ROKOTEKUOLLEISUUS ON KOVASSA NOUSUSSA

Neljännesvuosikatsaus koronarokotteisiin

Koronarokotteet ovat tuoneet aivan uusia numeroita rokotekuolleisuustilastoihin. Yhdysvalloissa on tapahtunut vuodessa suuri muutos: viime vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana kuoli rokotteiden vuoksi 36 henkilöä, tämän vuoden (2021) ensimmäisen neljänneksen aikana rokotekuolleita raportoitiin 2.249. Luku koskee vain koronarokotteita. Silti nousu oli 60-kertainen. – Israelin rokotuksia koskeva tutkimus kertoo, että viiden viikon aikana rokotusten aloittamisesta rokotekuolleisuus nousi 40-kertaisesti.

Yhdysvaltain CDC – joka vertautuu hyvin meidän THL:äämme – kertoi 2.4.2021 raportissaan, että joulukuun 14. päivän (2020, silloin koronarokotukset aloitettiin USA:ssa) ja maaliskuun 26. päivän (2021) välisenä aikana liittovaltiossa oli raportoitu 50.861 koronarokotteiden haittavaikutusta. Näistä 7.726 oli vakavia haittoja, jotka vaativat terveysalan henkilön tai sairaalan hoitoa tai aiheuttivat pysyvän vaurion, ja 2.249 oli kuolemantapauksia.

Luvut ovat jatkaneet tasaista nousua joulukuusta asti. CDC (Centers of Disease Control and Prevention) julkaisee raporttinsa viikottain. Esimerkiksi edellisten 7 päivän aikana kuolemia oli tullut lisää 199, vakavia haittoja 631 tapausta.

Vuosi sitten, ennen Pfizerin, Modernan, AstraZenecan ja Johnson&Johnsonin koronarokotteita, vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä ilmoitettiin 36 kuolemaa. Luku kattoi kaikki FDA:n hyväksymien rokotteiden aiheuttamat kuolemat, ja melkein puolet kuolleista oli alle 3-vuotiaita lapsia. Koronarokotteita ei silloin vielä ollut.

Rokotekuolemat ovat näiden lukujen perusteella lisääntyneet Yhdysvalloissa 60-kertaisesti.

Vertailun tekijä Vaccine Impact – sivusto (https:// vaccineimpact.com) ilmaisee asian amerikkalaisittain puhumalla 6000 %:n noususta. Tässä on vielä pakko muistuttaa, että vain noin 1 % kaikista haittavaikutuksista tulee yleensä tilastoihin. Ilmoittaminen on tehty hankalaksi, lääkäreillä ja muulla henkilökunnalla ei ole koulutusta tai velvoitetta ilmoitusten tekemiseen, niin että hoitohenkilökunta saattaa todistettavasti kieltäytyä tekemästä ilmoitusta edes kuolemasta, ja viranomaiset ja media pyrkivät yleensä kaikin keinoin salaamaan haittavaikutukset ja kuolemat. Yhdysvalloissa CDC on viranomaissiivilä, joka tarkastaa ja arvioi VAERS:ille tehdyt haittaraportit. Tarkkailijat ovat voineet todeta, että moni tiedetty rokotekuolema ei ole päässyt CDC:n seulan läpi. Esimerkiksi 13.2.21 CDC kertoi raportissaan, että se tarkasti 1.100 VAERS:ille tullutta ilmoitusta Pfizerin ja Modernan rokotteiden aiheuttamasta kuolemasta eikä havainnut yhteyttä.

CDC siis raportoi JOTAIN kaikesta siitä, mikä sen tietoon tulee. On syytä olettaa, että hyvin monen maan terveysviranomaiset toimivat samalla tavalla, Suomenkin. CDC:n ja FDA:n (USA:n Ruoka- ja lääkevirasto) virallinen kanta on edelleen, että yksikään sen tietoon tulleista kuolemista ei johdu rokotteista. CDC:llä ei edes ole kategoriaa ”rokotteen aiheuttama kuolema”, joten sellaista käsitettä ei ole maan kuolintodistuksissakaan. Tuskin meilläkään.

CDC:n datan mukaan (26.3.2021) raportin 2.249:stä kuolemasta 19 % tapahtui vuorokauden sisällä rokotuksesta, 26,28 % tapahtui kahden vuorokauden sisällä ja 43 % tapahtui henkilöillä, jotka sairastuivat kahden vuorokauden sisällä rokotuksesta. Muutamaa viikkoa myöhemmin tapahtuvia kuolemia ei CDC:n tarvitse edes ottaa huomioon. Kaikki kuolemat ovat viranomaisten mukaan kuitenkin yhteensattumia eivätkä johdu rokotteista. Yhteensattuma onkin rokotteiden kohdalla johtava kuolinsyy, vitsailevat tarkkailijat. Kuvitteleeko viranomainen, ettei sen uskottavuus kärsi tällä taktiikalla?

Koronarokotteen tarve luotiin – viranomaiset ja mediakin lobbasivat

THL ohjeisti huhtikuussa 2020 terveydenhoitohenkilökuntaa samaan käytäntöön, joka jo vallitsi USA:ssa ja muualla: ”Seurantatiedoissa (tartuntatautirekisteri) kuolema luokitellaan COVID-kuolemaksi, jos henkilö on ennen kuolemaansa testattu Covid-positiiviseksi. Varsinaista kuolinsyytä (lihavointi minun) seurantajärjestelmä ei rekisteröi eikä huomioi esimerkiksi kuolintodistukseen kirjattavia kuolinsyitä.” Käytäntö on katsottu välttämättömäksi ”väestön terveydentilan seuraamiseksi” (CDC). Se on myös ollut käytäntö, joka on johtanut koronapandemian kuolonuhrisaldon kasvattamiseen keinotekoisesti, hallitusten myöntämin varoin sekä Euroopassa että Amerikassa, jopa niin että omainen ainakin USA:ssa saattoi saada rahapalkinnon, jos suostui siihen. että kuolema kirjattiin Covidin piikkiin.

Tilastojen paisuttelulla ja pelottelulla on luotu suuri rokotteiden tarve. Nyt käytössä olevat rokotteet ovat saaneet FDA:lta väliaikaisen myyntiluvan, koska ovat vielä kokeellisia. Niiden 3-vaiheen tutkimukset ovat edelleen kesken. Viranomaiset eivät kerro rokotteiden vakavista riskeistä, vaan kokeellista rokotetta annetaan ilman, että rokotettava perehtyy rokotteen ominaisuuksiin ja sen mahdollisiin terveysvaaroihin, siis ilman Nürnbergin sopimuksen edellyttämää, ihmiskokeeseen osallistuvan koehenkilön valistunutta suostumusta.

Väliaikaisen myyntiluvan (EUA, Emergency Usage Acceptance) yksi tärkeä ehto on ollut, että lupa myönnetään, jos tautiin ei ole olemassa muuta pätevää hoitoa. FDA:n lupamenettelyssä joulukuussa 2020 tämä ehto sivuutettiin. Koronataudin ehkäisyyn ja hoitoon on olemassa halpoja, käytännössä ja tutkimuksissa toimiviksi todettuja hoitomenetelmiä ja -lääkkeitä, kuten ivermektiini, hyroksiklorokiini ja D-vitamiini. FDA on kuitenkin torjunut niiden käytön Covid-19:n hoidossa, ilmeisesti siksi, että ne ovat halpoja eivätkä tuo kenellekään liike- ja sijoitusvoittoa niin kuin rokotteet. Lääketeollisuuden tiedotusjärjestö Fierce Pharma on ennustanut, että COVID-19 rokotteiden myynnin kokonaisarvo tulee tänä vuonna (2021) olemaan 100 miljardia dollaria ja sen tuottama liikevoitto verojen jälkeen 40 miljardia dollaria. (https://www.fiercepharma.com/pharma/lead-covid-19-vaccine-players-will-split-100b-sales-and-40b-profits-analyst). Lääkkeiden ja rokotteiden myynnin yhteisarvoksi tänä vuonna arvioidaan lähes 1,5 triljoonaa dollaria (https://www.worldpharmatoday.com/industry-reports/global-drug-market-will-reach-nearly-1-5-trillion-in-2021/).

Yhdysvaltain viranomaiset ovat itse monin tavoin mukana rokotteiden myynnissä ja omistavat monia tärkeitä patentteja. Esimerkiksi Yhdysvaltain hallitus omistaa koronaviruksen patentin (U.S. Patent 10130701) ja sikainfluenssaviruksen patentin (U.S. Patent CA2741523 A1) ja CDC vuonna 2003 eristetyn SARS-CoV-viruksen koko geneettisen sisällön patentin (U.S. Patent 7776521), jne.(https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/08/25/plandemic-indoctornation). Tai esimerkiksi liittovaltion mm. lääkelupia myöntävä virasto NIH (National Institute of Health) omistaa Modernan koronarokotteen patentteja. Yhdysvaltain hallitus, kongressi ja terveysviranomaiset ovat yhteisvoimin tukeneet koronarokotteiden valmistajia miljoonien tukipaketeilla. Ne pitivät myös huolen, että koronarokotteiden valmistajat, myyjät, levittäjät – kaikki vastuulliset yritykset, laitokset ja henkilöt ovat lailla suojattuja vahingonkorvausvaatimuksilta.

Kysymyksessä on siis keskeneräinen, kokeellinen, väliaikaisen käyttöluvan saanut tuote, jonka käyttöön ihmisiä pelotellaan, houkutellaan ja painostetaan, todellisista riskeistä vaieten – eikä kenenkään tarvitse maksaa niille, jotka menettävät terveytensä ja ehkä henkensä. Lupauksista huolimatta on nimittäin selvää, että korvausten saaminen tulee olemaan äärimmäisen hankalaa, hyvin hidasta ja paljon rahaa vaativaa. Yhdysvaltain tiukkaa korvausmenettelyä on tiukennettu lisää koronakorvauksia ajatellen. Tähän asti Suomessa korvauksia lienee saatu vain joissakin narkolepsiatapauksissa, ja saadut summat olivat varsin pieniä. Fimea on huhtikuussa (2021) ruvennut maksamaan korvauksia työkyvyn menetyksistä, mikä on valtiolta askel rokotevaurioiden todellisuuden myöntämisessä.

Tuhannet rokoteriskeistä tietoiset lääkärit ja tutkijat syyttävät valtioiden hallituksia vastuuttomasta toiminnasta, kun ne sallivat väestön rokotukset kokeellisilla rokotteilla, joiden turvallisuuskokeet ovat kesken ja joiden väliaikainen hätätilalupa on laittomasti myönnetty. He vaativat rokotusten keskeyttämistä. Heidän mielipiteensä ei ole juuri koskaan läpäissyt valtamedian muuria, vaan media seisoo yhtenä miehenä lääketeollisuuden joukoissa. Nyt nämä rokotteet ovat alkaneet niittää satoa, jonka pitkän aikavälin tuloksista kukaan ei tiedä, eivät rokotteiden valmistajatkaan, jotka edustavat maailman eniten suojattua, eniten liikevoittoa tuottavaa teollisuuslajia, lääketeollisuutta.

Rokotukset etenevät

Our World in Data – sivusto 5.4.2021, esimerkkejä:

Israelin väestöstä oli rokotettu Covid-19-rokotteilla jo yli 60 % (Pfizer, Moderna), kolmasosa maan 9 miljoonasta asukkaasta oli saanut toisen annoksen Pfizerin rokotetta. Britannia lähestyi rajapyykkiä 50 % kansasta (Oxford/AstraZeneca, Pfizer). Chile oli rokottanut 36 % (Pfizer, Sinovac), Yhdysvallat 32 % (Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson), Unkari 25 % (Moderna, Oxford/AstraZeneca, Pfizer, Sinopharm/Beijing, Sputnik V), Suomi noin 18 % (Pfizer, Moderna, Oxford/AstraZeneca), Saksa 12 % (Pfizer, Moderna, Oxfrod/AstraZeneca), Venäjä 5 % (EpiVacCorona, Sputnik V).

Rokoteannoksia on injektoitu seuraavasti, esimerkkejä:

USA 167,19 miljoonaa, Kiina 142, 8 miljoonaa, Intia 83,11 miljoonaa, UK 37,01 miljoonaa, Ranska 12,41 miljoonaa, Venäjä 12,22 miljoonaa, Espanja 8,74 miljoonaa, Kanada 6,56 miljoonaa. Hallitukset tekevät rokoteostokset verovaroin, miljardien myyntivoitot menevät patenttien omistajille, sijoittajille ja rokotteiden valmistajille. Me olemme historian suurimman ihmiskokeen koehenkilöitä, jotka kustannamme itse kokeet ja kärsimme vauriot nahoissamme.

Kuolemia ja muuta vammaa: Yhdysvallat, EU, Britannia, Israel ja Suomi

YHDYSVALLAT. Noin kolmen kuukauden ajalta on siis ilmoitettu yli 50.000 koronarokotteiden haittavaikutusta, joista kuolemia on 2.249 eli 4,42 % (CDC 26.3.2021).

19 % kuolemista liittyi sydämeen. Vakavista sydänkomplikaatioita 87,2 % sattui 2 vuorokauden sisällä rokotuksesta (helmikuun puolivälin 2021 raportti), sydänkuolemista 50 % sattui myös kahden vuorokauden sisällä. Vertailun vuoksi: koko influenssakauden 2020/2021 aikana oli raportoitu vain 20 influenssarokotukseen liittyvää kuolemaa helmikuun puoliväliin mennessä, ja näistä vain yksi liittyi sydänhäiriöön. Tuona influenssakautena USA:ssa otettiin enemmän influenssarokotuksia kuin koskaan ennen eli 193,6 miljoonaa annosta. Taas koronarokotteita (Pfizer ja Moderna) oli – parin kuukauden aikana – ehditty antaa vasta 35 miljoonaa annosta.

Maaliskuun 30. päivänä CDC ilmoitti koronarokotteiden aiheuttaneen 2.509 kuolemaa. VAERS laati samanaikaisesti maaliskuun lopulla (26.3.21) yhteenvedon FDA:n hyväksymien rokotteiden aiheuttamista kuolemista 11-vuotiskaudelta 1.1.2010 – 31.12.2020. Koko kauden sato oli 2.588 kuolemaa! Koronarokotteet ylsivät melkein samaan vähän yli kolmessa kuukaudessa. Miten on mahdollista, ettei näitä rokotuksia ole jo keskeytetty?

Pysyviä vammautumisia oli kolmen kuukauden ajalta 911, tehohoitoa vaativia 8.287 eli 16,3 %, hengenvaarallisia tiloja oli 1.448 ja synnynnäisiä epämuodostumia 56. Menehtyneiden keski-ikä oli 77,7, nuorin oli 18-vuotias.

341 raskaana olevaa naista ilmoitti koronarokotteiden haittavaikutuksista, näistä 104 koski keskenmenoja ja ennenaikaista syntymää. Bellin pareesia (toispuoleinen kasvohalvaus, jossa kasvot jäävät vinoon joko väliaikaisesti tai pysyvästi) oli 578 tapausta, joista 63 % johtui Pfizerin rokotteesta, 36 % Modernan ja loput 7 Johnson&Johnsonin rokotteesta.

Anafylaksiasta, joka on allerginen reaktio, ilmoitettiin 2.578 tapausta, näistä 53 % Pfizerin, 44 % Modernan ja 3 % Johnson&Johnsonin kontolle. Kun tilastoa katsottiin laajemmalla haarukalla, sieltä löytyi kaikkiaan 15.193 mainintaa anafylaktisesta reaktiosta, joista 52 % oli Pfizerin rokotteeseen liittyvää. Kunkinkolmen rokotteen kohdalla anafylaksia esiintyi 17-44-vuotiaissa!Ainakin Pfizerin ja Modernan rokotteissa on käytetty mRNA-geenin kuljetukseen minirasvapalloa, jonka pinnassa on PEG:iä suojaamassa rasvaa pilaantumiselta. Amerikan väestöstä 70 %:lla on PEG-vasta-aineita veressään, ja yliherkkiä on noin 8 %. Suomessakin luku voi olla suuri, koska PEG on niin yleisesti käytetty mm. kosmetiikassa ja lääkkeissä. Usea rokotteen saanut on menehtynyt anafylaksiaan, vaikka apu olisi ollut lähelläkin, kuten sairaalassa rokotetuilla. Monella ei myöskään ole ollut ennen allergiaoireita.

Harvardin yliopiston lääketieteen professori Aaron Kesselheim pitää nykyistä valvontajärjestelmää (MedPage Today, haastattelu) erittäin puutteellisena. Koska koronarokotteet ovat saaneet vain EUA:n (hätätilaluvan), niiltä puuttuvat vaaditut, luvansaannin jälkeen tulevat tutkimukset. Lisäksi rokotteita annetaan julkisen terveydenhuollon ulkopuolella, mikä myös haittaa havaintoihin perustuvan datan keräämistä. Ja vaikka CDC:llä ja FDA:lla on valmiina erilaisia järjestelmiä rokotteiden turvallisuuden seuraamiseksi, ne eivät ole toiminnassa, eikä niillä ole riittäviä määrärahoja takanaan, Kesselheim sanoo. Hänen mukaansa kukaan ei itse asiassa seuraa kunnolla rokotehaittoja USA:ssa, eikä pitkän aikavälin turvallisuusdataa ole olemassa.

Epäilen vahvasti, että juuri näin ovat asiat meilläkin.

EUROOPAN UNIONI. EU aloitti raportoitujen koronarokotehaittojen julkaisemisen 21.1.2021. Se on perustanut tarkoitukseen EudraVigilance -sivuston, joka kerää ”epäiltyjen rokotehaittojen ilmoituksia”. Sivusto on Euroopan Lääkeviraston (EMA, European Medicines Agency) alainen, ja sen johtava pääperiaate on läpinäkyvyys, sivusto kertoo. Sivusto ottaa vastaan ilmoituksia kansallisilta terveysviranomaisilta ja lääkeyrityksiltä, joilla on myyntilupa lääkkeille.

EudraVigilance kertoi saaneensa 20.3.2021 mennessä kaikkiaan 199.213 raporttia koronarokotteiden haittavaikutuksista. Näistä 4.576 oli kuolemantapauksia. Tämä siis vain kahden kuukauden ajalta.

Vertailua edellisen vuoden tilanteeseen on haasteellista tehdä, koska vasta koronatauti on saanut monet maat ja EU:n ylipäätään julkisesti myöntämään, että rokotehaittoja on olemassa ja niitä voidaan tilastoida ja että tilastot voivat olla kansalaisille julkisia. Suomessakin saamme kiittää koronaepidemiaa, että Fimea on aloittanut edes jonkinlaisen rokotehaittojen julkistamismenettelyn.

Esimerkkejä ilmoitetuista haitoista EU:ssa.

Pfizer: vaurioita 111.508, näistä kuolleita 2.906 v = vauriot

Moderna: vaurioita 7.030, näistä kuolleita 1.076 k = kuolleet

AstraZeneca: vaurioita 80.642, näistä kuolleita 592

Pfizer Moderna AstraZeneca

Verenkierto,lymfakierto 8.286 v,17 k 375 v, 10 k 1.867 v, 20 k

Sydänongelmat 5.094 v, 326 k 569 v, 111 k 3.163 v, 78 k

Maha-suolisto 25.177 v, 144 k 1.513 v, 42 k 25.649v, 26 k

Yleiset häiriöt 78.540 v, 1.050 k 4.961v, 452 k 62.954 v, 244 k

Maksa-sappi 117 v, 14 k 25 v 66 v, 3 k

Immuunijärjestelmä 2.148 v, 13 k 246 v, 1 k 837 v

Tulehdukset 6.662 v, 302 k 601 v, 60 k 4.785 v, 53 k

Vammautuminen, myrk. 2.436 v, 43 k 277 v, 18 k 1.357 v, 4 k

Tutkimukset 5.087 v, 129 k 467 v, 37 k 3.682 v, 6 k

Aineenvaihdunta 1.726 v, 57 k 204 v, 19 k 3.682 v, 6 k

Lihas-luusto-sidekudos 40.753 v, 26 k 2.036 v, 23 k 34.943 v, 6 k

Hermostolliset 49.030 v, 226 k 2.746 v, 119 k 48.339 v, 59 k

Raskaus, lapsivuode 107 v, 3 k 19 v 36 v

Psykiatriset häiriöt 4.150 v, 39 k 328 v, 15 k 4.374 v, 3 k

Munuaiset, virtsatiehyet 592 v, 39 k 106 v, 11 k 800 v, 8 k

Hengitys, rintakehä 9.604 v, 340 k 926 v, 95 k 6.474 v, 47 k

Iho, ihonalaiset kudokset 11.720 v, 21 k 894 v, 11 k 10.029 v, 4 k

Verisuoniongelmat 5.401 v, 99 k 444 v, 39 k 2.646 v, 14 k

Modernalla on rokotevaurioita ja kuolemia huomattavasti vähemmän kuin Pfizerilla. Toisaalta se tuli EU:n markkinoille muutama viikko myöhemmin kuin Pfizer. Ja toisaalta, vaikka AstraZenecan rokote on tuorein tulokas, sen luvut tavoittelevat paikoin jo Pfizerin lukuja.

Johnson&Johnsonin rokote ehti olla niin vähän aikaan käytössä ennen raporttia, että sen tilille tuli vain 33 vauriota ja 2 kuolemaa.

”Nämä ovat vakavia lukuja,” sanoo Vaccine Impact 31.3.2021.”Silti emme tiedä ainuttakaan uutisorganisaatiota Health Impact Newsin lisäksi, joka olisi julkaissut niistä yhtään mitään.” Suunnaton häpeä medialle.

BRITANNIA. UK on AstraZenecan rokotteen ”kotimaa”, se on kehitetty yhteistyössä Oxfordin yliopiston kanssa. UK onkin käyttänyt rokotuksissaan vain Pfizeria ja AstraZenecaa. Rokotukset (Pfizer) alkoivat maassa joulukuussa 2020. Tammikuussa The Guardian kertoi kuolleisuuden vanhusten hoivakodeissa olevan korkeamman kuin kertaakaan toukokuun puolivälin jälkeen (19.1.2021). ”Luvut alkoivat nousta heti, kun rokotusministeri Nadhim Zahawl oli kuvaillut rokotusohjelmaa ’kilpajuoksuksi kuoleman kanssa’ ja lääkärit kiirehtivät rokottamaan sen hoivakotien asukkaiden puoliskon, joka vielä oli rokottamatta.” Mutta rokotteiden yhteys kuolemiin kiistettiin kuten ennenkin, eikä kukaan hämmästellyt äkillistä epidemiaa. ”Englannissa kolmasosa pandemiakuolemista sijoittuu hoivakoteihin. Kuolemat tapahtuvat tiukoista suojatoimista huolimatta,” sanoi The Guardian.

UK:n hallitus ryhtyi julkaisemaan koronarokotteiden haittavaikutuksia Britannian lääke- ja tuotevalvontaviraston kautta (MHRA, Medicines and Healthcare products Regulatory Agency). Sen raportit kattavat dataa alkaen 9.12.2020. Tuoreimmat tiedot kertovat tilanteen 21.3. 2021 saakka.

Maaliskuussa 2021 yli 20 maata keskeytti kokonaan toistaiseksi tai rajoitti Oxford/AstraZenecan rokotteen käytön nuorempiin ikäluokkiin, kuten alle 65- tai 50-vuotiaisiin. Syynä oli rokotteen aiheuttamat veritukokset, jotka ovat johtaneet kuolemantapauksiin monessa maassa, myös UK:ssa.

AZ-rokote näyttää kaikkialla tuottavan huomattavasti enemmän rokotehaittoja ja kuolemantapauksia kuin muut koronarokotteet, ja nekin tuottavat vaurioita ja kuolemaa selvästi enemmän kuin aikaisemmat rokotteet. Maaliskuun alussa AZ-rokote aiheutti 77 % enemmän rokotehaittoja ja 25 % enemmän kuolemia kuin Pfizerin rokote, joka Yhdysvaltojen VAERS:issa on kuolintapausten ykkönen (The Defender, 2.3.2021). Toistaiseksi UK on pitänyt ”omansa” puolia eikä ole suostunut rajoittamaan AZ:n käyttöä. Mutta se joutui huhtikuun alkupäivinä myöntämään, että 25 verihyytymätapauksella, joista 9 johti kuolemaan, ja rokotteella ”oli yhteys” (https://www.zerohedge.com/geopolitical/uk-reports-25-new-cases-rare-blood-clots-linked-astrazeneca-jab).

UK ilmoittaa koronarokotteiden aiheuttaneen maassa 495.345 rokotehaittaa ja 713 kuolemaa. Rokotehaitoista 377.487 johtui AZ:sta ja 116.627 Pfizerista, kuolemista 421 johtui AZ-rokotteesta ja 283 Pfizerin rokotteesta. 1231 haittavaikutusta ei ole yksilöity.

Edellisen viikon lisäys oli 90.820 vauriota ja 119 kuolemaa. Kuolemista 95 tuli AZ-rokotteen saamisen jälkeen.

Pfizerin rokotetta on Britanniassa annettu 13 miljoonaa annosta, AZ-rokotetta runsas miljoona enemmän, 15,8 miljoonaa annosta.

Muutamia poimintoja raportista, jonka kaava on sama kuin EU:lla ja USA:lla.

Veriongelmia: Pfizer 3.204 v, 1 kuolema / AZ 2411 v, 2 kuolemaa

Sydänongelmia: Pfizer 1.462 v, 39 kuolemaa / AZ 3768 v, 51 kuolemaa

Korvat: Pfizer 1.108 v / AZ 2574 v

Silmät: Pfizer 1.758 v / AZ 4566 v

Maha-suolisto: Pfizer 12.682 v, 14 kuolemaa / AZ 39.998 v , 6 kuolemaa

Yleiset häiriöt: Pfizer 34.688 v, 126 kuolemaa / AZ 131.533 v, 196 kuolemaa

Tulehdukset: Pfizer 2.653 v , 51 kuolemaa / AZ 7375 v , 47 kuolemaa

Lihakset-kudokset: Pfizer 15.714 v / AZ 47.015 v, 1 kuolema

Hermosto: Pfizer 22.156 v, 19 kuolemaa / AZ 81.702 v, 49 kuolemaa

Psykiatriset häiriöt: Pfizer 1796 v / AZ 6756 v

Hengitys: Pfizer 4.932 v, 19 kuolemaa / AZ 10.643 v, 40 kuolemaa

Iho-ongelmat: Pfizer 8.425 v, 1 kuolema / AZ 20.379 v

Verisuonet: Pfizer1.462 v, 4 kuolemaa / AZ 3.662 v, 22 kuolemaa

MHRA päättää raportin sanoihin: ”Yleisesti molempien rokotteiden turvallisuus on kliinisten tutkimusten valossa odotusten mukainen. Nykyisten kokemusten perusteella molempien COVID-19-rokotteiden hyödyt COVID-19:n ja sen vakavien komplikaatioiden ehkäisyssä ovat tunnettuja haittavaikutuksia paljon merkittävämmät.”

Nämä lienevät kaikkien terveysviranomaisten vakioterveisiä. Siitä huolimatta, että rokotteiden valmistajat ovat ilmoittaneet, että rokotteet eivät estä viruksen leviämistä tai tartuntoja, eikä taudin vakavia oireita, sairaalaan joutumista tai kuolemaa niiden kliinisissä kokeissa edes otettu tutkimusprotokollaan. Rokotteet on tarkoitettu lieventämään taudin lieviä oireita. Nyt on myös tullut yhä enemmän ilmoituksia tapauksista, joissa kaksi annosta koronarokotetta saanut henkilö sairastuu koronatautiin. Yleisesti rokotteelta odotetaan, että se suojelee rokotettua taudilta. Koronarokotteiden kohdalla niin ei ole, EI VOI OLLA, koska niitä ei ole valmistettu siihen tarkoitukseen. Mutta mihin tarkoitukseen, sitä on vaikea nähdä. Mitkä haittoja suuremmat hyödyt viranomaisilla ja hallituksilla on mielessä?

ISRAEL. Myös Israelista on saatavilla kattavampaa dataa. Rokotukset aloitettiin sielläkin joulukuussa 2020. Israelin hallitus oli tehnyt Pfizerin kanssa sopimuksen. Se sai ostaa Pfizerilta suuren määrän rokotteita – EU:n maksamaan hintaan nähden kaksinkertaisella summalla – ja lupasi korvaukseksi Pfizerille rokotusohjelman tuottamat tiedot. Näitä Pfizer tarvitsee kipeästi FDA:n varsinaista myyntilupaa varten, koska sen omat tutkimukset ovat kesken ja sillä on vain FDA:n tilapäinen hätätilalupa.

Kaksi ranskalaista tutkijaa, Hervé Seligmann ja Haim Yativ, analysoi Israelin terveysministeriön julkaisemaa dataa ja julkisti tuloksensa helmikuussa 2021 heprealaisella NAKIM-sivustolla. He totesivat, että aikaisempiin vuosiin verrattuna rokotekuolleisuus oli 5 viikossa noussut 40-kertaisesti. Maassa vallitsi sosiaalinen eristys rokotuskampanjan aikana, mutta silti uusien tartuntojen määrä ei laskenut. Sen sijaan tehohoitoa vaativat tapaukset ja kuolemat lisääntyivät. Koko pandemian virallinen kuolleisuus oli tutkimuksen aikaan Israelissa 5.351. Tästä luvusta 2.337 kuolemaa tapahtui rokotuskampanjan kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Yli 65-vuotiaista kuoli 200 henkilöä 100.000 rokotetusta saatuaan ensimmäisen rokoteannoksen. Rokottamattomista kuoli samaan aikaan koronatautiin 4,91 henkilöä 100.000:sta. Alle 65-vuotiaista, molemmat annokset saaneista kuoli koronatautiin 50/100.000, rokottamattomista siihen kuoli 0.19/100.000.

Rokotuskampanjan aikana, vastoin yleisiä odotuksia, koronatautikuolleisuus lähti nousuun. Tutkijoiden mukaan nousun selittää se, että nimenomaan rokotetut kuolivat enenevästi koronatautiin. Tähän ilmiöön palaan edempänä. Tutkijoiden loppupäätelmä oli: ”Pfizerin rokote on vaatinut viiden rokotusviikon aikana hengen noin 40 kertaa useammalta vanhukselta kuin tauti itse olisi vaatinut ja noin 260 kertaa useammalta nuorempiin ikäluokkiin kuuluneelta.”

SUOMI. Suomikin on antanut periksi ja ruvennut koronapandemian aikaan julkaisemaan koronarokotteiden ilmoitettuja, ”epäiltyjä” haittavaikutuksia. Tämän tilastotyön tekee Fimea.

kuolemaa ei oikeastaan voi välttää (MTV uutiset 5.2.2021).

Fimean raportti 13.4.2021 kertoo, että haittavaikutuksia on ilmoitettu 1.396, näistä vakavia on 592. Fimea on käsitellyt 53 haittavaikutusta, ”joissa kerrotaan potilaan menehtyneen”. Valtaosa haittavaikutuksista koskee työikäisiä naisia. Haittavaikutuskategoriat vastaavat muiden maiden kategorioita, ja luvut ovat ainakin toistaiseksi niin pieniä, ettei niistä voi varsinaisesti päätellä erityisiä trendejä. Menehtyneistä suurin osa oli 80-90-vuotiaita tai 90-vuotiaita ja yli. Tiedot koskevat Pfizerin, Modernan ja AstraZenecan rokotteita.

Fimean julkistamat haittavaikutukset löytyvät googlaamalla Fimea. Niistäkin näkyy, että AstraZenecan rokote, uudelta nimeltään Vaxzevria, on tuottanut lyhyessä ajassa jo runsaasti haittailmoituksia.

Astra-Zenecan rokote ei ole vielä saanut väliaikaistakaan myyntilupaa USA:ssa (FDA) tai Euroopassa (EMA). Sitä jaetaan käyttöön WHO:n COVAX-ohjelman kautta, joka taas on Bill Gatesin rahoittama. COVAX tekee Gatesin suosimaa hyväntekeväisyystyötä edistämällä kehittyvien maiden kansalaisten rokottamista. Tässä Gates aikoo erityisesti käyttää AstraZenecan rokotetta (6.4.2021, https://vaccineimpact.com/2021/confirmed-astrazeneca-experimental-covid-injection-causes-fatal-blood-clots-trials-with-children-halted/print/). Samaa tehtävää hoitaa myös CEPI, joka on Gatesin perustama ja tukema, eri maiden hallitusten, myös Suomen rahoittama rokotusjärjestö.

Runsaasti veritukoksia

Koronatauti näyttää luovan veren hyytymisongelmia, ja niitä luovat myös COVID-rokotteet.

SARS-CoV-2-viruksen aiheuttamaan infektioon kuuluu, että se saattaa joillekin ihmisille aiheuttaa laajaa vahinkoa monessa muussakin elimessä kuin keuhkoissa. Ympäri maailmaa saadut havainnot osoittavat, että virus saattaa aiheuttaa sydäntulehduksia, akuutin munuaissairauden, neurologisia toimintahäiriöitä, suolivaurioita, maksan ongelmia – ja veritukoksia. Mutta odottamaton havainto on ollut, että virusta näkyy hyvin vähän tai ei ollenkaan muissa elimissä kuin keuhkoissa (Children´s Health Defence, 10.2.2021).

Noin neljännes sairaalahoitoon joutuneista koronapotilaista potee sydänvauriota, monet sydämen rytmihäiriöitä tai veritulppia. Sitten tutkijat havaitsivat, että sydänvauriot johtuivat enemmän verihyytymistä kuin tulehduksesta. Pienet mikrotrombit (hyytymät) olivat tavallisia (tutkimus, Dr. Renu Virmani,CVPath Insitute, Gaithersburg, Maryland, lokakuu 2020). Tutkimus on sen jälkeen vahvistanut sydämen mikrotrombit tavalliseksi sydänkuoleman syyksi koronasairaalla.

Neurologisia oireita poteneilla (päänsärky, ataksia, tajuisuusongelmat, hallusinaatiot, halvaus ja aivoverenvuoto) ei ole ruumiinavauksessa todettu viruksen läsnäoloa aivoissa eikä virusinfektiota, mutta kyllä pienten verisuonten vaurioita useassa kohdassa aivoja, myös hajukerästen alueella. Tutkijat ovat päätyneet syyllisen etsinnässä COVID-19:n PIIKKIPROTEIINIIN, jota virus erittää ulkokuorestaan liikkuessaan elimistössä. Usea tutkimus on vahvistanut, että piikkiproteiini pystyy yksinään käynnistämään tapahtumasarjan, joka voi aiheuttaa vaurioita koronapotilaan kehossa ilman, että virus itse on paikalla.

Erityisen huolestuttavaa on, että NYKYISET COVID-ROKOTTEET ON VALMISTETTU NIIN, ETTÄ NE OHJELMOIVAT SOLUT TUOTTAMAAN TÄTÄ SAMAA KORONAVIRUKSEN PIIKKIPROTEIINIA. Näin halutaan käynnistää immuunipuolustuksen vasta-ainetuotanto koronavirusta vastaan. Esimerkiksi Pfizerin rokotteessa on ”mRNA, joka tuottaa kalvoihin kiinnittyvän täyspitkän piikkiproteiinin”, sanoo Dr. J.Patrick Whelan kirjeessä, jolla hän joulukuussa 2020 osoitti FDA:lle. Siinä hän varoitti, että mRNA-rokotteet voivat aiheuttaa pienten verisuonten vaurioita aivoissa, sydämessä, maksassa ja munuaisissa tavoilla, joita ei ole arvioitu rokotteiden turvallisuuskokeissa (CHD 10.2.2021). Mm. hiirikokeissa hiirien saama piikkiproteiiniruiske osoitti, että piikkiproteiini S1 läpäisi helposti veriaivoesteen ja tunkeutui kaikkiin 11 aivojen alueeseen sekä parenkymaattiseen kudokseen (Nature Neuroscience -lehti 8.12.2020).

Whelanin kirjeestä FDA:lle: ”(rokotteen mahdollista kykyä) aiheuttaa pienten verisuonien vaurioita (tulehdusta ja mikrotrombeja) aivoissa, sydämessä, maksassa ja munuaisissa…ei ole tutkittu turvallisuuskokeissa. Erityistä varovaisuutta on noudatettava lasten mahdollisissa laajoissa rokotuksissa, kunnes näiden rokotteiden turvallisuudesta ja tehosta on todellista tutkimusdataa…”

Jo alkuvuodesta kerrottiin Pfizerin ja Modernan rokotteiden aiheuttamista veren hyytymishäiriöistä. 11.2. 21 Mail Online kertoi 36:sta trombosytopeniatapauksesta, joista yksi oli koronarokotusten ensimmäisiä uhreja, aivoverenvuotoon menehtynyt 56-vuotias synnytyslääkäri. Maaliskuun mittaan AstraZenecan rokotteen, uudelta nimeltään Vaxzevria, aiheuttamat veritukokset ovat läpäisseet valtamediankin uutisesteen. Kuun puolivälissä yli 20 maata oli keskeyttänyt kokonaan tai väliaikaisesti AZ-rokotteen annon, koska se aiheutti vakavaa sairastumista tai kuolemia terveille ihmisille. Potilaat olivat yleensä keski-ikäisiä tai nuorempia. WHO ja EMA pysyivät vakaasti rokotteen takana eivätkä pitäneet tilannetta huolestuttavana. Vasta huhtikuun ensimmäisellä viikolla EMA vihdoin myönsi, että veritukoksilla ja AZ-rokotteella saattoi olla yhteys. Se kertoi tutkivansa 30:ssä Euroopan maassa sattunutta 44 aivoveritulppatapausta ja 14 kuolemantapausta. Erityisesti alle 55-vuotiaat naiset ovat olleet alttiita näille vaurioille. Wall Street Journal-lehti kertoi 6.4.21, että Oxfordin yliopisto oli keskeyttänyt rokotteen tutkimukset 12-15-vuotiailla lapsilla (https://www.wsj.com/articles/oxford-pauses-dosing-in-trial-of-astrazeneca-covid-19vaccine-in-children-teenagers-11617729303).

Norja ryhtyi tutkimaan tapauksia, joissa 4 nuorta tervettä ihmistä sai aivoverenvuodon ja veritukoksia AZ-rokotteen jälkeen. Tri Pal Andre Holm hoiti näistä kolmea Oslon yliopistollisessa sairaalassa. ”On hyvin harvinaista nähdä nuorilla terveillä ihmisillä, joilla ei koskaan ole ollut sairauksia, niin alhaisia verihiutalemääriä. Niistä sitten seuraa vakavia veritukoksia. En pidä epätodennäköisenä, etteikö niillä olisi yhteys rokotuksiin.” Norjan Kansanterveyslaitos kehotti alle 50-vuotiaita, jotka saivat ”suuria tai pieniä mustelmia” rokotuksen jälkeen, käymään heti lääkärissä. Norja ja Tanska ovat keskeyttäneet rokotteen käytön kokonaan.

Saksa keskeytti AZ-rokotukset, kun maassa oli todettu 7 aivoveritulppaa. Saksan ylin rokotusauktoriteetti Paul Ehrlich Instituutti piti lisätutkimuksia tarpeellisina, kun tietoja uusista aivolaskimotukoksista oli saapunut Saksasta (31 tapausta) ja Euroopasta. Saksa päätti antaa rokotetta vain yli 60-vuotiaille, Ranska yli 55-vuotiaille. Myös Suomi päätti lopulta rajoittaa AZ-rokotteen käytön yli 65-vuotiaisiin.

Hyytymiä ja muita vaurioita runsaasti aiheuttava rokote keskitetään siis iäkkäisiin ihmisiin. Miten hyvin AZ-rokote sitten toimii vanhuksilla? Estääkö se lieviä oireita, kuten tarkoitus on ollut? Tartuntoja se ei voi estää. Kaksi kuukautta sitten Ranskan (https://greatgameindia.com/germany-covid-19-vaccine-effective) ja Saksan (https://www.france24.com/en/live-news/20210129-macron-astrazeneca-vaccine-quasi-ineffective-for-over-65s) johtajat kertoivat:

”Saksan viranomaiset sanovat, että Astra-Zenecan rokotteen teho on vain 8% yli 65-vuotiailla. Ranskan presidentti Macron on valittanut Agence France Pressille, että A-Z-rokote tehoaa tuskin ollenkaan yli 65-vuotiaisiin.”

Rokotteet tehoavat yleensä vanhuksilla heikommin kuin muilla ikäluokilla. Joinakin vuosina influenssarokotteella ei ole todettu iäkkäillä mitään tehoa. Jo viime vuoden lopulla saatettiin todeta kliinisten kokeiden perusteella, että koronarokotteet eivät tehoa vanhuksiin, toisin sanoen, eivät juuri estä edes koronataudin lieviä oireita. Lisäksi tutkimusdataa rokotteiden tehosta vanhuksilla ylimalkaan on kovin vähän. AstraZenecan tutkijat valittivat viime vuonna The Lancetissa julkaistussa artikkelissa, ettei iäkkäämpien aikuisten keskuudessa ollut riittävästi COVID-19-tapauksia, että rokotteen tehoa olisi voinut tutkia.

Ja sitten ruvettiin ensin rokottamaan vanhuksia, koska rokotusasioissa pätee tämä logiikka. Jos jokin rokote huomataan tehottomaksi, sitä annetaan lisää. Näin on tehty aina lasten kodalla. Ja erityisesti sitä tyrkytetään ryhmälle, jolla se jo tiedetään tehottomaksi, kuten influenssarokotetta ja koronarokotetta vanhuksille. Ja ryhmille, jotka eivät sitä tarvitse, kuten koronarokotetta tai HPV-rokotetta lapsille. Terveyspolitiikka on oma maailmansa, ja rokotuspolitiikka on vielä aivan oma alansa. Nykyään sillä muutetaan ihmisten kanssakäymisen tapoja, edistetään erakoitumista, kaadetaan yrityksiä, tehdään työttömiä, otetaan valtionvelkaa ennätystahtiin, sensuroidaan, pelotellaan ja suoranaisesti valehdellaan, kaikki yhteiseksi hyväksi. Mutta terveydenhoitoa se ei ole.

Näyttää siltä että koronarokotukset levittävät koronatautia

Näin kertoi tammikuussa 2021 James, koulutettu apuhoitaja, joka työskenteli vanhusten hoivakodissa Yhdysvalloissa. Hän puhuu kokemuksistaan videolla, jonka linkki on https://healthimpactnews.com/2021/cna-nursing-home-whistleblower-seniors-are-dying-like-flies-after-covid-injections-speak-out/print/

Jamesin mukaan hyvin harva hoivakodin asukas sairastui COVID-tautiin vuonna 2020, eikä yksikään kuollut tautiin koko vuoden aikana.

Mutta kohta Pfizerin kokeellisen mRNA-rokotteen antamisen jälkeen 14 asukasta kuoli kahden viikon sisällä, ja moni muu on hänen mukaansa kuolemaisillaan.

Video on pitkä, 47 minuuttia, ja James kärsii selvästi emotionaalisesta stressistä. Hän toteaa ettei hän hyödy mitään kertomalla tästä julkisesti, vaan menettää todennäköisesti työnsä sen takia.

Mutta hän painottaa, että nämä olivat potilaita, jotka hän tunsi ja joita hän hoiti (hän on myös ”maallikkopastori”) ja että saatuaan mRNA-rokotteen asukkaat, jotka ennen kävelivät omin jaloin, eivät enää pysty kävelemään, ja asukkaat jotka ennen keskustelivat älykkäästi hänen kanssaan eivät enää pysty puhumaan.

Ja nyt he kuolevat kuin kärpäset.

Hänen esimiehensä selittävät, että kuolemat johtuvat jostakin COVID-19:n ”superlingosta”.

Kuitenkin ne asukkaat, jotka kieltäytyivät rokotteesta, eivät ole sairastuneet, James sanoo.

James sanoo myös, ettei voi enää elää omantuntonsa kanssa eikä voi enää vaieta. Hän ei ole rokotusten vastustaja, hän kertoo vain sen minkä tietää olevan totta ihmisistä, joita hän on hoitanut yli 10 vuotta.

”Kuvio on nyt selvä”, sanoo jutun kirjoittaja Brian Shilhavy. ”Anna vanhuksille mRNA-rokote ja syytä sitten heidän sairauksiaan ja COVID-virusta, kun he kuolevat.”

Tämä kaava toistuu. Siinä kulkee rinnan kaksi faktaa. Fakta yksi on myytti (myytti siinä mielessä, että se ei ole tosi), jota viranomaiset ja media pitävät yllä: kuolema ei johdu rokotteesta. Fakta kaksi, joka vaikuttaa todelta: koronatauti iskee yhteisöön, kun rokotetaan. Tai yksilöön. Ja aina viranomainen sanoo, että rokote ei ole syynä, vaan rokote tarvitsee aikaa tehotakseen (vasta-aineita muodostuu hiljalleen, mikä on enemmän tai vähemmän tosi, yksilöstä riippuen) tai rokotetulla oli havaitsematon/oireeton tartunta, joka nyt puhkesi taudiksi, tai jos olet saanut vasta yhden annoksen rokotetta, voit tietysti vielä saada tartunnan.

 • Oireettomat kantajat: sekin on pääosin myytti. Vielä viime kesänä (2020) luultiin, että oireettomia tartuttajia on 80 % kaikista. Mutta kuva on tarkentunut. Oireettomia taudinkantajia on vähän, sanoo Australian Bond-yliopiston tutkimus, 4 – 17 % kaikista taudinkantajista. Kiinassa tehtiin tästä laaja tutkimus, jossa testattiin PCR-testillä 10 miljoonaa ihmistä. Oireettomia kantajia löytyi 300! Lisäksi nämä harvat oireettomat ovat 40 % vähemmän tartuttavia kuin oireilevat. Jopa USA:n rokotejohtaja Anthony Fauci on sanonut, että ”yksikään epidemia ei ole koskaan levinnyt oireettomien taudinkantajien voimalla, vaikka sitä (oireettoman aiheuttama tartunta) voi joskus harvoin sattua”(YouTube, lokakuu 2020).
 • Koska koronarokote ei estä tartuntaa, on aika selvää, että rokotetut voivat saada tartunnan. Tosin viranomainen sanoo syyksi sen, että rokotteen suoja ei vielä ole riittävä, kun tosiasiassa rokote ei edes suojaa tartunnalta. Erään tutkimuksen mukaan 17 päivää ensimmäisen annoksen jälkeen 60-80 % voi vielä infektoitua ja tartuttaa muita (Clalit Research Institute -sivusto, Israel, helmikuu 2021). Mutta entä kun täysin rokotetut sairastuvat ja kuolevat koronatautiin? Onko hyöty/riski-arvio kohdallaan?

Lisäävätkö rokotukset kuolemia ja koronatautia?

COVID-19-rokotusten alettua yleinen havainto oli, että koronatartunnat eivät vähentyneet, kuten olisi voinut odottaa, vaan lisääntyivät. Suomessakin tartunnat lisääntyivät sitä mukaa kuin rokotukset etenivät. Maaliskuussa koronapotilaita oli tehohoidossa enemmän kuin koskaan ennen. Kuolemista meille ei kerrota muuta kuin että niitäkin on. Huhtikuussa tilanne on näyttänyt osassa maata rauhoittuvan.

Muualta maailmassa sen sijaan tuli lähes päivittäin ilmoituksia hoivakotien vanhusten joukkokuolemista, koska rokotukset aloitettiin useassa maassa vanhuksista ja terveydenhoitohenkilökunnasta. Kuolemat eivät milloinkaan johtuneet rokotuksesta, eivätkä johtune vieläkään. Samaan aikaan rokotusten kanssa puhjenneet paikalliset koronaepidemiat eivät myöskään koskaan liittyneet rokotuksiin, eivätkä liity vieläkään. Tässä muutamia poimintoja.

* St.Anthonyn hoivakoti, Auburn, New York, oli yksi ensimmäisiä. Siellä Pfizer-rokotukset alkoivat 22.12.20. Kuolemantapaukset alkoivat 29.12. Paikkakunnalla ei ollut ainuttakaan koronakuolemaa ennen tuota päivää, jolloin 80 % hoivakodin 300 asukkaasta oli rokotettu. Kodissa ei myöskään ollut koronatartuntoja. Alle kahden viikon aikana asukkaista kuoli 24, ja 137 sairastui koronatautiin (syracuse.com 9.1.21, James T. Mulder).

 • Yli 12.400 ihmistä Israelissa antoi positiivisen PCR-testin saatuaan Pfizerin rokotteen. Näistä 69 oli saanut toisen rokoteannoksen, kertoi maan terveysministeriö. 5.348 oli infektoitunut 1.viikolla rokotuksen jälkeen, 5.585 toisella viikolla. 1.410 oli positiivista vielä 3. ja 4.viikolla, jolloin osittaisen suojan pitäisi jo olla voimassa. (Haaretz.com, 20.1.2021)
 • Hampshire, Basingstoke, Pemberley-hoivakoti, UK. Kodissa puhkesi voimakas koronaepidemia, kun rokotukset aloitettiin 5.1.Yli kolmasosa asukkaista eli 24 kuoli kolmen viikon aikana, 60% oli testipositiivinen. (Daily Mail, 28.1.21) UK:n tilastokeskus totesi, että koko maassa 1.705 hoivakotiasukasta kuoli tammikuun kolmannella viikolla, kun kaksi viikkoa aikaisemmin kuolleita oli 661. Kaikista tapauksista syytettiin virusta, ei rokotetta. Kuitenkin rokotus oli se uusi tekijä, joka nosti laskussa olevan käyrän noususuuntaan.
 • Gibraltar, 32.000 asukasta, aloitti Pfizer-rokotukset tammikuun 9.pnä. Koronatautiin oli niemellä kuollut siihen mennessä koko vuoden aikana 10 henkilöä, vaikka siellä käy päivittäin runsaasti väkeä töissä Espanjasta. 19.1. mennessä 5.847 ihmistä oli saanut ensimmäisen annoksensa, ja kuolleita oli tullut 53. Pääministeri Picardon mukaan tämä oli pahin ihmishenkien menetys yli 100 vuoteen. Useimmat olivat 80-90-vuotiaita. Kukaan viranomainen tai median jäsen ei syyttänyt rokotteita vaan COVID-19:ää. Hallitus kehotti ihmisiä edelleen rokotuttamaan itsensä.
 • Espanja, Toledo, Lagartera vanhainkoti. Kaikki 78 asukasta olivat koronapositiivisia saatuaan ensimmäisen Pfizer-annoksensa, samoin koko henkilökunta. Ainakin 9 kuoli (Uutistoimisto EFE 1.2.21). Asukkaat ja henkilökunta rokotettiin 13.1., ja 5 päivän jälkeen ilmaantuivat ensimmäiset oireet. Hoitokoti oli tähän asti ollut virusvapaa koko pandemian ajan.

* Hollanti, Amersfoort, St. Elisabeth hoivakoti. Tammikuun lopussa dementikkoasukeille

annettiin koronarokote, viikon kuluttua 22 asukasta oli kuollut. Kaikki rokotetut olivat

myös sairastuneet koronaan.

Hoitokodeissa on nähtävissä selvästi, miten rokotukset ja koronatauti tulevat paikalle samanaikaisesti. Sen sijaan tutkimuksia tarvitaan selvittämään, mikä on ensisijainen kuolinsyy, jos kerran rokote ei kelpaa syyksi. Minun nähdäkseni se on joko injektio, joka käynnistää kehon oman piikkiproteiinituotannon ja vasta-aineet, mutta on iäkkään ihmisen immuunipuolustukselle ja elimistölle ylivoimainen, sekasortoa ja hengenvaarallisia prosesseja aiheuttava toimenpide, tai injektion käynnistämä COVID-19 tai molemmat. Sen ehkä kertoisi ruumiinavaus, jonka suorittaminen koronapotilaille muuten kiellettiin jo pandemian alkuvaiheessa. Mutta vain ruumiinavaus pystyisi kertomaan, mitä kaikkea piikkiproteiini on ehkä saanut aikaan. Raporteista käy ilmi, että moni rokotettu kuolee aivan muutaman tunnin kuluttua rokotuksesta, ilman mitään erityisiä oireita. Mielestäni on myös aika selvää, että ilman rokotusta ylläkuvattu ketjureaktio ei olisi käynnistynyt.

Maaliskuun aikana on myös nähty enenevästi raportteja ”läpimurroista”, tapauksista joissa kaksi rokoteannosta saanut sairastuu koronatautiin. Näitä on tullut mm. useasta USA:n osavaltiosta. Osa ei ole vakavia, osa tapauksista on kuollut. Yksi mahdollinen selitys on, että monella henkilöllä on veressään PEG-vasta-aineita, koska PEG:ille altistumista ei voi välttää. Rokotteessa PEG on mRNA:ta kuljettavan nanorasvapartikkelin pinnassa suojaamassa sitä. Kehon PEG-vasta-aineet voivat murtaa nanorasvapalleron PEG:in ja hävittää sen, ennen kuin pallero ehtii tunkeutua soluun. Silloin rokote ei käynnistäisi vasta-ainetuotantoa eikä teorian mukaan estäisi tartuntaa. Mutta…eihän koronarokote muutenkaan pysty estämään tartuntaa. Näyttää siis siltä, että rokote saattaa istuttaa koronataudin ihmiseen sellaisessa muodossa, jota immuunipuolustus ei pysty käsittelemään eikä eliminoimaan. Onkin arveltu, että mRNA-rokotteen yksi haittavaikutus saattaa olla elinikäinen koronatauti.

P.S.

CDC:n raportti 23.4.2021:

3.486 kokeellisten koronarokotteiden aiheuttamaa kuolemaa Yhdysvalloissa neljässä kuukaudessa

86.080 koronarokotteiden aiheuttamaa vauriota

EUDRAVIGILANCEN raportti 24.4.2021:

7.766 kokeellisten koronarokotteiden aiheuttamaa kuolemaa Euroopassa kolmessa kukaudessa

330.218 kokeellisten koronarokoteiden aiheuttamaa vauriota

Rokotuskuolemat USA

Kaikki rokotteet 1.8.2007 – 30.11.2020……………………………..3.001 kuolemaa (13 + vuotta, valtaosa lapsia)

Kokeelliset koronarokotteet 1.12.2020 – 13.4.2021…………….3.005 kuolemaa (4 + kuukautta, vanhuspainotteinen, ikäskaala laajenemassa)

Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

10 kommenttia

 1. Taatelin Tallaaja

   /  26.4.2021

  VAERS reporttien ehtymisen aikoihin CDC:n toisen kuolinraportointijärjeslmän kategorian

  ”Symptoms, signs and abnormal clinical and laboratory findings, not elsewhere classified (R00-R99)”

  kuolemat nousivat noin 700 viikottaisesta kuolemasta 2000 – 3000 viikottaiseen kuolemaan

  Lähde: https://data.cdc.gov/widgets/muzy-jte6

  Kannattaa ladata kotikoneelle ennenkuin häviää/peukaloidaan.

  Vastaa
 2. Janne Mäkinen

   /  11.5.2021

  Suomessa koronarokotehaitoista 85 vahinkoilmoitusta.

  Yhdessäkään ei kyse vakavista vahingoista.

  Myönnettyjä korvauspäätöksiä 15.

  Rokotettuja Suomessa liki 2 miljoonaa.

  https://yle.fi/uutiset/3-11924153

  Vastaa
 3. Helena Ylönen

   /  14.5.2021

  Seychelleillä koronapiikki, vaikka saarella suurin rokekattavuus (70-80%). Tämän päivän uutisissa (mtv) kerrotaan, että sairaalaan joutuneista 80% on rokottamattomia. Olen seurannaut Geert Vanden Bosschen twitteriä ja pitkän aikaa ja jotakin tällaista hän on huolestuneena puhunut. Mitä mieltä Elina olet siitä, että enimmäkseen rokottamattomat ovat sairaalahoidossa eli heille tauti olisi vaarallisempi?

  Vastaa
  • Elina

    /  4.7.2021

   Tällä hetkellä maailmalla COVID-19-positiivisiksi osoittautuvat tuhannet täysin koronarokotetut. Tutkijat miettivät, johtuuko se siitä että rokotetut sairastuvat helpommin virukseen sen kohdatessaan – jolloin myös tauti on vakavampi ja vie osalta hengen, koska immuunipuolustus on rokotuksen ylivirittämä – vai istuttaako rokote taudin rokotettuun, mikä selittäisi ainakin osan pikaisista kuolemista rokotuksen jälkeen. Näyttää kuitenkin siltä, että hyväkuntoiset rokottamattomat, oli ikä mikä tahansa, ja etenkin nuoremmat ikäluokat lapsia myöten ovat käytännössä suojattuja COVID-tartuntaa vastaan ja selviävät tartunnasta 99.99%:sesti, usein jopa oireitta. Lopuilla on jonkinasteinen immuniteetti, sillä olemme olleet viruksen kanssa jo yli puoli vuotta tekemisissä.Nämä arviot vaihtelevat, mutta viime aikainen tutkimus viittaa siihen, että koronaimmuniteeti on todennäköisesti elinikäinen. Ikävä kyllä ei voi tietää, miten jonkin maan jokin sairaala tulkitsee, mihin potilas kuolee. Useampi maa on jäänyt kiinni koronakuolleisuuden liioittelusta. Viimeeksi Portugal, siellä oikeusistuin totesi, että maassa on kuollut pelkästään koronaan 152 ihmistä, ei 17.000, niin kuin hallitus on kertonut. Varmaa on pandemianaikaisten kokeumusten perusteella, että koronavirus on vaarallinen noin 97-98%.lle väestöstä, jotka ovat vanhuksia ja hyvin sairaita ihmisiä, ja loput vaarat tulevat rokotteista. Nythän rokotteeseen kuolee jo lapsiakin, missä lasten rokottamine on aloitettu. Ja he eivät todellakaan sitä rokotetta tarvitse. Kyse on jostain muusta.

   Vastaa
 4. kriittinen itsenäinen ajattelija

   /  18.5.2021

  Jokaisen rokotteen ottoa suunnittelevan pitäisi ehdottomasti katsoa nämä pari puolen tunnin suomitekstitettyä videota, jossa rokotteita parikymmentä vuotta tutkinut amerikkalainen lääkäri varoittaa niiden vaaroista. Selittää niin että lapsikin ymmärtää. Kaikki hänen varoituksensa, joista tammikuussa 2021 tehdyllä videolla varoitetaan, ovat jo käymässä toteen, ja nyt niistä näkyy vasta jäävuoren huippu.

  https://tokentube.net/v/2237910868/Tietoa-uudesta-koronarokotteesta—Dr–Sherri-Tenpenny—Rapsodia-fi–tekstitys

  https://tokentube.net/v/2250356791/La%CC%88a%CC%88ka%CC%88ri-Sherri-Tenpenny—koronarokotteet—Rapsodia-fi–tekstitys–Ta%CC%88lla%CC%88-var—

  Vastaa
 5. MK

   /  4.6.2021

  Kiitos kirjoituksesta. Onneksi sinun kaltaisia on! Laitan kirjoituksen ystäville.

  Vastaa
 6. Teet kyllä uskomattoman perusteellista, informoivaa ja tärkeää työtä! Ilo löytää suomenkielinen blogi tällä tasolla – mieltä keventävä vaikutus 🙂 Nolottaa, että nyt vasta törmäsin blogiisi, vaikka kirjasi ollut hyllyssämme jo vuosia!

  Jaksamista -uskoa -toivoa -valoa!

  Kiitos!

  Vastaa
 1. Yhteys kuolleisuuden nousuun? – Koronakolikon toinen puoli
 2. Yrityksistä koronarokotteiden taustalla ja muidenkin tahojen etiikasta – Koronakolikon toinen puoli
 3. Lääketeollisen kompleksin varjo (osa 1/2) – @2ndRayer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *