Covid-19: Koronarokotteet ovat tulossa

Elina Hytönen

15.6.2020

Suuret lääkeyritykset kehittävät kiihkeästi uutta koronarokotetta, jolla ehkä kaikki maailman ihmiset voidaan rokottaa.

 • Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja miljonääri Bill Gates lupaavat koronarokotteen vuoden (2020) loppuun mennessä.
 • Kymmenet lääkefirmat kehittävät rokotetta sekä perinteiseltä että uudelta, geenitekniikkaan perustuvalta pohjalta. Toukokuussa 2020 kehitteillä oli kaikkiaan 159 rokotetta.
 • Keskeneräisistä rokotteista 20 perustuu geeniteknologiaan.
 • Niitä on vasta hyvin vähän kokeiltu ihmisiin.
 • Näiden rokotteiden suurrahoittajia ovat Bill ja Melinda Gates Foundation ja Pentagon (Yhdysvaltain sotavoimat).
 • Bill Gates on ollut huolissaan uusien geeniteknologiaan perustuvien rokotteiden pahoista haittavaikutuksista, joita eläinkokeissa on ilmennyt. Siksi hän on tukenut voimakkaasti lääkeyritysten vapauttamista koronarokotteiden haittojen korvauksista. USA vahvisti lailla tämän vastuuvapauden rokotteiden valmistajille helmikuussa 2020.
 • Rokotteiden ja lääkkeiden valmistajat saivat samalla rajattoman avoimen shekin – kaikki kulut korvataan. Rokotteille ei asetettu hintakattoa.
 • Näin poistettiin rokoteteollisuudelta viimeinenkin kannustin pyrkiä turvallisiin rokotteisiin.
 • Bill Gates on WHO:n suurin rahoittaja, nyt kun Yhdysvallat lakkasi rahoittamasta sitä.
 • Trump on luvannut armeijan tuen pakollisten rokotusten järjestämisessä. Trumpin tuntien lupaus saattaa muuttuakin.
 • Bill Gates on luvannut Nigerian eduskunnalle 10 miljoonan lahjoituksen, jos Nigeria tekee nopeasti koronarokotukset pakollisiksi. Kansalaisliike vastustaa.
 • THL:n rokotusylilääkäri Hanna Nohynek teki jo lähes lupauksen: ”Suomi sopii hyvin koronaviruksen testaamiseen – riskinä kaksi mahdollista haittavaikutusta” (Talouselämä 12.5.2020).
 • Geeniteknisten virusrokotteiden haittavaikutuksia ovat hengenvaaralliset systeemiset (koko kehon) tulehdukset, geenimutaatiot, syöpää aiheuttavien geenien aktivoituminen ja alttius veritulppiin.
 • Rokotettujen on myös – tähänastisten testien mukaan – vaarallista altistua villille koronavirukselle, jota vastaan heidät on rokotettu. Tämä tarkoittanee, että rokottamattomien mahdollisuudet selvitä koronavirustartunnasta saattavat olla paremmat kuin rokotettujen.
 • Epidemian lääketieteellinen hoito saattaa perustua väärään diagnoosiin: kysymyksessä ei ehkä olekaan keuhkokuume vaan veren patologinen hyytymistaipumus (pienet ja isommat veritulpat), joka johtuu tulehduksesta. Tätä puoltavat Italian 50 ruumiinavausta ja uusi tutkimus.

Maapallon laajuinen COVID-19-rokotuskampanja olisi rokotevalmistajien unelmien täyttymys. Kilpajuoksu kultakaivokselle on kova. Yhdysvalloissa lääketeollisuus-hallitus-puolustusvoimat muodostavat hanketta tukevan kolmikannan, Bill Gates ja puolustusvoimat ovat sen suurimpia rahoittajia.

Perinteinen rokotteiden valmistustapa on pandemiatilanteessa koettu tuskallisen hitaaksi. Tutkijat valittavat, että vasta-aineen muodostuksen ja pistovalmiin rokotteen välillä on ”huomattava viive”. Tämä hitaus rasittaa etenkin virusperäisten tautien rokotteita. Ja nyt teollisuus tarvitsee nopeutta – nopean kehittelyvaiheen ja nopean siirtymisen massatuotantoon. Nopeutta haluavat myös terveysviranomaiset, jotka sulkevat silmänsä kaikilta muilta pandemian hoitotavoilta, ja tietysti myös rokotusten suurrahoittaja ja kampanjoija Bill Gates. Ja hänen sanansa näyttää painavan.

Rokoteteollisuuden onneksi geeniteknologiaan perustuvat rokotteet ovat, paitsi ilmeisesti paljon nopeampia ja helpompia, myös halvempia valmistaa kuin perinteiset rokotteet. Lähes kaikki tapahtuu laboratoriossa, synteettisesti. Ei tarvitse kasvattaa viruksia eläimen, ihmisen tai vaikka kananmunan soluissa ja odotella, että luonnolliset prosessit etenevät omien lakiensa mukaan. Samalla uusi teknologia on myös ”puhtaampi” kuin perinteinen rokote, siinä ei käsitellä ”heikennettyjä” viruksia tai niiden osia eikä rokotteen mukana voi kulkeutua kasvatusalustojen piileviä viruksia rokotettaviin. Voimakkaita adjuvanttejakaan, immuunijärjestelmän kiihottaja-aineita, ei tarvita.

GEENITEKNOLOGIAN HOUKUTUS

Jo 1980-luvulla tutkijat kehittivät uusia geneettisiä rokotteiden valmistustekniikoita, joissa käytettiin myös bakteereja, hiivaa, hyönteisten ja imettäväisten, ihmistenkin soluja tai kasveja, kuten tupakkaa (subunit-rokotteet, subunit=alayksikkö). Tuottajat ilahtuivat, sillä näin aloitusvaihe lyheni huomattavasti. Hepatiitti B -rokote oli ensimmäinen tämän tyypin rokote. Nyt kehitteillä olevista koronavirusrokotteista osassa käytetään tätä menetelmää.

Subunit-rokotteiden hankala puoli on, että niihin on liitettävä mukaan immuunivastetta voimakkaasti kiihottavia adjuvantteja, joilla on taipumus aiheuttaa tasapainoton immuunireaktio.

Koska halu nopeuttaa rokotteiden valmistusta yhä oli suuri, tutkijat siirtyivät 1990-luvun puolivälissä kehittelemään geeniteknologiaan pohjautuvia nukleiinihapporokotteita, kuten DNA-rokotteet ja mRNA-rokotteet. Näiden valmistustapa ja toiminta kehossa ovat jo hyvin toisenlaisia.

Lyhyesti selvitettynä: DNA on nukleiinihappo, joka on kaikissa soluissa ja sisältää ihmisen perimän eli genomin. DNA:han on koodattu ihmisen perintöaines, geenit mukaan lukien. Geeni on ohje jonkin proteiinin rakentamiseksi. Nukleiinihappo RNA on kolmiosainen ja geneettisen tiedon välittäjä. Lähetti-RNA (mRNA) vie kopioidut geenitiedot tumasta sytoplasmaan, jossa ribosomit – proteiinitehtaat – tuottavat ohjeen mukaan proteiineja. Siirtäjä-RNA (tRNA) ja ribosomaalinen RNA (rRNA) toimivat ribosomien yhteydessä.

Perinteinen rokote vie kehoon rokotteen antigeenin, esimerkiksi viruksen, johon immuunipuolustuksen odotetaan reagoivan vasta-ainemuodostuksella. Nukleiinihapporokotteet vievät kehon soluille ohjeita, joiden mukaan solujen oletetaan itse valmistavan antigeeni eli taudinaiheuttaja. Erään tutkijan sanoin nukleiinihappo ”saa solun valmistamaan palan virusta, minkä jälkeen immuunijärjestelmä synnyttää reaktion viruspaloille” eli muodostaa vasta-ainetta. Tämä on siis eräänlaista geenihoitoa.

Tutkijat havaitsivat pian, että DNA- ja mRNA-rokotteisiin liittyy vakavia riskejä. Niiden vuoksi näille rokotteille ei ole vielä koskaan myönnetty myyntilupaa.

Nyt suhtautuminen on muuttunut. Huhtikuussa 2020 noin yksi neljäsosa (eli 20/83) Maailman terveysjärjestön WHO:n luetteloimasta koronavirusrokote-ehdokkaasta oli DNA- tai mRNA-rokotteita. Näiden valmistajia ovat mm. Inovio ja Moderna. Kaksi vahvinta rokote-ehdokasta kuuluu myös näihin rokotteisiin.

Tutkijoilla ei ole ratkaisuja todettuihin haittavaikutuksiin. Toisaalta ei niitä ratkaisuja ole ollut tähän mennessä perinteistenkään rokotteiden todettuihin haittoihin, vakaviin sairauksiin ja kuolemiin.

DNA-ROKOTTEET

Geenipohjaiset rokotteet sisältävät ihmisen DNA:ta tai mRNA:ta, johon on sijoitettu patogeenin eli taudinaiheuttajan kuten koronaviruksen virusproteiini. Inovio Pharmaceuticals on jo suorittanut 1-vaiheen kokeita – eli ihmiskokeita pienellä joukolla terveitä 18 – 65-v. henkilöitä – INO-4800-rokotteellaan, jolla on Bill ja Melinda Gates Foudationin ja CEPI:n ”massiivinen rahoitus”. CEPI on Bill Gatesin ja Wellcomen 2017 perustama kansainvälinen järjestö, jota rahoittavat Bill Gates ja Wellcome, EU:n komissio ja joukko valtioita, mukana Suomikin. CEPI:n päätavoite on lyhentää rokotteiden valmistusaikaa ”10 vuodesta alle 12 kuukauteen” (Gates järjestön perustamistilaisuudessa) sekä varmistaa, että ”kehittämämme rokotteet” myös tulevat käytetyiksi. Gatesillä itsellään on valmisteilla noin 7 rokotetta, joista yhden hän luvannut jo marraskuuksi 2020.

DNA-rokotteen tarkoitus on tunkeutua solun tumaan asti. Biotekniikan tutkijoiden mukaan ”tämä on uskomattoman vaikea tehtävä, koska meidän tumamme ovat nimenomaan kehittyneet estämään vieraan DNA:n tunkeutumisen” (The Startup, Harry Al-Wassity, ”mRNA therapy: A new form of gene medicine,” 18.12.2019). Esimerkiksi virukset eivät pääse tumaan.

Kun 2000-luvun loppupuolella muutaman DNA-rokotteen suorituskyky todettiin kliinisissä kokeissa ”toivottua heikommaksi”, tiedemiehet keksivät tehostaa rokotteen antoa elektroporaatiolla eli kohdistamalla pistoskohtaan sähköiskuja – se tapahtuu älylaitteella – solukalvojen läpäisevyyden parantamiseksi. Menetelmä kuuluu yhä joidenkin DNA-rokotteiden injektiokäytäntöön, muun muassa juuri Inovion rokotteen, jota jo kokeillaan pienellä joukolla ihmisiä.

Erittäin huolestuttava DNA-rokotteiden ominaisuus on, että ne aiheuttavat geenimuutoksia. Siihen ei ole löydetty ratkaisua. DNA-rokotteisiin liittyy riski, että ”isännän genomiin siirtyy ulkopuolista DNA:ta, mikä voi aiheuttaa vakavia geenimutaatioita ja synnyttää uusia sairauksia” (Frontiers of Immunology, ”Advances in mRNA vaccines…”, 27.3.2019). Toinen tutkija selittää: ”Vieraan DNA:n sekaannusta aiheuttava vaikutus on kuin lisäisi vieraan ruoka-aineen jo olemassaolevaan reseptiin, mikä voi antaa tulokseksi aivan toisenlaisen ruuokalajin.”

Kun synteettisiä geenejä sijoitetaan pysyvästi ihmisen DNA:han, tuloksena on geneettisesti muunneltu ihminen. Tapahtuman pitkäaikaisvaikutuksia ei tunneta. Eräs tutkija toteaa DNA-teknologian geeniterapiasta, että ”näihin liittyvillä geenien siirroilla voi olla tuhoisa vaikutus, jos siirto tapahtuu väärään kohtaan (genomissa)” (The Startup, Harry Al-Wassiti, ”mRNA therapy: A new form of gene medicine,” 18.12.2019).

Harvard College Global Health Review kirjoittaa:

”Mahdollisiin sivuvaikutuksiin voi kuulua krooninen inflammaatio (nk. hiljainen tulehdus, joka voi oireilla tasaisen jatkuvasti tai tulla esiin toistuvina lehahduksina, kirjoittajan huomautus), koska rokote aktivoi herkeämättä immuunijärjestelmää tuottamaan vasta-aineita. Muita huolen aiheita ovat plasma-DNA:n joutuminen isäntäkehon genomiin, mistä seuraa mutaatioita, DNA:n replikaation eli lisääntymisen ongelmat, auto-immuunireaktioiden käynnistyminen ja syöpää aiheuttavien geenien aktivoituminen.”(Audrey Zhang, 15.11.2011)

mRNA-ROKOTTEET

mRNA-rokote eli lähetti-RNA-rokote käyttää hyväkseen samaa prosessia, jota solut itse käyttävät proteiinien valmistukseen. Siinä kehoon viedään mRNA-molekyyli, joka sisältää tietyn proteiinin, esimerkiksi viruksen eli antigeenin koodin. Solut lukevat koodin informaation ohjeina, joiden mukaan ne rupeavat rakentamaan virusproteiinia. Ts. virusta ei tarvitse viedä elimistöön ulkoapäin kuten perinteisessä rokotteessa, vaan solut luovat itse joitakin viruksen molekyylejä. ”Nämä proteiinit ova yksittäisiä eivätkä ryhmity muodostamaan virusta,” sanoo prof. Isabelle Beredjian-Ding Saksan Paul Ehrlich-Instituutista (The Eu Research & Innovation Magazine 1.4.2020). Ehkä.

Virusproteiinit työntyvät seuraavaksi ulos solun pintaan, missä immuunijärjestelmä havaitsee ne ja käynnistää puolustusreaktion. Beredjian-Dingin mukaan hankitun immuunijärjestelmän lisäksi mRNA-rokote ”saattaa aktivoida” myös luonnollisen immuunijärjestelmän, jonka perinteiset rokotteet ohittavat. Tämä saa tutkijan mukaan aikaan ”hyvin voimakkaan” immuunireaktion.

mRNA-rokotteen ei tarvitse tunkeutua itse tumaan, sille riittää pääsy solun sytoplasmaan, mikä valmistajien mukaan on teknisesti vähemmän haastavaa. Bioteknologian yrityksen Modernan koronarokotetta mRNA-1273 kehittelee ja rahoittaa Yhdysvaltain hallituksen lisäksi CEPI eli ennen kaikkea Bill Gates ja Yhdysvaltain kansallisen terveysviraston NIH:n alainen NIAID-virasto, jonka johtajana on toiminut Dr. Jonathan Fauci, koronaepidemian aikana maineeseen noussut rokotteiden kiihkeä puoltaja ja itsekin rokotteita kehitellyt lääkäri. Fauci toimii nykyään presidentti Trumpin koronaprojektiryhmässä.

Rokoteteollisuuden edustajat ja tutkijat näkevät mRNA-rokotteen tilanteen valoisana. DNA-rokotteen tavoin se on ”nopeampi” ja ”huokeampi” valmistaa kuin perinteiset rokotteet. Vaikka yksikään mRNA-rokote ei ole vielä saanut virallista myyntilupaa, pandemian uhka on suuri kannustin niiden etenemiselle (lisensointiin), he sanovat.

Isompi haaste sen sijaan on, että mRNA-molekyylit ovat suuria ja ”epävakaita”, helposti rappeutuvia ja voivat yliaktivoida immuunijärjestelmän. Tämä vaatii injektioteknologiaa, joka pystyy vakauttamaan mRNA:n. Modernan rokotteessa käytetään ”kemiallisia modifikaatioita mRNA:n stabiloimiseksi” ja nestemäisiä nanopartikkeleita, jotta se voidaan injektoida.

Ihminen on kone, ajatteli valistusajan filosofi Descartes 1600-luvulla ja määritteli samalla perustan nykyiselle biolääketieteen ihmiskäsitykselle. Se vapautti lääketieteen vanhoista rajoittavista käsityksistä, mutta johti sen samalla meidän aikamme uuteen rajoittuneisuuteen. Ihmistä on jo 300 vuotta tarkasteltu yksikkönä, jota pilkotaan yhä pienempiin osiin, soluihin ja atomeihin asti. Sairaudelle halutaan löytää yksi syy ja sekin on usein näkymättömän pieni, kuten virus. Sen löytää laboratorio. Toiset laboratoriot koettavat valmistaa sitä vastaan kaupallisen lääkkeen. Tai kaupallisen rokotteen. Lääkärit koulutetaan lääkkeiden valmistajien yhteistyökumppaneiksi. Monet erikoistuvat oman kapean alansa spesialisteiksi. Terveyden ylläpito ja sairauksien ennaltaehkäisy eivät tätä lääketiedettä ole juuri kiinnostaneet. Tämä voidaan myös havaita sen valitsemien koronaepidemian hoitomenetelmien kohdalla.

On ymmärrettävää, että mekanistisen ihmiskäsityksen sisäistäneet lääketieteen tutkijat lumoutuvat mRNA-rokotteen tarjoamista näkymistä. He vertaavat mielellään ihmistä nyt tietokoneeseen ja RNA-injektiota ohjelmointiin. ”mRNA-terapia on aivan kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä: se pystyy uudelleenohjelmoimaan ihmisen kehon, niin että keho tuottaa itse oman terapiansa (hoitonsa)” (mRNA Therapy: A new form of gene medicine”, Harry Al-Wassity, The Startup, 11.12.2019).

Modernan toiminanjohtaja kuvailee mRNA:n toimintatapaa tietokoneohjelmaksi, ”jolla kehon solut muutetaan lääketehtaiksi: tarvitsee vain vääntää vipua, ja paljon tuotteita alkaa syntyä.”

Nature-lehti (4.2.2020) kommentoi mRNA-teknologiaa bioteknologian ja teollisuuden näkökulmasta: ”Lähestymistapa tarjoaa nopean tuotekehittelyn ja lähes rajattomat johdannaisten yhdistelmätavat.”(https://doi.org/10.1038/s41541-020-0159-8)

Lääkeyritysten nopean rikastumisen rinnalle asettuvat suuret riskit. Ihmisen immuunipuolustus on suunnattoman monimutkainen ja osittain vielä tuntematon. Keho syntetisoi kymmeniä tuhansia erilaisia proteiineja, ja prosessien tasapainoa on helppo horjuttaa. Kudokset muodostuvat proteiineista, mutta proteiineja ovat myös hormonit, entsyymit, vasta-aineet ja monet muut, terveydelle välttämättömät molekyylit. mRNA-viruskantojen – jotka perimmältään ovat proteiinisynteesin ohjeita – injektoiminen voi tuoda mukanaan katastrofeja, tuhoisia itseään toistavia tapahtumasarjoja, jotka vähentävät välttämättömiä proteiinisynteesejä tai aikaansaavat holtittomia liiallisia proteiinien synteesejä.

Esikliinisissä tutkimuksissa on havaittu, että mRNA-rokotteisiin on ”sisäänrakennettu tulehdustekijä, jonka vuoksi niille on hankalaa laatia hyväksyttävää riski/hyöty-profiilia”. Toisin sanoen riskit pelottavat.

Rokotteen innokkaatkin puoltajat myöntävät, että ”toistaiseksi ei vielä ymmärretä täysin rokotteen mahdollisesti aiheuttamia tulehduksia ja autoimmuunireaktioita.”

mRNA-ROKOTTEEN RISKEJÄ

Lähetti-RNA-rokotteiden riskejä ovat tutkijoiden mukaan (University of Pennsylvania ja Duke University):

1 – Paikalliset ja systeemiset (koko kehon) inflammaatiot

Rokote voi aiheuttaa voimakkaan tulehdustilan, joka johtaa neurologisiin vaurioihin, sisäelinten toiminnan heikkenemiseen ja lakkaamiseen tai syöpään. Immuunireaktio voi olla paljon aiottua laajempi tai aivan muu kuin on tarkoitettu (Cambridgen yliopiston tutkijat). Jotkut mRNA-rokotteet ovat ”itseään monistavia” tai ”itseään laajentavia”. Ne vievät kehoon ”viruksen monistuskoneen”, joka on säädetty toimimaan tietyn pitkänkin ajanjakson. Prosessia ei voi keskeyttää.

2 – Autoreaktiivisten vasta-aineiden synty eli autoimmuunireaktion vaara

Tämä riski liittyy näihinkin rokotteisiin, joissa kehon omat solut on käytännössä ohjelmoituhyökkäämäänkehon omia soluja vastaan.

Jo perinteiset rokotteet aiheuttavat autoimmuunisairauksia, joiden esiintyminen maailmalla on kasvanut rajusti 1980-luvulta eteenpäin. Biolääketiede ei vain vielä ole halunnut

myöntää rokotteiden tätä ominaisuutta mahdolliseksi. Geeniteknologiaan pohjautuvien rokotteiden kohdalla vaara on nyt täytynyt lausua ääneen.

3 – Voimakas 1-tyypin interferonireaktio, joka aiheuttaa inflammaatiota jaautoimmuunireaktioita.

4 – Solun ulkopuolisen RNA:n esiintyminen, joka voi aiheuttaa ödeemaa ja patologisia verihyytymiä.

mRNA-rokote ruiskutetaan vereen. Siellä vaeltavan ”alastoman” RNA:n on todettu lisäävän endoteliaalisolujen läpäisevyyttä, mikä voi aiheuttaa nestepöhöä (ödeemaa). Tutkimus on myös todennut, että solun ulkopuolinen RNA lisäsi veren hyytymistä ja aiheutti tukoksia.

Myös itse koronavirustauti COVID-19 aiheuttaa verihyytymiä ja -tulppia, etenkin keuhkoissa.

COVID-19 ONKIN VERITAUTI?

mRNA-rokotteeseen liittyvä veritukosriski sai aivan uuden painokkuuden The Lancet -tiedelehdessä 7.5.2020 julkaistusta tutkimuksesta. Sen mukaan COVID-19 ei olisikaan akuutti hengitystiesairaus, jollaisena sitä hoidetaan. Oikeampi nimitys on tutkijoiden Dennis McGonagle et al. mukaan ”diffuusi pulmonaarinen intravaskulaarinen koagulopatia” eli ”hajautunut keuhkojen verisuonten sisäinen hyytymishäiriö”, jossa keuhkojen pienissä verisuonissa esiintyy tukoksia. Ne aiheuttavat potilaiden menehtymisen hapenpuutteeseen, eikä hengityskoneen käyttö auta tilannetta. Päinvastoin, 88 %:n hengityskonepotilaista on todettu menettävän henkensä. Kun keho on kuluttanut hyytymistekijänsä ja verihiutaleensa taudin johdosta loppuun, voi vielä seurata verenvuotoja.

Tutkimus esittää, että COVID-19 onkin viruksen aiheuttama hematologinen eli veritauti, ja hoidon pitäisi kohdistua veren hyytymisen normalisointiin ja tietysti systeemisen inflammaation tai infektion taltuttamiseen. ”COVID-19 ei ole akuutti viruksen aiheuttama keuhkokuume, vaan inflammaatiosta johtuva immunologinen reaktio, joka johtaa tromboosiin (tulppiin, tässä tapauksessa etenkin keuhkoissa), mikä aiheuttaa potilaan menehtymisen. Tautia on siis hoidettava antikoagulanteilla ja anti-inflammatorisilla lääkkeillä.”

Tämä pandemia on koetellut Italiaa raskaasti. Globaalisti on kaikkialla kehoitettu välttämään ruumiinavauksia niiden kohdalla, joiden epäillään kuolleen COVID-19-tautiin. Italian Terveysministeriö halusi kuitenkin selvittää, millaisesta taudista oli kysymys. Se uhmasi WHO:n suosituksia ja teetti 50 ruumiinavausta Bergamon sairaalassa. Kaikilla tautiin kuolleilla oli verisuonissa hyytymiä.

Italia ryhtyi saman tien muuttamaan hoitoprotokollaansa. Se alkoi antaa potilaille 100 mg aspiriinia ja antikoagulanttia. 14.000 potilasta pääsi terveenä sairaalasta. Näitä lääkkeitä voidaan antaa heti taudin alkaessa, jo kotona. Italialaisen patologin mukaan ”hoito teho-osastolle on hyödytöntä, ellei tromboembolismia ratkaista ensin. Jos me ventiloimme (hoidamme hengityskoneella) keuhkoja, joissa veri ei kierrä, hoito on turhaa, ja tosiasiassa yhdeksän (9) kymmenestä (10) potilaasta kuolee, koska ongelma on kardiovaskulaarinen, ei respiratorinen (sydämeen ja verisuoniin liittyvä, ei hengityselimiin). Kuolleisuuden määräävät laskimoiden mikro-tromboosit, ei keuhkokuume.”(Robert Redfern´s Health News, Week 23-2020, Crimes Against Humanity, info@naturallyhealthynews.com) – Sairaalahoitoon päätyvien määrä on Italiassa ruvennut laskemaan.

Italia syyttää nyt Bill Gatesiä ja WHO:ta rikoksista ihmisyyttä vastaan, johon nämä ovat syyllistyneet johtamalla harhaan ja salaamalla maailmalta ihmishenkiä pelastavaa informaatiota ja niin aiheuttaneet tuhansien kuoleman. Tehohoitoa, hengityskoneita ja pakollisia rokotuksia ei tarvita.

Ja mitä tapahtuu, jos veritukoksia aiheuttavan sairauden ehkäisyyn käytetään veritukoksia aiheuttavaa rokotetta?

KUN ROKOTE ON VÄÄRISSÄ KÄSISSÄ? BILL GATES ON SUURI ROKOTERISKI

mRNA-rokotteen virusmolekyylit ohjeistavat kehon proteiinisynteesiä. Se mahdollistaa tämän teknologian käytön biologisena aseena, vielä tehokkaampana kuin perinteiset rokotteet. Sillä voidaan siis aiheuttaa sairauksia, kuolemaa ja mm. hedelmättömyyttä.

Väestön rajaamista tunnetusti ajava Bill Gates on jo kokeillut Afrikassa hedelmällisyyden poistoa tyttöihin ja naisiin. VV. 2014-2015 hänen rahoittamaansa ”perinteiseen” tetanusrokotteeseen lisättiin hCG-raskaushormoni, joka yhdistettynä tetanustoksoidiin saa odottavan naisen tuottamaan vasta-aineita raskautta vastaan. Yli 500 000 naista on tullut hedelmättömäksi tässä Ghanan hallituksen rokotuskampanjassa. Monille rokote aiheutti myös keskenmenon. V. 2015 Gates rahoitti myös poliorokotuskampanjaa Keniassa. Rokotteeseen oli lisätty estradiolia, hedelmättömäksi tekevää hormonia. Rokotetta ei ollut testattu ihmisillä. (https://healthimpactnews.com/2020/bill-gates-history-of-vaccine-corruption-inflicting-harm-and-death-in-unsuspecting-people-in-poor-countries/…)

Bill Gates on tullut tunnetuksi käynnistämistään ja rahoittamistaan rokotuskampanjoista kehittymättömissä maissa, suojaamattomien ihmisjoukkojen keskuudessa. Rokotteet ovat olleet keskeneräisiä tai kokeellisia ja kampanja on usein järjestetty salaillen.

Vuonna 2015 ryhmä rokottajia tuli Tshadissa pikkukylään ja lukitsi koulutaloon 500 koululaista. Lapset taivutettiin meningiitti A -rokotteen kokeiluun uhkaamalla, että he eivät saisi jatkaa koulunkäyntiä elleivät suostuisi rokotukseen. Rokotus annettiin, rokottajat häipyivät viidakkoon, ja lapset jätettiin lukkojen taakse koululle. 106 lasta oksenteli, sai kouristuksia ja halvauksia. Viikon päästä saapui lääkäri joka totesi, ettei voinut tehdä mitään. 40 lasta päätyi sairaalaan, josta heidät kotiutettiin ilman diagnoosia; nämä perheet saivat kukin 1000 dollaria. Rokotukset rahoitti ja järjesti Bill Gates, WHO ja Unicef.

Projektin jälkeen Bill Gates julisti: ”MenAfriVac on upea menestystarina maapallon terveysyhteisölle.” (https://healthimpactnews.com/2020/bill-gates-history-of-vaccine-corruption..)

Bill ja Melinda Gates Foundation on toiminut Intiassa kahdessa suuressa kampanjassa, joihin on liittynyt salailua, lahjontaa ja laittomuuksia. Vuonna 2010 Intia julistettiin poliovapaaksi, ts. siellä ei enää juurikaan tavattu villiä poliovirusta. Sen sijaan vuonna 2011 maassa oli 47.500 uutta ”polionkaltaista velttoa halvaustapausta” ( NPAFP), kliinisesti täysin samanlaista kuin polio, mutta kaksi kertaa tappavampaa. Rokotukset rahoitti suurelta osin Gates, mukana olivat myös Gatesin rahoittamat WHO, Rotary International ja Unicef. Intia hallitus katkaisi 2017 suhteensa joihinkin Gatesin rahoittamiin järjestöihin, myös Gates Foundationiin, se ei ota niiltä enää vastaan rahoitusta rokotusohjelmaansa.(greenmedinfo.com/blog/poliovaccines-now-1-cause-polio-paralysis). Vuonna 2009 rokotettiin Gardasililla (HPV-rokote) 16.000 10-14-vuotiasta tyttöä, moni sairastui, ja viisi kuoli vuoden sisällä. Kaikki rokotetut jätettiin oman onnensa nojaan. Rokotukset annettiin laittomasti, ennen turvallisuuskokeiden valmistumista. Intiassa on kampanjan johdosta nostettu oikeusjuttuja mm. Gates Foundationia vastaan (Robert F. Kennedyn raportti: http://www.vaccinesrevealed.com/vaccines/hiding-vaccinerelated…).

Yhdysvalloissa kansalaisliike on vedonnut Valkoiseen taloon Bill ja Melinda Gates Foundationin toiminnan tutkimiseksi ”säätiön rokotuskampanjoiden aiheuttamien inhimillisten katastrofien vuoksi”.

Bill Gates on itse ilmoittanut suuntaavansa nyt kaiken huomionsa koronapandemiaan. Gatesin historian tuntien ajatus on pelkoa herättävä.

Niinpä toukokuussa 2020 Bill Gates lupasi Nigerian edustajahuoneelle 10 miljoonan lahjoituksen, jos Nigeria tekee nopeasti koronarokotukset pakollisiksi. Näin päästäisiin piankin testaamaan kiireellä liikkeelle polkaistua, kokeellista COVID-19-rokotetta suurempiin joukkoihin. Nigerian kansalaisliike vastustaa pakollista koronarokotusta.

Gates on myös ilmoittanut tuottavansa COVID-19-rokotteen, jolla rokotetaan koko maapallon väestö. Kampanjassa käytetään hänen mukaansa uutta ennenkokeilematonta rokotusteknologiaa ja näkymätöntä, ihoon istutettavaa mikrosirua, joka kertoo henkilön saamat rokotukset ja vasta-ainetilanteen. 7,8 miljardia rokoteannosta!

LENTOKONEEN RAKENTAMISTA KUN OLLAAN JO ILMASSA

Kiire sanelee uusien koronarokotteiden valmistustavan.

Molempien ennakkosuosikki-rokotteiden kehittelyssä myyntiluvan (lisenssin) myöntämistä edeltävät vaiheet – esikliiniset eläinmallit – kliiniset kokeet ihmisillä – tuotanto – joilla yritetään taata rokotteen turvallisuus ja tehokkuus, tapahtuvat nyt yhtaikaa (R.Cross, Will the coronavirus help mRNA and DNA vaccines prove their worth, Chemical and Engineering News, 3.4.2020). Eläinkokeista tosin usein kiireessä tingitään tai luovutaan.

”Se on kuin lentokoneen rakentamista, kun ollaan jo ilmassa,” sanoo Inovio Pharmaceuticals -yrityksen johtaja Joseph Kim, jonka firma kehittää DNA-rokotetta.

Varoittavia esimerkkejä kuitenkin on. Kiinan vuoden 2000 SARS-COV-epidemian jälkeen kansainväliset tutkijaryhmät yrittivät kehittää koronavirusrokotetta. He rokottivat eläimiä neljällä lupaavimmalla rokotteella (joista yksikään ei liene ollut geenipohjainen). Aluksi näytti hyvältä, eläimet kehittivät tuntuvasti vasta-aineita koronavirukselle. Mutta kun eläimet altistettiin villille koronavirukselle, tulokset hirvittivät. Eläimillä oli immunopatologisia hyper-immuunireaktioita, kuten koko kehon tulehduksia ja etenkin keuhkoissa, joissa tutkijat havaitsivat ”ainutlaatuisia vaurioita”. Tutkijoiden mukaan reaktiot osoittivat, että kyseessä oli ”rokotteen aiheuttama yliherkkyys SARS-COV-komponenteille”.

Poikkeuksellisesti jopa tunnetut rokotteiden puoltajat, rokotehaukat kuten lääkärit Paul Offit, Peter Hotez, joka on SARS-, MERS- ja COVID-asiantuntija, ja Anthony Fauci itsekin ovat havahtuneet varoittamaan, että ”uusi koronarokote voi käynnistää tappavia immuunireaktioita, kun rokotetut altistuvat villille (luonnolliselle) virukselle.” (Children´s Health Defense CHD, 14.4.2020)

mRNA-rokotteen kehittelijä Anthony Fauci kuitenkin on luopunut rokotetutkimuksissaan – joita Bill Gates rahoittaa – kokonaan kahdesta eläinmallista (ferretti- ja apinatestit), eikä hän ole suostunut julkaisemaan hiirikokeidensa tuloksia! Kliinisessä testissä (julkaistu toukokuussa 2020) oli koehenkilöinä 15 täysin tervettä aikuista, joista kolme sai ”vakavia haittavaikutuksia” korkea-annoksisesta rokotteesta 45 päivän kuluessa injektiosta. 20 % koehenkilöistä siis vaati lääkärin tai sairaalan hoitoa. Koko maapallon mittakaavassa vakavia haittavaikutuksia saisi tämän mukaan 1,5 miljardia ihmistä.

Tämä ei tosiaan näytä huolelliselta rokotteen valmistukselta. Lisäksi näidenkin koehenkilöiden on vielä kohdattava villi koronavirusinfektio. Ennakkotapausten mukaan se kohtaaminen voi olla tuloksiltaan kaikkein haastavin ja arvaamattomin. Aikaisemmat COVID-rokotteen valmistusyritykset ovat aina kompastuneet tähän vaiheeseen: sekä ihmiset että eläimet ovat kehittäneet kokeissa tyydyttävästi vasta-aineita, mutta sairastuneet ja kuolleet altistuessaan villivirukselle. (https://vaccineimpact.com ”Moderna COVID Vaccine Trial Sees 20 % ´Serious´ Injury Rate as U.S. Invests Billions More on Experimental COVID Vaccines”, 21.5.2020)

Huhtikuussa 2020 tri Jerome H. Kim, YK:n alaisen International Vaccine Instituten pääjohtaja kiinnitti yleisön huomiota ”ennennäkemättömään nopeuteen”, jolla COVID-19-rokotteiden 1-vaiheen testit lähtivät liikkeelle. ”Voi olla vaikea tietää, onko vajaassa neljässä tai 12:ssa tai edes 18:ssa kuukaudessa kehitetty rokote todella turvallinen, kun rokotteen kehittelyprosessi tavallisesti vie 5-10 vuotta.” Kim varoitti, että silloinkin kun rokotevalmistajat aloittavat prosessin oikeaoppisesti eläinkokeilla, ”rokotteen valmistukselle on luonteenomaista korkea epäonnistumistaso, joka on usein 93 %.” (https://childrenshealthdefense.org/news/gates-and-companys-covid-19-vaccine-boosterism-ignores-significant-sars-coronavirus-vaccine-risks-known-for-over-a-decade 21.5.2020)

JO YLI 30 MUTAATIOTA

SARS-Cov-2, mikä on nykyisen epidemian aiheuttaneen koronaviruksen koko nimi, on RNA-virus niin kuin tuhkarokko- , polio- ja influenssaviruksetkin. Ne ovat kaikki alttiimpia muutoksille ja mutaatioille kuin DNA-virukset.

Kiinalainen tutkijaryhmä löysi pienestä joukosta satunnaisesti valittuja koronaviruspotilaita yli 30 erilaista viruksen geneettistä mutaatiota (prof. Li Lanjuan et al., Zhajiangin yliopisto). Näistä 19 oli täysin ennennäkemätöntä, tutkijoiden mukaan harvinaisuuksia, joita he eivät olleet osanneet kuvitellakaan. Jotkut muunnokset tehostivat viruksen tartuttavuutta, toiset vahvistivat sen kykyä tunkeutua soluun. Tutkijoiden mukaan ankarimman tautimuodon aiheuttavat mutaatiot esiintyivät Euroopassa ja New Yorkissa, heikoimmat joissakin muissa USA:n osissa ja Washingtonin osavaltiossa.

Tutkijat huomauttavat, että mutaatioita tulee epäilemättä lisää, mikä hankaloittaa osumatarkan rokotteen kehittämistä, kuten influenssarokotteenkin kohdalla. Taudin hoidossa ei myöskään ole otettu huomioon viruksen muuntumista. Sairaaloissa kaikki saavat saman hoidon viruskannasta riippumatta.

KAAOKSESTA SYNTYY TURVALLINEN ROKOTE?

Rokotemarkkinat kuhisevat uusia tulokkaita COVID-19-rokotekilpailussa.

Kesäkuun 2020 alussa WHO:lla oli lueteltuna jo 125 lupaavinta,vielä keskeneräistä ehdokasta. Joku kertoo rokotteen olevan valmis jo lokakuussa (mm. Pfizer). Miljardööri Patrick Soon-Shiong Kaliforniasta kehittelee kahta ”aivan uutta teknologiaa” edustavaa rokotetta ja ennustaa valmistavansa miljardi rokotetta vuoden 2021 lopulla. Rokote perustuu adenovirukseen. 13.5.2020 kliinisiin kokeisiin oli ehtinyt 10 rokotetta, ja useampi lääkeyritys ilmoitti aloittavansa kokeet muutaman kuukauden sisällä. Moderna kertooi 13.6. rokottavansa 30.000 vapaaehtoista mRNA-rokotteella, lumerokotteet mukaan lukien.

Hallitukset, järjestöt ja miljonäärit rahoittavat näitä kilpajuoksuun osallistuvia yrityksiä, tutkijaryhmiä ja miljonäärejä (totta, miljonäärejä on useita liikkeellä). Valmistajien laillinen edesvastuu rokotteiden aiheuttamista inhimillisistä kärsimyksistä on poistettu monessa maassa.

Yhdysvaltain kongressi hyväksyi 27.3.2020 lain (CARES Act), jonka hinta veronmaksajille tulee olemaan yli kaksi biljoonaa dollaria (luvussa on 12 nollaa). Summasta 27 miljardia on COVID-19-rokotteiden ja -lääkkeiden kehittelyyn – ilman todettua yläkattoa sille, mitä rokotteen valmistajat voivat veloittaa tai koota voittona tuotteestaan. Uutistoimisto Reuters totesi uudesta laista 30.3.20: Liittovaltio ”kannustaa lääkeyrityksiä tuottamaan massiivisia määriä COVID-19-rokotteita jo ennen kuin yhdenkään rokotteen on todettu toimivan.”

Koska terveysviranomaiset ja poliitikot ovat päättäneet, että ainoa koronavirusepidemian hoitokeino on uusi rokote, rokoteteollisuus on saanut takeet entistä suuremmista voitoista. Vuosivälillä 2010-2018 sen voitot ovat kasvaneet 20 miljardista dollarista 42 miljardiin dollariin. (https://vaccineimpact.com/2020/meet-the-new-billionaires-club-covid-19-vaccine-developers/print/ 13.4.2020. Nyt vauhdin ennustetaan vielä paranevan.

Pelkästään kahden karanteenikuukauden aikana (18.3.-19.5.2020) rokotteisiin sijoittava Bill Gateskin rikastui 8 miljardia dollaria. (Amerikan 5 rikkainta miestä vaurastui sinä aikana yhteensä 75 miljardia.) (https://childrenshealthdefense.org/news/as-the-quarantine-guts-the-economy-americas-five-wealthiest-people-have-gotten-75-billion-dollars-riche…)(5.6.2020) Samaan aikaan Yhdysvalloissa yli 100.000 pienyritystä meni konkurssiin, 38 miljoonaa menetti työnsä ja 27 miljoonaa menetti sairausvakuutuksensa.

Väestön rokottaminen keskeneräisillä geeniteknologisilla rokotteilla on projekti, joka on synnyttänyt synkkiä ennustuksia. Bill Gatesin oman, hyvin varovaisen arvion mukaan hänen rokotteensa aiheuttavat 700.000:n ihmisen vaurioitumisen ja kuoleman. Tätä ei voida välttää, ja siksi hallitukset on saatava mukaan, koska korvausvaatimuksia syntyy, hän sanoi televisiossa (CNBC-uutiset 24.4.2020). Mikrobiologi ja lääkäri Judy Mikovits arvelee, että Yhdysvaltain väestön rokottaminen tuo 15 miljoonaa kuolonuhria. Lääkäri Sherry Tenpenny on samaa mieltä ja lisää: ”On pahempaakin kuin kuolema” (https://vaccineimpact.com/2020/dr-judy-mikovits-and-dr-sherry-tenpenny-a-new-covid-vaccine-could-kill-50million-people-in-the-u-s/print/) (26.5.2020). Poliitikot ja terveysviranomaiset ovat hyväksymässä epidemian hoitokeinon, joka on huomattavasti tappavampi kuin COVID-19 itse.

Tuskin koskaan on tiede ollut näin alastomasti Suuren Rahan palveluksessa.

Tuskin koskaan ennen on pelottelulla saatu näin monitasoisesti yhteiskuntarakenteet horjumaan, edes toisen maailmansodan aikaan. Poliitikot ja terveysvirannomaiset ovat asettaneet maapallon ennennäkemättömään poikkeustilaan, jonka taloudellisia ja inhimillisiä seurauksia maksetaan vielä monta vuotta. Siihen pelon ilmapiiriin ja sekasortoon on tavallista helpompi upottaa myös vaarallisia rokotteita.

”Meidän ongelmamme on, ettei kukaan koskaan joudu hankaluuksiin toimenpiteista, jotka ovat liian ankaria. Hankaluuksiin joutuu vain, jos tekee liian vähän. Niinpä poliitikkomme ja terveydenhuollossa työskentelevät tekevät paljon enemmän kuin heidän tulisi,” sanoo Peter Götzsche, Kööpenhaminan yliopiston tieteellisen tutkimuksen professori blogissaan, otsikolla ”Corona: an epidemic of mass panic”. ”Mitään näin ankaria toimenpiteitä ei käytetty vuoden 2009 pandemian aikana, eikä niitä tietenkään voi käyttää joka talvi eli vuoden ympäri, koska aina on jossain talvi menossa. Emme voi sulkea koko maailmaa pysyvästi. – Mikäli tämä pandemia sattuisi ennen pitkää loppumaan, tulemmme näkemään jonon ihmisiä jotka ottavat siitä itselleen kunnian. Ja me voimme olla pahuksen varmoja, että ankaria toimenpiteitä käytetään taas ensi kerralla. Mutta kannattaa muistaa tämä vitsi tiikereistä. ’Miksi sinä puhallat torvea?’ ’Että tiikerit pysyvät poisa.’ ’Mutta eihän täällä ole tiikereitä.’ ’No siinä näet.’ ” (https://vaccineimpact.com/2020/stop-the-fear-mongering-12-medical-scientists-speak-out-on-covid19-responses/print/

Uusi koronavirus SARS-Cov-2 on erittäin muuntautumiskykyinen ja käytökseltään arvaamattomampi kuin edeltäjänsä. Sen toimintamallia ei ole osattu ennustaa.

Päättäjiä on myös rajoittanut perustiedon puute ja sokea usko biolääketieteen keinoihin, ja vain niihin.

 • Viranomaisia ei ole kiinnostanut selvittää väestön immuunipuolustuksen tilaa ja miten sitä voisi epidemian uhatessa ja sen aikana vahvistaa. ”THL:n rooliin pitäisi kuulua myös väestön immuunipuolustuksen tason tietäminen virusta kohtaan ja KAIKKIEN TAPOJEN selvittäminen, joilla yleistä immuniteettia voidaan nostaa,” kirjoittaa tekniikan tri ja tutkija Pekka Lönnroth (Talouselämä 16.5.2020). ”Nyt väestön vitamiini- ja hivenainetasosta ei ole todellista tietoa…Viruksen tartuttavuutta ja oireiden vakavuutta lisää D-vitamiinin, sinkin ja seleenin alhaiset tasot sekä kohonnut verensokeri. Verensokeri lisää (esimerkiksi keuhkokuumeeseen liittyvän) sytokiinimyrskyn todennäköisyyttä. Mm. juuri vanhusten hoivakodeissa näistä olisi verraten helppo pitää huolta.”
 • Terveysviranomaiset meillä ja muualla eivät ole koskaan selvittäneet, mikä on rokotusten epäspesifinen vaikutus ihmisten yleiseen terveydentilaan ja kuolleisuuteen. ”Ennen kuin se on selvitetty, emme voi päätellä, ovatko rokotteet turvallisia”, sanoo Etelä-Tanskan yliopiston professoriChristine Stabell Bell, joka on 40 vuotta tutkinut rokotteiden terveysvaikutuksia. Tutkitusta 10 rokotteesta kuusi (6) lisäsi yleistä kuolleisuutta, etenkin tyttöjen parissa. (Clinical Microbiology and Infections, 2019, https://www.sciencenews.dk/en/vaccines-an-unresolved-story-in-many-ways?fbclid=Iwaro1SVpfRSvh…)
 • Tähän voidaan lisätä viranomaisten suuri haluttomuus selvittää rokotehaittojen laajuutta ja vakavuutta. Yleensä rokotushaittojen olemassaolo kielletään tai kierretään poistamalla niiden ilmoitusvelvollisuus (kuten meillä 2017), tekemällä ilmoittaminen hankalaksi ja salaamalla ilmoitetut haitat, kuten meillä. Lääkärit eivät opiskele rokotehaittojen tunnistamista, joten haitta ei saa diagnoosia eikä hoitoa, eikä se tilastoidu terveysrekisteriin. Viranomainen seuraa terveysrekisteriä ja tekee sen pohjalta päätöksensä. Jos haittasignaalia ei näy, kaikki on hyvin. Rokotehaittojen tieteellistä tutkimusta tuskin on, ei myöskään tutkimusta haittojen hoidosta.
 • Viranomaisilta puuttuu siis tärkeitä tietoja, joiden pohjalta toimia kriisitilanteessa.
 • Heiltä puuttuu myös tärkeä osa välineistä, kun immuunipuolustuksen vahvistaminen luonnollisin ja huokein keinoin sivuutetaan.
 • Heiltä puuttuu siis kansanterveydellinen näkökulma.

On jo paljon tietoa siitä, mikä altistaa SARS-Cov-2-viruksen ja sen heimolaisvirusten aiheuttamille sairastumisille. Niitä ovat ilmansaasteet, etenkin pienhiukkaset ilmassa, tupakointi, päihteiden käyttö, lihavuus, kohonnut verenpaine ja kohonnut verensokeri, vanhuus, huono yleiskunto, lääkkeiden käyttö, muut sairaudet kuten diabetes, sydäntauti, keuhkojen ja muiden suurten sisäelinten sairaudet. Myös alhainen D-vitamiini, C- ja A-vitamiini, sinkki ja magnesium – ne parantavat immuunipuolustuksen toimintakykyä. Kurkumiini ja D-vitamiini vielä alentavat huomattavasti inflammaatiota, samoin serrapeptaasi. Nattokinaasi parantaa veren virtausta ja vähentää taipumusta hyytymiin. Nähtyjen puutteiden korjaaminen on todellista epidemioiden torjuntaa.

Meidän ei ole pakko mennä tämän pidemmälle mukaan massapaniikkiin. Me voimme panostaa enemmän ja paremmin väestön terveyden ylläpitoon ja parantamiseen. Immuunijärjestelmämme puolestaan tietää jo, miten tunnistaa patogeenit ja tuhota ne. Se on kehittänyt taitonsa miljoonien vuosien aikana.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
Jätä kommentti

9 kommenttia

 1. Martti

   /  29.7.2020

  Hei Elina

  Friggs c-vitamin pore, onko siinä millaisia haitallisia aineita?

  Vastaa
  • Elina

    /  14.12.2020

   Hei, en tunne valmistetta. Suosittelisin kuitenkin ei-poretyyppiä ja tunnetun vitamiinivalmistajan tuotetta. Niitä on useita.

   Vastaa
 2. Henri Lehtonen

   /  17.8.2020

  Erittäin hyvä kirjoitus. Kiitos tästä. Tärkeää tietoa rokotteista!
  Lisäisin vielä tuohon covid19 aiheuttajaan sen, ettei yksikään tutkimus ole vieläkään eristänyt tai puhdistanut itse koronavirusta, kuten ei oltu sars-ongelmankaan kanssa.
  Protokolla testaa vain RNA:ta, joka voi olla peräisin jopa omista kudoksistamme(exosomit). Sitten jos katsoo statistiikkaa ja sairaaloiden potilasmääriä globaalisti, niin meillä ei ole edes pandemiaa. Kriisi meillä kyllä on.
  Tässä hyvä selitys asiasta.
  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=06hFyHaivHc

  Vastaa
 3. Petteri Sahinjoki

   /  17.8.2020

  Genetiikka tieteenalana kuulostaa hyvin epäilyttävältä.

  D.N.A. -rihmaston leveys on luokkaa 2nm, sitä ei näe mikroskoopilla.

  Jos googletat termin : “dna sequencing method reproducible” törmäät useisiin tutkimuspapereihin joissa myönnetään, että tämä D.N.A.:n eristys -menetelmä ei ole toistettavissa (joka olisi tieteellisen tutkimuksen edellytys), tai se on huonosti toistettavissa.

  Mitä sen D.N.A. näytteen pesu-menetelmään tulee, niin noiden D.N.A. -ketjujen eristäminen on ”tiedettä” joka ei herätä luottamusta:

  Tuolta voi lukea, että
  Sitä D.N.A. -näytettä todellakin ikäänkuin huuhdellaan ja pestään irti siitä muusta orgaanisesta aineesta?!? Esim. isopropanolilla! Sitä näytettä ikäänkuin ”pestään” solun muusta orgaanisesta aineksesta pois, kunnes jäljelle jää ”puhdas” D.N.A. -näyte! Huh-huh!

  http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?t=2136&p=2414225#p2414225

  Ehkä sitä D.N.A. -rihmastoa voidaan kuitenkin jollain tekniikalla muunnella tai manipuloida, eli ohjelmoida, mutta millä se manipuloinnin tulos todennetaan?
  On itsestään selvää, että virheen mahdollisuus on todella suuri, kun sitä D.N.A. -ketjua sokkona ”ohjelmoi”. Sitähän tuo on jos, asiaa ei edes elektronimikroskoopilla kunnolla näe.

  Minä pidän virologiaa ja genetiikkaa tieteenaloina, joiden tehtävänä on luoda kummitustarinoita rokoteteollisuuden myynnin edistämiseksi.

  On olemassa todellista empiirisesti todennettavaa tiedettä (kuten fysiikka), ja sitten on näitä teorioita, hypoteeseja, suuntauksia, ja koulukuntia, joiden paikka kuuluisi olla kirjaston tieteisfantasia -osastolla.

  Vastaa
 4. JK

   /  25.11.2020

  Jälkeen hyvä kirjoitus! Jeesus Kristus siunatkoon työtäsi.

  Vastaa
 5. Laila Oksanen

   /  31.12.2020

  Mainitsit alkuhoitona 100 mg aspiriinia ja antikoagulanttia. Jälkimmäinen on tällaiselle maallikolle vieras aine. Osaatko kertoa kauppanimiä näille antikoagulanteille?

  Vastaa
  • Elina

    /  29.1.2021

   Kannattaa neuvotella luontaistuotekaupassa. Niitä on erilaisia, mutta omega 3:n nauttiminen perushoitona on hyvä.

   Vastaa
 6. Tiedevastainen_Foliokipa

   /  3.1.2021

  (Tiedostan, että todennäköisesti et uskalla julkaista kommenttiani. Sensuuri on tyypillinen defenssi, kun joutuu älyllisesti haastetuksi vastuuseen. Mutta ei se mitään: teen postauksestasi sitten kattavan arvion toisaalle.)

  ”Bill Gates on luvannut Nigerian eduskunnalle 10 miljoonan lahjoituksen, jos Nigeria tekee nopeasti koronarokotukset pakollisiksi. Kansalaisliike vastustaa.”

  Onko kivaa levittää höpö höpö -huhupuheita, joiden tueksi et jaksa tehdä edes löyhää taustatutkimusta? Luulisi, että sinua kiinnostaisi tiede, eikä salaliittoteoriat.

  https://guardian.ng/news/bill-gates-denies-offering-10-million-for-passage-of-health-bill-by-reps/

  An article on website ‘Natural News’ claims that Bill Gates has given a $10 million bribe to the Nigerian House of Representatives to pass legislation to use Nigerian children in vaccine experiments.

  This is false, whilst the Gates Foundation does fund vaccine research there is no record of a payment of this amount. https://infotagion.com/factcheck-did-bill-gates-bribe-nigeria-to-test-vaccines-on-children/

  Vastaa
  • Elina

    /  29.1.2021

   Tyylisi on niin tuttua skepsiskamaa, mutta sanon kuitenkin, että tekstissäni lukee ”Bill Gates on luvannut”, en tiedä miten siinä jutussa kävi. Ehkä Nigeria ei halunnut tehdä koronarokotuksia pakollisiksi. Iloista mieltä sinulle ja innokasta faktantarkistusta. Bill Gateshän teitäkin rahoittaa, perustaja kun on.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *