita, jotka osoittavat, että valtaosa koronaan sairastuneista, sairaalaan joutuneista ja sen takia kuolleista oli täysin rokotettuja. Britanniassa terveysviranomaiset erottelevat ihmiset rokottamattomiin ja niihin, jotka ovat saaneet yhden, kaksi tai kolme rokoteannosta. Rokotetuissa henkilöissä oli vuoden 2022 tammi- ja helmikuussa (24.1. – 28.2.2022) yhteensä 1.086.434 koronatapausta eli runsas miljoona. Nämä edustivat 73 %:ia kaikista tapauksista. Eniten koronatapauksia kirjattiin kolme rokotetta saaneilla 40-49-vuotiailla.

Kun lapset jätettiin pois laskuista, rokotetut edustivat 91 % kaikista tapauksista.

Vastaavasti raportti kertoo, että samaan aikaan 89 % kaikista kuolleista oli rokotettuja.

Mielenkiintoinen raportin antama tilastouutinen on myös, että samalla kun rokotettujen kuolemat lisääntyvät jyrkästi, rokottamattomien kuolleisuus on laskussa. Tämä kertoo myös siitä, että luonnollisen immuniteetin hankkineiden osuus väestöstä on kasvanut.

Rokotuskampanjan käynnistyttyä ja vielä 2022 keväällä kommentteja antavat henkilöt HUS.sta, THL:stä, STM:sta (Sosiaali- ja terveysministeriö) tai hallituksesta hokivat, että pandemia on rokottamattomien pandemia. Tämä varmaan siksi, että tartuntoja tuli aina vain lisää, vaikka koko ajan rokotettiin lisää, eikä luottamusta rokotteisiin haluta missään oloissa vähentää.

Tämän vuoden kevätpuolella (2022) HUS:in edustaja saattoi lipsahduttaa, että vakavasti sairaiden ja kuolleiden joukossa on aika paljon rokotettuja. Mutta yleensä virallinen narratiivi on pitänyt. Kuten edellä kerroin, narratiivin tueksi on myös laaadittu sääntö, jonka mukaan henkilö on ”rokottamaton”, jos rokotuksesta on alle 27 päivää.

Sydäninfarktit, sydänlihastulehdukset, halvaukset ja monet muut rokotekuoleman aiheuttajat tapahtuvat usein 24 tunnin sisällä rokotuksesta (16-20%), 48 tunnin sisällä rokotuksesta (20%) tai niin, että oireet alkavat 48 tunnin sisällä rokotuksesta (59%) (USA:n VAERS:in tilastot). Käytäntö takaa, että suurin osa koronakuolemista voidaan julistaa rokottamattomien kuolemiksi.

Tässä piilee myös mielenkiintoinen ristiriita. Haittavaikutusten seuranta alkaa hyväksytyn periaatteen mukaan hetkestä, jolloin potilas saa piikin. Fimean raportissa maaliskuulta 2022 ilmoitettuja haittavaikutuksia oli noin 26.000, joista vakavia noin 6.000. Todennäköisesti Fimea on hyväksynyt vakaviakin haittoja, jotka ovat ilmenneet alle kuukaudessa rokottamisesta. Vakavin haitta on kuolema, mutta vain se vaatii erityisvahvistuksen, vaikka se tulisi rokotuspäivänä muuten terveelle ihmiselle.

Kansalaisten on ruvettava vaatimaan ruumiinavauksia syy-yhteyden selvittämiseksi. Terveysviranomainen sanoo nimittäin mielellään, että syy-yhteyttä on hyvin vaikea tai mahdoton selvittää. Ruumiinavaus kertoo syy-yhteyden, jos sitä on.

USA:n työikäisten kuolleisuus nousi viime vuonna 40 %

Yhdysvalloissakin pandemian tilastointityö on sekavaa ja pettävää. Koko liittovaltion kattavaa luotettavaa tilastokeskusta ei ole, osavaltioiden tilastoinnit vaihtelevat. 1986 perustettuun VAERS:iin, jonka tehtävä on ottaa vastaan vapaaehtoisia rokotehaittojen ilmoituksia kansalaisilta, ilmoitetaan tutkimuksen mukaan vain 1-10 % kaikista koetuista rokotehaitoista (Harvard-tutkimus, 2011). Sama heikkous vaivannee kaikkia vastaavia virastoja, jotka perustuvat haittojen ilmoittamisen vapaaehtoisuuteen. Näin on Suomessakin. Jos lisäksi yhden haitan raportointi vie koulutetulta henkilöltä 47 minuuttia, kuten USA:ssa, on varmaa, että harva lääkäri ehtii tai viitsii siihen ryhtyä. Mikä lienee myös ollut tarkoitus.

Mutta avuksi tulevat henkivakuutusyhtiöt. Niiden tilastot ovat yksiselitteisiä: henkilö on joko elävä tai kuollut. Ja kuolema tilastoidaan.

Indianalaisen vakuutusyhtiö OneAmerican tj Davidson kertoi tammikuussa 2022 lehdistötilaisuudessa, että työikäisten amerikkalaisten (18-64) kuolleisuus oli vuoden 2021 kolmannella neljänneksellä yhtäkkiä 40 % korkeampi kuin pandemiaa edeltävinä vuosina (The Center Square, tammik. 2022).

”Emme ole koskaan tämän alan historiassa nähneet näin korkeita kuolleisuuslukuja – eikä vain OneAmericassa. Data on samaa kaikilla tämän alan toimijoilla. Viime vuoden kolmannella kvartaalilla kuolleisuusluvut olivat 40 % korkeampia kuin ennen pandemiaa. Ja suunta on jatkunut neljännellä kvartaalilla. Esimerkiksi suurin katastrofi 200:aan vuoteen nostaisi kuolintapauskorvausten määrää 10 % – se antaa ehkä viitettä, kuinka suuresta muutoksesta on kysymys.”

Koska korvausvaatimusten enemmistöä ei ole merkitty COVID-kuolemiksi, kysymys on jostain muusta. Myös työkyvyttömyyskorvaukset ovat lisääntyneet. Ensin lisääntyivät lyhytaikaiset työkyvyttömyydet, mutta nyt tilalle ovat tulleet pitkäaikaiset työkyvyttömyyskorvaukset. One America arvioi, että korvausvaatimukset tulevat 2021 maksamaan yhtiölle ”pitkälti yli 100 miljoonaa dollaria”.

Liikakuolemat ovat jatkuneet vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Korotus on noin 20 %.(Ed Dowd ja Steve Bannon, The War Room, toukokuun alku 2022, HealthImpactNews 13.5.2022)

Vietnamin sota 6 kuukaudessa

Ed Dowd, entinen BlackRock-sijoitusyhtiön sijoitusjohtaja, analysoi vakuutusdata-asiantuntijan kanssa CDC:n julkaisemaa liikakuolemaraporttia ikäluokittain. Presidentti Biden on ponnekkaasti ajanut rokotuspakkoa useille suurille työntekijäryhmille. Laajat pakkolait (mandaatit) astuivat voimaan elokuusta 2021 alkaen. (https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vstt/covid19/excess_deaths.htm)

”Millenniaalisukupolvi eli 22-44-vuotiaat koki kaikista ikäluokista pahimman liikakuolleisuusaallon viime syksynä. Kuolemat tapahtuivat samaan aikaan kun mandaatit olivat astuneet voimaan ja boosterit (tehosteannokset) hyväksytty,” kirjoittaa Alexandra Bruce (10.3.2022, Forbidden Knowledge TV).

”Millenniaalien liikakuolleisuus kohosi 84 %:in syksyllä. Se on uskoakseni historian kaikkien aikojen korkein liikakuolleisuus,” sanoo Dowd. Sen aiheuttivat rokotuspakkolait, jolloin rokotus tai boosteri oli otettava työpaikan säilyttämiseksi. Näiden työikäisten liikakuolleisuus oli 7 kertaa suurempi kuin yli 85-vuotiaiden.

”Tämän ikäluokan kuolemien raportointi on hidasta, koska ne eivät yleensä ole sairaalakuolemia, joten dataa tullaan päivittämään. Ylikuolleisuus on jatkunut tammihelmikuulla 2022 ja tulee luultavasti jatkumaan edelleen,” Dowd arvelee.

”Millenniaalien liikakuolemia oli 61.000. Itse asiassa ikäluokka koki Vietnamin sodan kuudessa kuukaudessa. Yhdysvaltain sotilaita kuoli Vietnamin sodassa 10 vuoden aikana 58.000.”

65-85-vuotiaissa liikakuolemia oli elokuun 2021 jälkeen 306.000, jota Dowd kuvailee maailmansota 2 -tapahtumaksi; tässä sodassa kuoli 291.000 amerikkalaista sotilasta. Ikäluokassa 45-64 syksyn liikakuolemia oli 101.000.

”Minusta tämä on savuava pyssynsuu: rokotteet aiheuttavat liikakuolleisuutta kaikissa ikäluokissa. Ei ole sattuma, ettei (CDC:n johtaja) Rochelle Walensky vastaa senaattori Ron Johnsonin kirjeisiin. Fauci on hiljaa. Walensky on hiljaa. He ovat menneet piiloon.”

Mikä oli merkittävin terveyteen vaikuttava muutos vuonna 2021?

”Normaalisti kuolleisuusluvut eivät juuri muutu. Ne ovat hyvin vakaita,” kirjoittaa rokotteiden turvallisuudesta bloggaava, COVID-19 Early Treatment Fundin johtaja Steve Kirsch kommentoidessaan OneAmericanin tietoa. ”Vaikutus on 12 – sigman kokoa (sigma ilmoittaa kuinka suuri poikkeama on odotusarvosta). Sellainen tapahtuma olisi puhtaan sattuman kautta mahdollinen kerran 2.832 vuodessa. Käytännössä ei koskaan.” (Stevekirsch.substack January 1,2022)

Kirsch määrittelee osviittoja, mikä tämä vaarallinen aiheuttaja voisi olla. Sen täytyy hänen mukaansa olla suurempi ja tappavampi kuin COVID, ja se koskee lähes kaikkia.

 • Kuolemien määrä lähti nousuun, kun COVID-rokotukset alkoivat (sekä USA:ssa että muualla).
 • Ensisijaisesti työikäiset kuolevat.
 • Liikakuolemia on enemmän kuin koskaan historiassa, joten kyseessä on uusi uhka.
 • COVID-kuolemat ovat merkittävästi vähentyneet, joten koronatauti jätetään pois.
 • Ihmisten kuolinsyyt vaihtelevat, joten useimmat patogeeenit voidaan jättää pois laskusta.
 • Jotta saadaan näin suuri vaikutus, tappavan tekijän täytyy kohdistua valtavaan joukkoon ihmisiä. Se on jotain uutta, joka vaikuttaa ainakin puoleen väestöstä. Esimerkiksi uusi pakollinen (tai väkipakolla suostuteltu ”vapaaehtoinen”) rokote.
 • Indianan kuvernööri Eric Holcomb on painostanut ja painostaa yhä kaikkia ottamaan rokotteen.
 • Koska muutkin henkivakuutusyhtiöt kokevat saman trendin, aiheuttajan vaikutus koskee koko kansakuntaa.

Työkyvyttömyyttä aiheuttavien vaurioiden dramaattinen lisääntyminen merkitsee, että moni henkiinjäänyt vammautuu vakavasti, usein pitkäksi aikaa, osa loppuelämäkseen. Osa taas menehtyy vaurioihin ja päätyy kuolintilastoihin vasta seuraavina vuosina.

Näistä vaurioista on jo paljon tietoa. Tutkijat ja lääkärit ovat selvittäneet useita mekanismeja, joilla COVID-rokotteet voivat vahingoittaa tai tappaa. COVID-rokotteisiin kuolleiden ruumiinavauksissa havaitaan hätkähdyttäviä patologisia muutoksia etenkin sydämessä ja keuhkoissa, mutta myös aivoissa ja muissa elimissä (Doctors for COVID Ethics December 15, 2021). Yleisterveet ihmiset päätyvät sairaalaan, koska ovat saneet aivoverenvuodon, sydänkohtauksen, äkillisen autoimmuunisairauden tai keuhkovian (The Conejo Guardian October 21, 2021).

Indiana Hospital Associationin pj Brian Tabor vahvisti samassa lehdistötilaisuudessa, jossa henkivakuutusala kertoi kuolleisuusdatastaan, että Indianan sairaaloissa kuolemat ja sairaalahoidon tarve ovat lisääntyneet voimakkaasti, ja niiden syynä ovat monet erilaiset sairaustilat. Sairaalahoidon tarve on korkeampi kuin se oli ennen rokotusten alkua 2021, jopa korkeampi kuin viiteen vuoteen. Samalla COVID-19:n aiheuttamia päivittäisiä kuolemia on alle puolet siitä mitä vuonna 2020. (The Center Square January 1, 2022)

Phoenix, Arizona, kertoo kaupungin työntekijöiden kuolleisuuden nousseen 100%. Vuonna 2021 se oli kaksi kertaa suurempi kuin kymmenen edellisen vuoden keskiverto. (Stevekirsch.substack January 3, 2022) Vermontin aikuisväestöstä 83% oli rokotettu 1.6.2021 mennessä, ja joulukuussa kuolleisuus oli korkeampi kuin ennen pandemian alkua.

Hautausurajoitsijat Yhdysvalloissa raportoivat vuoden 2022 alussa, että vuoden 2021 toisella puoliskolla tehtiin paljon enemmän hautauksia kuin ennen. Hautausurakoitsijoiden liiton johtajan mukaan kuolleisuus on edelleen paljon odotettua korkeampi, noin 20 %, vaikka Covid-kuolleisuus jätettäisiin pois luvuista. (Ed Dowd, War Room-ohjelma 4.5.2022)

Mikä oli amerikkalaisten elämässä tapahtunut merkittävin muutos 2021? Tämähän se oli: yli 100 miljoonaa työikäistä amerikkalaista (18-64-vuotiasta) sai kokeellisen koronarokotteen (USA Facts Coronavirus Vaccine Tracker). Nyt toukokuun alussa 2022 rokotettujen luku on jo liki 174 miljoonaa…

Intian vakuutuksia valvova virasto Insurance Regulatory and Development Authority raportoi myös, että maassa henkivakuutettujen kuolinkorvaukset ovat lisääntyneet 41 % vuonna 2021. Tässä on lähes sama nousu kuin OneAmerican ilmoituksessa. Myös saksalainen vakuutusyhtiö kertoi, että työikäisiä vakuutettuja oli vuoden 2021 toisella puoliskolla kuollut 40 % enemmän kuin normaalisti. Saksalainen johtaja, joka tämän kertoi, sai välittömästi potkut.

Australian Queenslandin terveysministeri myönsi videolla maaliskuussa 2022 , että sydäntapahtumat ja äkkikuolemat työllistävät ambulansseja nyt 40 % enemmän kuin aikaisemmin. Ministeri ei tiennyt syytä.

Sikiökuolemat ja vastasyntyneiden kuolemat ovat maailmanlaajuisesti nousussa. VAERS:iin on 17 rokotuskuukauden aikana tullut sikiökuolemista 4.154 ilmoitusta toukokuun 2022 alkuun mennessä. Pandemiaa edeltäneiden 30 vuoden aikana kaikki FFDA:n hyväksymät rokotteet yhteensä aiheuttivat ”vain” 2.239 sikiökuolemaa. (vaccineimpact.com, May 16 2022)

Skotlannin The Herald-lehti kertoi (14.5.2022) kahdesta ”hyvin epätavallisesta” piikistä vastasyntyneiden kuolemissa, jotka olivat syyskuussa 2021 (21 vauvaa) ja maaliskuussa 2022 (18 vauvaa). ”Vastasyntyneiden kuolleisuus oli syyskuussa 5,1/1.000 elävänä syntynyttä ja maaliskuussa 4,49/1.000 elävänä syntynyttä lasta, kun vuonna 2019 tilanne oli 1,49,” Herald sanoo. Terveysviranomaiset (Public Health Scotland) aikovat tutkia asiaa, mutta eivät kuulema lainkaan tiedä vielä syytä. Hautausurakoitsijat kertovat myös vastasyntyneiden kuolemien lisääntymisestä. (Vaccine Impact, 15.5.2022, Prenatal and Neonatal Infant Deaths Skyrocket Worlwide Since COVID-19 Vaccines Started)

Tilastokeskus Our World in Data näyttää sekä rokoteannosten lisääntymisen rokotusten edistyessä että ylikuolleisuuden kasvun sen rinnalla. Se osoittaa selvästi, miten kuolleisuus lisääntyy sitä mukaa kun rokotukset etenevät (kts. esimerkiksi Twitter TexasLindsay April 25, 2022).

Vanhusten ja nuorten kuolemat lisääntyivät

Heti koronarokotusten alettua tuli maailmalta ja Suomesta uutisia, miten vanhusten kuolemat lisääntyivät hoivakodeissa ja sairaaloissa. Media lakkasi nopeasti kertomasta näitä juttuja, koska ne eivät sopineet viralliseen narratiiviin. Sen mukaan vanhukset – haavoittuva ryhmä väestöä, josta rokotukset aloitettiin – torjuivat rokotteen avulla koronatartunnan ja kuoleman.

Nyt runsas vuosi myöhemmin todetaan, että meillä on tilastoissa vanhustenkin liikakuolleisuutta, jota on vaikea selittää muulla muuttujalla kuin rokotteet.

Suomessa liikakuolleisuuden kerrotaan kohdistuneen 2021 etenkin yli 85-vuotiaisiin. Heihin kohdistuvat myös THL:n huhtikuun loppupuolella suosittelemat 4. tehosteannokset.

Joulukuussa 2021 Silicon Valleyn insinööri laski, että edeltävien 13 kuukauden aikana USA:ssa kuoli 107,700 vanhusta enemmän kuin normaalisti, huolimatta ikäluokan 98,7 %:n

rokotuskattavuudesta (Ben M., USMortality). Tämä näyttää siltä, että haavoittuvia ryhmiä tehosterokotetaan, että haavoittuvat ryhmät pienenisivät. Toivottavasti olen väärässä.

Britanniassa NHS:n ja ONS:in tilastot osoittavat, että teini-ikäisten kuolemat lisääntyivät kolmessa kuukaudessa 47 % sen jälkeen, kun heitä alettiin rokottaa koronarokotteilla. Myös COVID-19-kuolemat lisääntyivät (The Exposé September 30, 2021).

VAERS:in datan pohjalta tehty tutkimus paljastaa, että COVID-rokotukset vain lisäävät koronakuoleman riskiä alle 18-vuotiailla, eikä laskutoimituksissa tule vastaan kohtaa, jossa rokote voisi estää edes yhden koronakuoleman, vaikka kuinka monta rokotettaisiin (COVID Vaccination and Age-Stratified All-Causes Mortality Risk (PDF), Spiro Panzatos, Herve Seligmann).

”Alle 18-vuotias kuolee 51 kertaa todennäköisemmin koronarokotteeseen kuin rokottamaton nuori kuolee koronatautiin,” Panzatos ja Seligmann sanovat. ”18-29-vuotiaiden ryhmässä rokote tappaa 16 ihmistä jokaista COVID-kuolemasta pelastettua kohti. Ryhmässä 30-39 vuotta vastaava luku on 15 kuollutta/1 pelastettu. Vasta 60-69-vuotiaissa luvut alkavat tasaantua, 1 rokotekuolema/1 henkiinjäänyt.”

Kaikilla alle 80-vuotiailla on suurempi riski kuolla COVID-19-rokotukseen kuin koronatautiin,” sanovat tri Stephanie Seneff ja tutkija Kathy Dopp riski-hyötyanalyysissään helmikuun puolivälissä 2022. He tarkastelivat Yhdysvaltain ja Britannian virallisia tilastoja, jotka koskivat kaikkia ikäryhmiä, ja vertasivat yleistä kuolleisuutta riskiin kuolla COVID-19-tautiin.

”Kaikki alle 50-vuotiaat ikäluokat kuolevat todennäköisemmin COVID-19-rokotukseen kuin rokottamaton henkilö COVID-19-tautiin,” tutkijat sanovat. ”Nuorille aikuisille ja lapsille hyötyä ei ole lainkaan, vain riskejä. Kun otetaan huomioon vasta-aineresistentit variantit kuten Delta ja Omikron, COVID-19-rokotukset aiheuttavat useimmille ikäluokille korkeamman kuolleisuuden kuin COVID-19-tauti aiheuttaa rokottamattomille.” (COVID-19 and All-Cause Mortality Data Analysis, Kathy Dopp and Stephanie Seneff)

Armeija huonossa kunnossa?

Armeijan palveluksessa olevilla fyysisen yleiskunnon ylläpito kuuluu toimenkuvaan. Silti näille lähtökohtaisesti terveille tapahtui kummia vuonna 2021. Yhdysvaltain armeijan palkkalistoilla on 3 miljoonaa henkilöä. FDA:lla on sen koko henkilökunnan terveysdata tilastoituna, samoin kuin puolustusvoimien omalla tietokannalla DMED:illä (Defense Medical Epidemiology Database).

Tammikuussa 2022 kolme sotilaslääkäriä Yhdysvalloissa paljasti, että COVID-rokotteet ovat aiheuttaneet vuonna 2021 valtavan sairastumisen aallon puolustusvoimien vakituisessa henkilökunnassa. Samalla ne eivät estäneet kantahenkilökuntaa saamasta koronatartuntaa. Presidentti Biden julisti rokotuspakon koko armeijalle syyskuussa 2021, kun lähes 75 % sotaväestä oli kieltäytynyt rokotuksesta (Pentagonin raportti, GGI 16.8.2021).

Palveluksessa olevien keskenmenot lisääntyivät 300 % edellisen viiden vuoden tasosta. Samoin lisääntyivät mm. erilaiset syövät, joista eniten ruokatorven syöpä (894 %) ja tässä taulukossa vähiten kivessyöpä (369 %), korkea verenpaine 2.181%, MS-tauti 680 %, keuhkoveritulpat 468 %, migreenit 452 %, takykardia (nopea syke) 302 % ja neurologiset häiriöt 1.048 %. Näiden kohdalla nousu oli yhdessä vuodessa 82.000:sta 863.000:een sairastuneeseen. (Senator Ron Johnson Demands DOD Respond to Whistleblower Claims of COVID Vaccine Injuries, 7.2.2022, Children´s Health Defense)

Sitten havaittiin, että sydänlihastulehdusta koskevat diagnoosit vuodelta 2021 oli poistettu kokonaan puolustusvoimien DMED-tietokannasta. Puolustuvoimien edustaja kertoi 28.1.2022 PolitiFactille, että suuret sairastumisluvut johtuivat tietokannan virheestä, jota oltiin korjaamassa. Tilastot julkistettiin uudestaan kevätkaudella 2022. Edellisten vuosien dataa oli muutettu niin, ettei vastakohta vuoteen 2021 ollut yhtä jyrkkä. (Meryl Nass, COVID Persists – What About the Vaccine?, 28.4.2022, mercola.com) Senaattoori Ron Johnson tiedusteli asiaa puolustusministeriltä, mutta en ole nähnyt uutista, että hänelle olisi vastattu.

Puolustusvoimien virallisissa rokotekuolleisuusluvuissa näkyy nousua vuonna 2021, jolloin VAERS:iin oli ilmoitettu 127 rokotekuolemaa. Edellisinä vuosina luvut olivat 6 (2020), 12 (2019) ja 3 (2017). Koronakuolemia ilmoitettiin 93 koko pandemian ajalta. Tässä täytyy muistaa, että koronakuolemia on ollut tapana liioitella (rokotustarpeen korostamiseksi), kun taas rokotekuolemat ja etenkin puolustusvoimien VAERS:iin ilmoittamat rokotekuolemat ovat aliraportoituja (Daniel Horowitz, Blaze Media, 21.3.2022).

Lakimies Thomas Renz onkin ilmoittanut todennäköisemmän luvun (kysymys on sentään 3 miljoonasta ihmisestä). Hänen mukaansa puolustusvoimien tietokanta DMED osoittaa, että vuoden 2021 10 ensimmäisen kuukauden aikana yleinen kuolleisuus kantahenkilökunnassa nousi 11-kertaiseksi (1100 %) vuoteen 2020 verrattuna. Tieto on peräisin yllämainitulta kolmelta sotilaslääkäriltä.

Emme voi tietää tarkalleen, kuinka kaltoin Covid-rokotteet ovat kohdelleet USA:n puolustusvoimia. Varmaa on vain, että dataa on peitelty. Nähtyjen tilastojen perusteella on kuitenkin pakko arvella, että liikakuolleisuuden laskua voi tuskin sielläkään odottaa aivan kohta.

Urheilijat tuupertuvat sydänkohtauksiin

Urheilijat kai nyt sentään ovat vahvassa kunnossa ja kestävät hyvin jopa koronarokotteet? Mutta kun ei.

COVID-rokotusten lukuisiin murheellisiin yllätyksiin kuuluvat kentällä tai ladulla, kesken urheilusuorituksen tai sen lopuksi lyyhistyvät urheilijat. Maaliskuusta 2021 maaliskuuhun 2022 Yhdysvalloissa kuoli yli 769 urheilijaa kesken pelin. Näin kertoi One America News Network OAN. Sydänpysähdyksen kokeneiden urheilijoiden keski-ikä oli 23 vuotta. Ennennäkemätön sydänpysähdysten ja muiden sydänoireiden aalto alkoi samaan aikaan kuin COVID-rokotekampanja.

Amerikassa Miami Open -tennisottelut nousivat otsikoihin huhtikuun alkupuolella 2022, kun 15 pelaajaa – joista jokaisen ilmoitettiin saaneen COVID-19-rokote – keskeytti pelaamisen. Joku ennakkosuosikki lähti kentältä kyynelissä, toinen taipui kesken pelin kaksinkerroin. Fanit katsomossa huutelivat, mitä oikein tapahtuu?

Pearson Sharp (OAN 10.4.2022): ”Kuinka moni 23-vuotias on lyyhistynyt kesken pelin sydänkohtaukseen ennen tätä vuotta? Nämä 769 ovat vain ne joista me tiedämme. Kuinka monesta ei ole kerrottu? Nuoria, terveitä ihmisiä elämänsä kunnossa – jotka tuupertuvat kentällä. EU:ssa jalkapalloilijoita kuolee äkilliseen sydänkohtaukseen 500 % enemmän kuin vuotta aikaisemmin.”

”Yhteensattumia? Kun Pfizerin rokotteesta tiedetään että se aiheuttaa sydäntulehduksen? Ei. Itse asiassa moni näitä pelaajia hoitava lääkäri arvioi, että pelaajien vauriot ja kuolemat johtuvat suoraan rokotteesta…Tämä ei ole yhteensattumaa.”

Good Sciencing on ryhmä, joka koostuu tutkijoista ja uutistoimittajista. Se on listannut viime vuonna (2021) 1001 sydänpysähdystä ja muita vammauttavia sairaustiloja, jotka ovat ilmenneet urheilijoilla kohta koronarokotuksen jälkeen. Ryhmä pitää jatkuvasti täydentyvää ja kasvavaa listaa nuorista urheilijoista, jotka ovat saaneet vakavia terveysongelmia tai kuolleet yhden tai useamman COVID-rokotteen jälkeen. Sydänpysähdys on tavallisin vamma; näistä yli 50 % kuolee. Henkiinjääneet eivät yleensä enää voi jatkaa uraansa, sillä sydänvaurio on invalidisoiva.

Tämän vuoden (2022) ensimmäisen neljän kuukauden aikana vahvistettuja tapauksia oli listassa 374, näistä kuolleita laskuni mukaan 276. Lista vuosien 2021-2022 tapauksista löytyy osoitteesta goodsciencing.com. Sinne voit halutessasi myös ilmoittaa tapauksista.

”Alunperin useita näistä ei raportoitu mihinkään. Tiedämme, että monia urheilijoita on kielletty kertomasta näistä rokotevaurioista, eikä mediakaan ole niistä kertonut. Niitä alkoi tulla ensimmäisten COVID-rokotusten jälkeen. Monet postaukset Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin ja muihin forumeihin poistetaan…Klubit (ja järjestöt) eivät halua tätä tietoa julkisuuteen. Sponsorit eivät halua sitä. Urheilijoiden sukulaiset eivät yleensä halua puhua niistä. Media ei esitä kysymyksiä. Tämä tieto halutaan piilottaa, maailmanlaajuisesti.”

”Me näemme urheilijat, koska he elävät valokiilassa. Muut, tavalliset ihmiset, eivät nouse uutisiin.”(goodsciencing.com)

”Kuolemat ja vakavat reaktiot jatkuvat, kunnes kaikille on ilmiselvää, että COVID-rokote on 10 x – 100 x pahempi kuin virus, jota sen pitäisi hoitaa. Nämä urheilijat ovat kaivoksen kanarialintuja, jotka varoittavat meitä uhkaavasta vaarasta. Heidät piilotetaan, etteivät ihmiset näkisi vaaraa.”

”Olin ammattipelaaja lähes 20 vuotta. Vuodesta 1996. Pelasin lähes 500 ottelussa. Klubi- ja kansainvälisellä tasolla. Koskaan ei kenelläkään ollut sydänpysähdystä. Ei katsomossa eikä pelaajilla. Tämä on aika pelottavaa.” Näin twiittaa Gary Dempsey, ammattimainen jalkapalloilija.

Miksi näin tapahtuu? Tuore tutkimus, joka koskee 23 miljoonaa ihmistä, vahvistaa monen muun tutkimuksen tavoin, että ”sekä ensimmäinen että toinen annos mRNA-rokotteita lisäävät riskiä sairastua sydänlihastulehdukseen (myocardiitti) tai sydänpussin tulehdukseen (perikardiitti). Kaksi annosta saaneista suurin myokardiittiriski on 16-24-vuotiailla miehillä.”(JAMA Cardiology, 20.4.2022). Mahdollisena selityksenä on arveltu, että aktiivisessa urheilutilanteessa sydän lyö nopeammin ja verenkierto kiihtyy, jolloin elimistön tuottamat piikkiproteiinit pääsevät tehokkaasti vahingoittamaan soluja, kudoksia ja sisäelimiä. Kannattaa katsoa, miten suomalainen mikrobiologian erikoislääkäri näkee asian.

Mikrobiologin selitys (myös sydänkuolemille)

Koronarokotteet aiheuttavat immuunijärjestelmässä sekasortoa. Se avaa ovet erilaisille sairauksille.

Koronarokote (mRNA- eli lähetti-RNA-rokote) vie kehon jokaiseen soluun käskyn alkaa tuottaa keinotekoista piikkiproteiinia (S-proteiini, spike proteine). Elimistö osaa tuottaa 5 eri vasta-ainetta ja vielä muita, heterofiilisiä vasta-aineita. Niiden avulla ihminen pystyy rakentamaan joka mikrobille omanlaisia vasta-aineita (VDJ-rekombinaatio). S-proteiini häiritsee tätä yhdistelyä, eli se kaventaa vasta-aineiden tuotantoa. Se merkitsee sairastumisalttiuden kasvua.

S-proteiini ei jää solulimaan vaan menee solun tumaan asti ja häiritsee siellä DNA:n normaaleja korjautumismekanismeja. Näin se edistää esimerkiksi syövän syntyä.

Koronarokote aktivoi vain yhden vasta-aineen, IgG:n. Rokotetut ovat silloin herkempiä infektioille ja koronatartunnoille, koska heiltä puuttuvat IgM- ja IgA-luokan vasta-aineet. Lisäksi IgG:n antama vaste on hyvin kapea-alainen, sanoo mikrobiologi, lääketieteen tohtori Tamara Tuuminen, joka opettaa Helsingin yliopistossa virologiaa ja immunologiaa. (Tamara Tuuminen, Kuolleisuus noussut Suomessa Heikentävätkö koronarokotteet immuniteettia?13.5.2022, https://mkrsuomi.fi/kuolleisuus-noussut-suomessa/)

Kun ihminen saa koronarokotteen, solut alkavat tuottaa piikkiproteiinia, ja keho vastaa tuottamalla suuren määrän yhtä vasta-ainetta (mikä on epäluonnollinen tapahtuma). Niiden määrä lähtee kuitenkin pian laskuun. Tämä on outoa, sillä juuri IgG:n pitäisi olla pitkäkestoinen. Tamara Tuumisen teoria on, että S-proteiinia on niin paljon, että se sitoo kaikki IgG-vasta-aineet. Loput S-proteiinit jäävät neutraloimatta, vasta-aineita yksinkertaisesti ei ole tarpeeksi.

”Tehosterokote nostaa S-proteiinin määriä lisää. Sitä seuraa edellistä matalampi IgG-vaste, joka lähtee taas nopeasti laskuun. Kolmas tehoste nostaa taas piikkiproteiinin määrää, ja IgG-vaste on jälleen edellistä heikompi. Neljäs tehoste: sama toistuu, vasteen ilmeisesti heiketessä lisää.” Israelin pienehkö tutkimus maaliskuulta 2022 havaitsi Pfizerin ja Modernan 4. annoksen antavan vain marginaalisen suojan Covid-tartuntaa vastaan (Sheba Medical Center, Israel, New England Journal of Medicine). Vaste oli 30 % (Pfizer) ja 11 % (Moderna), ja sekin katoaa muutamassa viikossa. ”Immuunijärjestelmä on heikentynyt.” Sen uuvuttamista ei voi jatkaa tällä tavalla ilman terveyden romahtamista.

”Mutta kukaan ei tiedä, kuinka nopeasti S-proteiini katoaa elimistöstä. Rokotteen S-proteiini on keinotekoinen, stabiloitu, se ei hajoa luonnollisen S-proteiinin tavoin kohtalaisen nopeasti. Toisaalta pitoisuus on rokottamalla nostettu todella korkeaksi eikä tiedetä, milloin piikkiproteiinin tuotanto soluissa lakkaa.”

”S-proteiini menee myös sellaisiin soluihin, joihin se ei normaalissa infektiossa menisi, ”Tuuminen huomauttaa. ”Esimerkiksi lihassoluihin, minkä vuoksi sydänlihaksen ja sydänpussin tulehdukset ovat lisääntyneet – sydänhän on lihas. Immuunipuolustus huomaa, että lihassoluissa on jotain outoa, ja hyökkää niitä vastaan. Se ei ole koulutettu tunnistamaan S-proteiinia, jota lihassolut ovat alkaneet tuottaa.”

Koronarokotteet ovat vaurioittaneet ja tappaneet miljoonia, tarkkaa määrää ei varmaan koskaan saada selville. Toukokuun alussa 2022 VAERS:iin oli tullut raportteja 27.758 COVID-rokotekuolemasta, näistä 20 % johtui sydämen pettämisestä. EUDRAVIGILANCE-tietokanta koskee sekä EU:ta että EU:n ulkopuolisia Euroopan maita. Sille oli 7.5.2022 mennessä raportoitu 4.279.200 koronarokotevauriota, näistä lähes puolet vakavia. Kuolemia oli 44.348 Lapsiakin on ruvennut kuolemaan rokotuksiin entistä enemmän, vaikka koronatauti sinänsä ei ole heille vaaraksi. Kuten se ei ole terveille urheilijoillekaan. Eikä 99,99 prosentille väestöstä ylimalkaan.

Vastuussa olevat eivät myönnä

Urheilijoiden kuolemista kannattaa puhua, sillä on selvä, että ilman COVID-rokotusta he hyvin varmasti olisivat vielä elossa ja jatkaisivat urheilu-uraansa. Mutta kuka on vastuussa kaikista tuhoutuneista toiveista, terveydestä, elämästä, perheiden surusta, joita pandemian huono hoito on tuottanut?

WHO, FDA, CDC? Tohtori Fauci? Kyllä, suuressa osavastuussa, sillä he vaikuttavat päätöksillään ja esimerkillään. Poliitikot, viranomaiset? Kyllä, he ovat olleet laiskoja höynäytettäviä ja ilmeisen piittaamattomia väestön terveydestä. Media? Suuresti. Se on sitoutunut sokeasti ja kyynisesti vain yhden viestin välineeksi. Ja kaikki yhdessä kieltävät ja jopa estävät keskustelun asiasta, niiltäkin, joita ehdottomasti voi pitää alan asiantuntijoina.

Jos muistatte, presidentti Trump uhkasi lokakuussa 2020 FDA:n johtajaa potkuilla, ellei FDA pian hyväksy koronarokotetta yleiseen käyttöön. Siinä oli kysymys Pfizerin rokotteesta, joka valmistui muutamassa kuukaudessa ensimmäisenä siihen kuntoon, että sen voi esitellä FDA:lle. FDA antoi keskeneräiselle rokotteelle hätätilaluvan, ja rokotukset käynnistyivät joulukuusta 2020. Kohta Modernan rokote sai luvan, sitten Johnson & Johsonin, sitten Astra-Zenecan Euroopassa.

Rokotteet aiheuttivat hyvin pian enemmän haittavaikutuksia, vammautumista ja kuolemaa kuin kaikki aikaisemmat, pitkään käytössä olleet rokotteet yhteensä 30 vuoden aikana. Tästä kertovat mm. VAERS:in ja Euroopan EUDRAVIGILANCE:n tilastot. On käynyt selväksi, että koronarokotteet eivät estä vakavaa tautimuotoa eivätkä koronakuolemaa, ne altistavat niille. Ne altistavat myö muille vakaville sairauksille, koska ne heikentävät immuunipuolustusta.

Monet lääkärit, tutkijat ja kansalaisjärjestöt vaativat jo vuonna 2021 FDA:ta julkistamaan Pfizerin sille hyväksymistä varten luovuttamat kliiniset tutkimustiedot.

Tähän FDA vastasi tavoittelemalla oikeudenpäätöstä, joka olisi salannut Pfizerin kliiniset kokeet 75 vuodeksi. Tuomarin päätöksellä FDA kuitenkin joutui aloittamaan tutkimuspaperien julkaisemisen keväällä 2022. Raportteja on satoja tuhansia sivuja. Ne paljastavat järkyttävästi, miten tieteellisesti suorastaan arvottomalla tavalla monia tutkimusosia suoritettiin ja miten tutkimustuloksia, kuten rokotteen tehokkuutta ja haittavaikutuksia on kaunisteltu. Esimerkiksi lapsia koskevassa tutkimusosiossa oli mukana vain 67 lasta. Niin pienen populaation pohjalta on mahdoton tehdä kelvollista hyöty/riski-analyysiä.

Tutkimusraporttien pohjalta FDA:n olisi pitänyt yksinkertaisesti vain kieltää Pfizerin rokotteen käyttöönotto. Sen olisi pitänyt ainakin vaatia paljon lisää laajoja populaatioita koskevia, hyviä tutkimuksia ja tutkimusaikaa. Ja sen olisi pitänyt perehtyä hyvin pandemian hoitovaihtoehtoihin – kuten Ivermektiini, hydroksiklorokiini, monet ravintolisät – ja sallia ne heti pandemian alussa. Emme olisi nyt kasvavassa liikakuolleisuuden aallossa, miljardeja köyhempinä.

Entä CDC? Sen alainen VAERS luotiin 1986 antamaan signaaleja mahdollisista rokotusten haittavaikutuksista, myös odottamattomista. Etsimällä toistuvia haittavaikutustapahtumia on mahdollista tunnistaa ongelmallinen rokote. Kun tietty haittavaikutustapahtuma on todettu – ja tällainen on kiistatta kuolema vuorokauden tai viikon sisällä rokotuksesta – tämän pitäisi käynnistää haittaa koskeva tutkimus.

CDC ei ole käynnistänyt ainuttakaan tällaista tutkimusta koronarokotteista. Ei ole tietääkseni Fimeakaan. Selvät signaalit sivuutetaan. Sekä CDC että Suomen viranomaiset korostavat vain, että ilmoitusmenettelyn tarkoitus on löytää poikkeavat haittavaikutukset, lähinnä sellaiset joita valmistaja ei ole ilmoittanut. Linjana on ollut: Ei tarvitse ilmoittaa, me tiedämme jo, kuten THL:n virkailija on vastannut huolestuneille. Tarkoituksena ei olekaan seurata, onko rokotuksilla haitallisia vaikutuksia kansalaisten terveyteen. Miksi se ei enää kiinnosta terveyspäättäjiä? Eikö meillä ole enää muuta tietä kuin ylikansallisesti viitoitettu tie? Tie, jossa pättäjämme toimivat kuten Pfizer-WHO-WEF (Maailman Talousfoorumi) sanelee ja josta meille rokotettaville ei kerrota.

WHO tavoittelee paraikaa päätöksiä, jotka antaisivat sille globaalin johtajuuden terveydenhoidossa. Yhdysvalloilla, Kiinalla, Bill Gatesillä ja mm. Pfizerilla on WHO:ssa suuri sananvalta, myös koska kolme ensimmäistä on sen suurrahoittajia. Jos WHO onnistuu vallankeskityksessä, se ryhtyy päättämään 194 jäsenvaltionsa toimista pandemioiden aikana, käskemään, kieltämään ja rankaisemaan kansainvälisesti ja paikallisesti. Sillä olisi valta luoda paikallisia valvontajärjestelmiä ja hoitoonpakotusmenetelmiä. Se voisi yksin päättää, onko jossain maassa terveydellinen hätätila. Se voisi antaa kansalliselle järjestölle kuten CDC tai THL valtuudet tai pakotteet toimia maansa terveyspoliisina.

Haluammeko me sitä? Tarvitsemmeko me sitä? Onko harjoitettu lääketiede todella vajoamassa ideologiaksi, jolla on aivan muita tavoitteita kuin ihmisten terveys?

Toukokuussa 2022 Ylen uutiset kertoi, että Suomessa ovat koronakuolemat lisääntyneet, nyt niitä on 200 viikossa. ”Rokotesuoja hiipuu, siksi tarvitaan neljäs tehosteannos,” oli viranomaisen viesti. Mikään ei ollut muuttunut, vaikka pandemian katsotaan jo olevan lähes ohi. Kun tarkastelee maailman kuolleisuustilastoja, alkuvuoden 2022 suuri liikakuolleisuuspiikki tuli juuri tammikuun boostereiden aikaan.

Ihmisten terveydenhoitoa ei voi perustaa tiheään toistuville rokotuksille. Kenenkään immuunijärjestelmä ei sitä kestä. Näin on varoittanut muun muassa Euroopan lääkeviraston EMA:n rokotusstrategian johtaja Marco Cavaleri (21.3.2022, lehdistövastaanotto, ”4th COVID Shot Offers Little Protection Against Infection, Israeli Study Shows”, Children´s Health Defense)

”Me saimme selvän turvallisuussignaalin jo helmikuussa 2021,” kardiologi Peter McCullough sanoo. ”Signaali on vain korostunut sen jälkeen. Siitä huolimatta ei ole tehty yhtäkään turvallisuustutkimusta, eivätkä terveysviranomaisemme ole suostuneet keskustelemaan astronomisista kuolleisuusluvuista.”

”Tässä vaiheessa se joka sanoo, että koronarokotteet ovat ´turvallisia ja tehokkaita´, menettää saman tien uskottavuutensa. Ei ole datan hiventäkään osoittamaan, että kumpikaan olisi totta. Kaikki datamme viittaa siihen, että nämä injektiot ovat tappavimpia lääkkeitä mitä modernin lääketieteen historiassa on nähty.”

”Surullisinta ehkä on, että rokotteet ovat täysin tarpeettomia. Lääkärit ovat tunnistaneet useita tehokkaita hoito-optioita, jotka voivat vähentää Covid-kuolemia 85 % tai enemmän. Ei ole lääketieteellistä syytä, joka olisi pakottanut alistamaan maapallon väestön uuteen lääkekokeiluun. Olisimme voineet välttää kaikki liikakuolemat huolehtimalla koronataudin varhaisesta hoidosta – heti ensi oireiden ilmaantuessa – sen sijaan että olemme yksinomaan turvautuneet kokeelliseen ´rokotteeseen`, joka ei ole rokote.” (https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/01/11/us-deaths-are-up-40-percent.aspx?)

Tässä on perhe- ja peruspalveluministeri Lindénillä edessään suuri tehtävä. Liiallinen kuolleisuuden kasvu on laaja kansainvälinen ilmiö, joka ulottuu Suomeen. Ilmiön hahmottaminen ja vahingollisen hiljaisuuden murtaminen on tärkeää ja välttämätöntä myös siksi, että osaamme ymmärtää ja hoitaa sen, mikä meitä koronarokotteiden vuoksi saattaa tulevina vuosina odottaa.

Jätä kommentti

5 kommenttia

 1. Petteri Sahinjoki

   /  31.5.2022

  Olen hieman hämmentynyt, että miksi tässä(kin) ihan asiallisessa rokotekriittisessä artikkelissa ”mainostetaan” loislääke ivermektiiniä?

  On syytä huomata, että ivermektiiniä kutsutaan parasiittilääkkeeksi, mikä tarkoittaa, että hydroksiklorokiinin tavoin myös, että se on luonteeltaan ja tarkoitukseltaan myrkyllistä! Tämä käy ilmi joistakin raportoiduista ’sivuvaikutuksista’, joihin kuuluvat oksentelu ja ripuli, jotka molemmat ovat selviä merkkejä niiden myrkyllisyydestä ja elimistön pyrkimyksistä päästä näistä myrkyistä eroon. Eli noiden lääkkeiden tuoteselosteessa mainitut sivuvaikutukset ovat selkeitä myrkytyksen oireita (toksemia).

  Myös toista tässä mainostettua lääkettä, eli hydroksiklorokiinia käytetään malarian hoitoon sillä perusteella, että se tappaa parasiitteja, joiden väitetään olevan tämän taudin aiheuttaja. Tämä tarkoittaa, että hydroksiklorokiini on siis sekä tarkoitukseltaan että luonteeltaan myrkyllistä, mikä käy ilmi raportoiduista haittavaikutuksista, joihin kuuluvat oksentelu ja ripuli. Hydroksiklorokiinin vakavampia ”sivuvaikutuksia”, erityisesti suurina annoksina käytettynä, voivat olla myös rytmihäiriöt ja äkillinen sydämen pysähtyminen.

  Nuo Ivermektiinit ja Hydroxyklorokiinit OVAT siis vähintään yhtä haitallisia mitä rokotteet.

  Ihmettelen siis, miksi tätä loismyrkkyä (Ivermektiini) kehutaan täälläkin? Jopa TEIDÄN ammattilaisten keskuudessa siis.

  Ivermektiini toki toimii sukkulamatojen häädössä.

  Toki ihmisillä on loisia, kun he ovat toksisia, koska nuo loiset syövät näitä jäteaineita (esimerkiksi metalleja), on olemassa kunnollisia tapoja poistaa loisia, ilman että vahingoitetaan elimistöä kuten munuaisia, jotka vaikuttavat jopa elinikääsi.

  MUTTA virus EI ole mikään loinen tai vastaava ”eliö” jonka voi myrkyttää pois.

  Määritelmän mukaan virus ei ole edes elävä olento, lähde: Wikipedia ja THL. Ei kuollutta proteeiinikuorella päällystettyä hiukkasta voi siis yrittää myrkyttää pois. Viruksella ei ole mitään metaboliaa, jolla se pystyisi ”imaisemaan” myrkyn sisäänsä. Viruksella ei ole suuta tämän myrkyn nielemistä varten, eikä elintoimintoja joihin tämä ivermyrkky vaikuttaisi. Se virus ei siis tähän lääkkeeseen kuole, koska on jo kuollut. Vielä ennen vuotta 1954 itse virus oli jopa määritelmällisesti myrkky.

  Ohessa lisätietoja;
  https://terveysportti.mobi/tyoterveyskirjasto/uutismaailma.duodecimapi.uutisarkisto?p_arkisto=1&p_palsta=25&p_artikkeli=uux26018

  Haluatko Elina siis muuttaa kantaasi Ivermektiinistä koronan hoidossa?

  Vastaa
 2. Tutkija

   /  22.7.2022

  Kiitos laajasta artikkelista. Pari kommenttia.

  Tässä lauseessa olisi varmastikin jotain korjattavaa (näistä-sana viittaa pienempään lukuun) ”Toukokuussa (6.5.2022) kuolemia oli 27.968, näistä sydänlihaksen/sydänpussin tulehduksia 40.328 ja muuten pysyvästi vammautuneita 51.996.”

  Entä tämä ”Toukokuussa 2022 Ylen uutiset kertoi, että Suomessa ovat rokotekuolemat lisääntyneet, nyt niitä on 200 viikossa.” – kertoiko Yle tosiaan rokotekuolemien lisääntyneen vai kuitenkin koronakuolemien?

  Vastaa
  • Elina

    /  22.10.2022

   Kiitos hyvistä kommenteista, tein korjaukset. Näistä-sana oli liikaa, ja toukokuun uutiset koskivat tosiaan koronakuolemia, ei rokote-.

   Vastaa
 3. Rosa

   /  19.9.2022

  Huomenta. Mitä mieltä olet sheddingistä? En ole ottanut yhtäkään korona rokotetta enkä tule ottamaankaan, eikä myös mieheni ole ottanut sitä. Mutta noin kaks vuotta sitten sain ensimmäisen kerran tosi pahan olotilan, koitin kävellä autolle n.30metriä, mutta sydän hakkas aivan hulluna ja hengästyin tosi pahasti kävellessäni autolle. Sitä hengästymistä jo pelkästään seisomisesta jatku jonkin aikaan muutamia viikkoja, sitte se välillä loppui, mutta on jatkunu näihin päiviin asti vaihtelevasti. No nyt sitten mieheni joka epäili hieman minua että liioittelinkohan vain olotilaani, sai nyt itselleenkin juuri samanlaiset oireet. Normaalit puutarha pihatyöt ei enää onnistunu samanlaisena ku ennen vanhaan, kummakki on hengästyny ja pulssi menee liian korkealle. Olemme kumpikin Antti Heikkilän ohjeistmalla vhh ruualla, emmekä käytä alkoholia eikä tupakkaa ollenkaan. Voiko nämä oireet siis johtua sheddingistä? Kävin myös keväällä ottamassa synlabissa kaikki testit mitkä olis voinu viitata tuohon oireisto on, kilpirauhastestit, sydän paketti tutkimus ja rauta arvo paketin. Kaikki tulokset oli mainiossa kunnossa , tarkistutin vielä tulokset Antti Heikkilältä. Kuuntelin myös YouTubesta muistaakseni jonkin sinun haastattelun ja ainaki tuolloin mainitsit että harjoita vielä akupunktio jossain? Oisin varannut ajan jo yhdelle akupunktio hoitajalle mutta kysyessäni häneltä rokotteista hän sanoi että oli ottanut 3korona rokotetta joten jätän välistä… Alkaa olemaan vähän epätoivoinen olo kun ei tiedä mistä nämä oireet johtuu.

  Vastaa
  • Elina

    /  22.10.2022

   Voitko katsoa FinnAcun sivuilta puhnumeroni /s-postiosoitteeni? Voimme keskustella asiasta, aika paljon kuitenkin on tehtävissä ymmärtääkseni. Otan nykyään hyvin vähän vastaan, mutta kiinnostaa kyllä tutustua tapaukseesi, tai molempiin! Soita ip, jos valitset sen.
   Terveisin Elina

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *